אסטליניה שמתם לב שאסטלה המתוקה דומה שתי טיפות מים לאיגי וקסמן ?? להתראות סמדר ר.
ס סמדר ר New member 5/2/04 #1 אסטליניה שמתם לב שאסטלה המתוקה דומה שתי טיפות מים לאיגי וקסמן ?? להתראות סמדר ר.
G goddess of light New member 5/2/04 #2 חחח יש בזה משהו.. אוי אני לא מאמינה אבל שהיא בגיל שלי... זה כלכך מוזר.. תחשבו שמי שמשחקת את סיסה גדולה ממי שמשחקת את אסטלה אסטלה בת 18 בסדרה ומי שמגלמת את סיסה בת 23
חחח יש בזה משהו.. אוי אני לא מאמינה אבל שהיא בגיל שלי... זה כלכך מוזר.. תחשבו שמי שמשחקת את סיסה גדולה ממי שמשחקת את אסטלה אסטלה בת 18 בסדרה ומי שמגלמת את סיסה בת 23
E ElinorL New member 5/2/04 #4 לא הבנתי אז מה אם סיסה יותר גדולה, בסדרה אסטלה יותר גדולה? בסדרה אסטלה בת 17 אז בת כמה סיסה כבר יכולה להיות?
לא הבנתי אז מה אם סיסה יותר גדולה, בסדרה אסטלה יותר גדולה? בסדרה אסטלה בת 17 אז בת כמה סיסה כבר יכולה להיות?
G goddess of light New member 6/2/04 #5 זה הגיל שלהם במציאות באותו הזמן של הצילומים... בסדרה סיסה אמורה להיות בת 19 נדמה לי
G goddess of light New member 5/2/04 #3 חחח יש בזה משהו.. אוי אני לא מאמינה אבל שהיא בגיל שלי... זה כלכך מוזר.. תחשבו שמי שמשחקת את סיסה גדולה ממי שמשחקת את אסטלה אסטלה בת 18 בסדרה ומי שמגלמת את סיסה בת 23
חחח יש בזה משהו.. אוי אני לא מאמינה אבל שהיא בגיל שלי... זה כלכך מוזר.. תחשבו שמי שמשחקת את סיסה גדולה ממי שמשחקת את אסטלה אסטלה בת 18 בסדרה ומי שמגלמת את סיסה בת 23
ש שלומית16 New member 6/2/04 #6 אני מהרגע הראשון שראיתי את אסטלה אמרתי שהיא דומה לאיגי וקסמן ואני חשבתי שרק אני חושבת ככה!טוב שיש עוד אנשים שחושבים כך אז זה אומר שיש בזה משהו!
אני מהרגע הראשון שראיתי את אסטלה אמרתי שהיא דומה לאיגי וקסמן ואני חשבתי שרק אני חושבת ככה!טוב שיש עוד אנשים שחושבים כך אז זה אומר שיש בזה משהו!