אסותא

מצב
הנושא נעול.

samir3

New member
אסותא

אסותא
שמתי לב שטרי לא קיבלה מספיק התיחסות להודעה שלה בנושא אסותא . האם זה מקרה בודד או שעוד זוגות עוברות את הנושא של התעלמות מצד אסותא . למען האמת לא פעם נשמעה הטענה שבאסותא יש קרירות מסויימת . וזה מסחרי מדי . האם יש משהי שמרגישה כך ?

ענב502

New member
מנרווה MINERVA HOTEL

אסותא
שמתי לב שטרי לא קיבלה מספיק התיחסות להודעה שלה בנושא אסותא . האם זה מקרה בודד או שעוד זוגות עוברות את הנושא של התעלמות מצד אסותא . למען האמת לא פעם נשמעה הטענה שבאסותא יש קרירות מסויימת . וזה מסחרי מדי . האם יש משהי שמרגישה כך ?
מנרווה MINERVA HOTEL
אני התאכסנתי במינרוה יופי של מלון כ 15 דקות עד 20 דקות הליכה ברגל אולי בנסיעה זה אולי 5 דקות מלון נעים נח ונחמד מאוד אז בהצלחה לכולם

ענב502

New member
../images/Emo6.gif

מנרווה MINERVA HOTEL
אני התאכסנתי במינרוה יופי של מלון כ 15 דקות עד 20 דקות הליכה ברגל אולי בנסיעה זה אולי 5 דקות מלון נעים נח ונחמד מאוד אז בהצלחה לכולם

שכחתי לציין שזה מלון ברומניה אז בהצלחה

ענב502

New member
מינרווה זה מלון ברומניה דרך אגב

מנרווה MINERVA HOTEL
מינרווה זה מלון ברומניה דרך אגב

אדוינה

New member
הי סמיר!

אסותא
הי סמיר!
לא יודעת לענות על שאלתך. תספרי עליך. לא מצליחה לקשר בין השם לסיפור.

סמיר שלום

אסותא
סמיר שלום
לגבי אסותא זה באמת בעיה להשיג אותם בטל',אם את גרה בת"א יותר קל לקפוץ אליהם. הענין הוא שיש שם רופאים מצויינים,ואחוזי הצלחה גבוהים,תנסי להתקשר למשרד הקבלה שלהם והם יעבירו אותך,היום ניסיתי כשעה להתקשר והם לא ענו, כיוון שזה לא דחוף לי ויתרתי על השיחה. אם תצטרכי טלפונים אשמח לעזור,בכל אופן בהצלחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה