אסטבן או גסטון?

Ripelll

New member
גסטון ../images/Emo45.gif

נראה הרבההההההההההה יותר טוב
אהבתי את מה שאמר למיה ביום חמישי
והוא רע כמו שאני אוהבת!!! חיחיחיחי...

סוכריה16

New member
אסטבן היה מציק גם ב 406

ואני לא מבינה איך ב "בשם האהבה" אהבתי אותו.. הוא מעצבן

RobertaMia

New member
אהההה חחח

סוף סוף אני יודעת מאיפה הוא היה מוכר לי כל הזמן הזה! זכרתי שראיתי אותו ממש לא מזמן אבל שכחתי את מי הוא שיחק. תודה

eveligne406

New member
תמיד אהבתי את גסטי...וכולם אמרו

לאאאא וא חראאאא הוא יהרוס למיה את החיייםםם הוא בדיוק כמו אסטבןןן ואני תמיד אמרתי לא! גסטון הוא שקסייי... הוא חתיךך והוא קשוחחח והוא מושך והוא גבררר והוא פרפקט בשביל מיה... די אין אני חולה עליייווו אני מתה עלייוו ויוה אל גסטוןןןןן!!!

eveligne406

New member
NOT!!

הוא חמוד, הוא רגיש כלפיה, הוא כל הזמן דואג לה, הוא מגן עליה כל הזמן!!! ולא מתעלל בה כי הוא חי בסרט שאבא שלה רצח את אבא שלו...*אהם*אהם*

eveligne406

New member
הוא מתעלל ביפופה שלייי

הוא ואמרל ה שהוא אוהב אותה, ואחר כך מחליט שהוא בוגד באבא שלו, ומשחק בה, ומסתכל עליה במבט של רוצחחח

סוכריה16

New member
היא זזו שמתעללת!!

הוא בא לאמרק לכולךם שהוא אוהב אותה ומה היא עושה עולה על הבמה ואומרת שהוא בסה"כ התערבות בשבילהההההה ככה לפגוע לו בלב היפה ?

eveligne406

New member
כן היא עשתה את זה

אחרי שהוא הלך כביכול לחולייטה.. לדעתי בקטע הזה אין אשמים כי הכל בגלל לופיס הרוצחת הסדרתית...אם הסתומה הזאת הייתה נשארת עוד דקה אחת ולא בורחת עם המכונית , אז היא הייתה רואה שהוא בא להפרד ממנה...!!!! אז פה אין אשמים.. אבל מי התחיל עם הבלאגן??? מיגללל כל מה שמיה רצתה זה לאהוב אותו! לה לא היו מניעים נסתרים!!!

ליאת 406

New member
טוב אני לו מבינה את אתם מאשימים

זה סך הכל גירסה של כריס מורנה היא אשמה חחח

למעלה