אסותא או תל השומר

מצב
הנושא נעול.

דגמת

New member
אסותא או תל השומר

אסותא או תל השומר
אנחנו מתכננים להתחיל בקרוב (שוב - יש לנו ילדה מקסימה בת 4 חודשים) טפולים. מתלבטים אם להיות מטופלים באסותא או בתל השומר? הרופא שלנו עובד בשני המקומות האלו. באסותא נוכל להיות מטופלים על ידו באופן פרטי מצד שני אולי בכל זאת תל השומר עדיף. אנחנו מכירים רק את אסותא ולא מתלהבים במיוחד. נודה מאוד על עצה/תשובה

שרון גל

New member
אני עזבתי את תל השומר לטובת אסותא

אסותא או תל השומר
אנחנו מתכננים להתחיל בקרוב (שוב - יש לנו ילדה מקסימה בת 4 חודשים) טפולים. מתלבטים אם להיות מטופלים באסותא או בתל השומר? הרופא שלנו עובד בשני המקומות האלו. באסותא נוכל להיות מטופלים על ידו באופן פרטי מצד שני אולי בכל זאת תל השומר עדיף. אנחנו מכירים רק את אסותא ולא מתלהבים במיוחד. נודה מאוד על עצה/תשובה
ואני מצטערת על הצעד הזה
. היחס שם הוא
. קשה מאוד להשיג אותם בטלפונים. באופן אישי,המחלקה בתל השומר,בהרבה יותר נעימה, אגב,את יכולה להמשיך להיות מטופלת באופן פרטי,אצל אותו רופא בתל השומר. הוא יתן הוראות להמשך טיפול,ויבצע כל פעולה פולשנית

צודקת בהחלט בקשר לאסותא

ואני מצטערת על הצעד הזה
. היחס שם הוא
. קשה מאוד להשיג אותם בטלפונים. באופן אישי,המחלקה בתל השומר,בהרבה יותר נעימה, אגב,את יכולה להמשיך להיות מטופלת באופן פרטי,אצל אותו רופא בתל השומר. הוא יתן הוראות להמשך טיפול,ויבצע כל פעולה פולשנית
צודקת בהחלט בקשר לאסותא
אבל בקשר לתל השומר אני לא יודעת. לא טופלתי שם (חוץ משתי גרידות).

בתל השומר יש יחס מצויין

אסותא או תל השומר
בתל השומר יש יחס מצויין
גילה עינת עליזה והרופאים. בהצלחה

דגמת

New member
תודה, ועוד שאלה על מעבדה

אסותא או תל השומר
תודה, ועוד שאלה על מעבדה
תודה על התשובות. האם המעבדה בתל השומר דומה לאסותא (בחינת שיטות עבודה ואחוזי הצלחה). הבנתי שאותו צוות עובד בשני המקומות, אם כי אני לא בטוח בכך?

מצב
הנושא נעול.
למעלה