אסותא ראשלצ

שני717

New member
אסותא ראשלצ

היי בנות
אנחנו עוברים ממדיקל סנטר לאסותא ראשלצ לפרופ ויייסמן אריאל
אשמח לקבל חוות דעת על הבי״ח האם ההרדמות שעושים שם זה עם חומר נוגד הקאה מראש?
מתי המעקבים מתחילים שם?
ואיך הרופא?
הייתי מטופלת אצל הורביץ במדיקל סנטר ועשינו שינוי... מקוה שזה מה שיביא לנו את ההצלחה

המעבדה שם נחשבת לטובה, עם טכנולוגיה מתקדמת

אמבריוסקופ, שיטת הקפאה מתקדמת וכו.. אבל.. ק מ צ נ י ם על מקום במקפיא ומעדיפים להקפיא בדיפולט רק בלסטו (עוברי יום 5), ולא בהכרח בבודדים. כך שיש להיות עם יד על הדופק ולהתעקש ממש שיקפיאו מוקדם יותר אם יש חשש שהעוברים חלילה לא ישרדו במעבדה.
לגבי הרדמה.. שמעתי פה שבדיפולט נותנים נר או משהו כזה בזמן ההרדמה.. ולא רציתי.. אז ביקשתי שלא ישימו ללא רשותי והאחיות מייד התגוננו שנותנים רק למי שמבקשת. אז לא יודעת להגיד לך..
אני טופלתי שם עם רופא פרטי (אחרי שהזמן נמרח כשהייתי בבית חולים ציבורי ב ivf), אז לא יודעת להגיד לגבי רופאים ומעקבים. מעקב עשיתי בקופה ולא שם.

malina83

New member
עשו עליי רושם טוב

אני מרוצה מהם מאוד. יחד נעים, האחיות והמרדים נחמדים.
לא יודעת לגביי חומר נגד הקאות אבל המרדים היה מאוד אכפתי ושאל אותי איך אני מרגישה אחרי.
אהבתי שההתאוששות אחרי הרדמה היא אצלם במחלקה ולא בהתאוששות של מחלקת נשים כפי שזה באסף הרופא למשל (שכבה לידי מישהי אחרי ניתוח קיסרי ואמא שלה אמרה לי "מזל טוב" כי חשבה שגם אני אחרי קיסרי. כמובן שזה מכוונות טובות אבל זה מאוד צרם לי, גם מהצוות בהתאוששות אין את ההבנה הרגשית שאת אחרי שאיבה וטיפולים).
במקרה שלי הקפיאו עוברים ביום 3 (אני מניחה שבהוראת הרופא שלי) בלי שום בעיות.
לגביי אריאל וייסמן, שמעתי עליו דברים מאוד טובים מחברה שטופלה אצלו ויש לה בן "ממנו".

למעלה