אסור לנו לשתוק

תמיר1991

New member
../images/Emo6.gif

זה משעשע, מישהו מ"נוער שינוי" הלא ממש קיים יבוא להחיות את פורום נוער מרצ, תנועת הנוער הפוליטית הגדולה ביותר בארץ לדעתי. ברננקה, זה נראה לך הגיוני?! תמיר.

נראה לי יותר הגיוני שלא תכנה אותי

ברננקה. ודבר שני נדמה לי שהיא לא הכי גדולה, הכי גדולה נראה לי זה נוער הליכוד.

Fleddermaus

New member
לצערי אתה צודק...

אנחנו אפילו לא תנועת הנוער המפלגתית הגדולה ביותר. (נוער האיחוד הלאומי גדול מאיתנו, ולגבי נוער הליכוד ונוער העבודה אין לי מושג. אין נוער קדימה, רק בבחירות היו כמה בתשלום נדיב.) לדעתי תנועת הנוער בעלת האידאולוגיה הפוליטית הגדולה ביותר, היא בני עקיבא, אבל יכול להיות שאני טועה.

לגביי

נוער הליכוד... אמרו לי מספר של כמה מאות... אבל ביננו ליכודניקינים כמו ליכודניקים יש יל הרגשה שהמספר הזה מעט נפוח... (וחלק אולי גם פיקטייבם ים וכו)..

אשרת

New member
מה זה אסור לשתוק?

אפשר להבין למה אתה מנסה לעשות עליהם על פורום אחר? השרשור שם לא מתאים לך, אל תגיב. אבל עזוב אותו במנוחה.

אשרת

New member
נכון..

אבל מאידך אנחנו לא הולכים לעשות מלחמת פורומים. ואתה לא תתתחיל לטרלל לו שם בפורום רק משום שיש שם אנטי ציוניים דפוקים. גם זה קורה.

Fleddermaus

New member
רק כשזה בהסכמה

כשיש מלחמת כריות, שני הצדדים מסכימים עליה ונהנים ממנה. במלחמת פורומים, צד אחד לפחות מאוד סובל.

אשרת

New member
זה אסור על פי תקון תפוז.

לשם מה להורס למישהו אחר את הפורום?

Fleddermaus

New member
"תן את הכבוד לצה"ל"

דבר ראשון, אתם דוגלים ברעיונות, לא בססמאות. אתה אולי דוגל בססמאות, אני מקווה שלא כל התנועה כך. דבר שני, הססמא היא "תנו לצה"ל לנצח". "תן את הכבוד לצה"ל" זה "גששית", לא ססמא פוליטית.

אני דוגל ברעיונות גדולים

שחלקם מייצגות סיסמאות נחמדות.. ואתם דוגלים בסיסמאות גדולות שמאחוריהם יש רעיונות קטנים.

Fleddermaus

New member
תסביר את עצמך, מה עומד מאחורי זה?

חוץ מגידוף מתוחכם, יש משמעות מאחורי הטיעון הזה?

למעלה