אסור לנו לשתוק

Fleddermaus

New member
כמובן, שרל'ה שרון היא הדבר הבא! ../images/Emo5.gif

אני אוהב גם מוזיקה ישראלית, אבל אני לא רואה סיבה להימנע ממוזיקה לועזית.

תמיר1991

New member
בדיוק, מה הבעיה עם מוזיקה לועזית,

מארה"ב/בריטניה/אירלנד/אוסטרליה וכו'? המוזיקה הזו לא פחות טובה, ובד"כ הרבה הרבה יותר טובה, מהמוזיקה פה
תמיר.

Fleddermaus

New member
הוא מתוך No Need To Argue

סמינרים זה מדהים, וגם לא נורא מסובך לארגן. אחלה דרך להכניס חיים לתנועה, לדעתי כדאי לכם לארגן סמינר באיזה סופ"ש.

תמיר1991

New member
דיברנו על זה כ"כ הרבה, ופשוט לא

מצליח, על אף שהיו סמינרים וימי כיף בעבר - עכשיו זה פשוט לא קורה
ולגבי השיר, אני אוריד
חג שמח וחופשה נעימה, עמרי! תמיר.

Fleddermaus

New member
תודה ../images/Emo13.gif

תשמע, זה נוער שלכם, אבל אני יודע שאם אנחנו היינו מחכים לביילין כדי לארגן פעילויות, לא היה יותר נוער מרצ. נכון שיש בגרויות והכל, אבל היום, תכל'ס, בלי צעירי שינוי ונוער שינוי, אין שינוי. אתם הזרוע הפעילה של המפלגה, והגיע הזמן שהם יבינו את זה שם.

תמיר1991

New member
לצערנו הם לא מבינים לא דבר ולא חצי

דבר. כשהלמעלה דפוק, הכל דפוק, וחבל. תמיר.

זה לא עינין שהם לא מבינים

הם מבינים טוב נראה לי. הם פשוט לא רוצים להבין ולא רוצים לתת לנו לפרוח

Fleddermaus

New member
תגידו,

למה אתם לא נפגשים עם לוונטל כתנועה ושואלים אותו מה קורה? לא זכותכם?

Tיך ניפגש כתנועה?!

מי אנחנו בכלל שניפגש איתו?! אפילו אסיפה הם לא נותנים לנו.. הם לא נותנים לנו לפרוח. אבל אתה יודע מה זה רעיון נחמד...

Fleddermaus

New member
מה זאת אומרת מי אתם?

אתם נוער שינוי! אתם אלה שהתרוצצו בצמתים כדי לשכנע 5000 איש להצביע שינוי, בשמן שהם ישבו ואכלו אחד את השני. לוונטל חייב לכם לפחות את זה! תבינו, יש לכם המון כח!

עם הודעות כאלו

מפחינתי עכשיו אתה יכול להיות יו"ר נוער שינוי. בנתיים איך לומר... אין לנו לא כוח ולא בטיח.

Fleddermaus

New member
זה תלוי בכם, חביבי

קשה לי להאמין שאם תקראו ללוונטל לשיחה עם נוער שינוי הוא פשוט לא יגיע. זה לא שהוא נורא עסוק בימינו... יש לכם כח, בלעדיכם אין שום סיכוי שהמפלגה תעמוד על הרגליים. אין לה עוד הרבה פעילי שטח, ואין לה כסף לשלם לפעילים כמו קדימה.

מי זה נקרא?!

הינה אני קורא!! אוי לוינטל היקר בוא אלינו לשיחה!!! בבקשה בבקשה נאחנו מתחננים!! הוי לוינטל אנא בוא אלינו!!! עזר? (סתם). אפשר לנסות לקרוא לו לשיחה ...אבל זה יכול לקחת זמן וגם מי אמר שייצא לנו משהו מהשיחה הזאת? תבין בקושי אנחנו נפגשים עם האחראית שלנו , אז עכשיו איתו? אפשר לחשוב ... כבר אין לנו הכי הרבה כוח אנחנו בסך הכל 4 איש..

Fleddermaus

New member
הכל בר פיתרון

תבואו לשיחה כזאת עם אג'נדה מוכנה, ואם תרצו יהיה פיתרון. לפתחות לא יהיה טלפון שבור יותר. לגבי זה שאתם 4, אז עושים גיוסים, לא?
.

תמיר1991

New member
ולסמוך על "אחראית" הנוער שתארגן

לנו גיוסים? כן, בטח
עוד לא הבנתם שאם לא נעשה כלום בעצמנו, "רכזת" הנוער חובבת הטייטלים רונית לא תארגן לנו דבר? תמיר.

סלחו לי!!!!

אבל איך אפשר להשוות את הלהקות שלכם למשל בכלל ל... להקדמה של האופרה נישואי פיגרו של וולפגאנג אמדאוס מוצרט?!

Fleddermaus

New member
מישהו השווה?

זה כמו להשוות בין תפוחים ופיאט. אלו שני דברים שונים.

למעלה