אסור לשכוח..

פומה

אני שוקל לרסס K300 בתיבת המסרים שלי.

בכל פעם שאני מאוורר אותה - נכנסת לשם נמלה סרוחה.

puma141

New member
חחחחחחחח רסס חופשי לדעתי!

ושים שלט- "שימושי למציאות בלבד".

איך?

ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה ברוך שלא עשני אישה .

אמן

puma141

New member
חשבתי שלא תגיב..הפעם!

חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!חשבתי שלא תגיב הפעם!

קיוויתי

שוב טעית.

כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!! כי זאת האמת שלי!! זאת האמת שלי!!

ואני הכי אמת שבעולם. הכי כנות.

הכי הכי.

puma141

New member
אתה צוחק על האמת שלי?

אתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפסאתה חתיכת אפס

תקבל מכות בסוף

קצת ספאנקים זה דווקא מדליק אותי.

אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי! אני מקליד עם הזיקפה שלי!

אבל אל תתבלבלי. אני זה שנותן את החמסיקות.

puma141

New member
ילד......

אתה עוד תצטער שנכנסנו לקטע של הקופי לדעתי..ספנקים-ה מה שעושה לך את זה?
כולך- 2:05 ותבזבז את זה על ספנקים?

אם אתה שואל אותי כשתניף את היד-זה נגמר.
לא תגיע לי לתחת חזרה.......

מותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותקמותק

מותק!

אי אפשר ככה פומה.

לא מציצות, לא גניחות, לא ספאנקים, לא אנאלי, לא על הבטן, לא על הצד, לא בכח,
על גירגורים אני בכלל לא מעיז לחשוב.. ולגמור - את בטח שולחת לגמור ישר בתוך המכונת כביסה שלא יהיה בלאגאן.

מה זה?

מה זה??

puma141

New member
סוק

תדליק את כל הנורות שיש לך-אם זה מה שעוזר לך להעיף אותי מהמחשבות שלך כפרה!

שבוע טוב..

קח אותה לשיט בקטאמראן בשקיעה

ק]וץ איתה למים.
תלוש ממנה את הבגד ים.
תטביע אותה.

והפומה מוכנה לביאה כמו לביאה.

puma141

New member
או.........התחלנו לדבר!

סיפון,אגן ומים..זה זה!

בן כמה?
מאיפההההההההההההההה?