אסור להתייאש...

אסור להתייאש...../images/Emo20.gif

היי לכם...הנה צצתי לרגע ממצולותיי רק בשביל להראות לכם..שעם כל הכבוד לנוסטאלגיה הטיפה בים עדיין איננה נוסטאלגיה רק צוללת מדי פעם לאוקינוסים אחרים ולרגע צצה שוב.. הכל בשביל להגיד לכם,שבת שלום שקט ושלווה..ואהבה ובשביל להיות פיירית איתכם אני זוממת לארגן מפגש אצלי-בא לכם? רק תגידו...

באלי באבו אבו באלי../images/Emo45.gif

וקולהכבוד על היוזמה. ומזל טוףף לבן בן..
שבת שלום לאומה,

magy

New member
כתבתי שיכול להיות נחמד../images/Emo180.gif

אבל הגזמתי עם הכדורים....אז מחקתי אותי........
טוב, אתם כבר מכירים אותי.......אני לא תמיד ......

magy

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif|כדור

אוייייייייי מוצא חן בעינייייי

magy

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif

זה קורה לפעמים בבוקר...

magy

New member
אלכס אלברשטיין היה המדריך

(אח של)....ויש לי סיפורי עמק יזרעאל......באמתחתי מהלילה..... אם יהיה לי זמן.....אכתוב....... אבל היה נפלא לטייל בחושך בשדות העמק........ "באה מנוחה ליגע ומרגוע לעמל לילה חיוור משתרע על שדות עמק יזרעאל טל מלמטה ולבנה מעל מבית אלפא עד נהלל מה מה ,לילה מליל דממה ביזרעאל נומה עמק עמק (ארץ )תפארת אנו לך משמרת" לא זוכרת כרגע.....במדויק..... ...בלוק..............

שילה1

New member
מה..גם את הלכת בשדות?../images/Emo3.gif

ואת הסיפורים..רוצים לשמוע!!!! ואיך אומרת הברבורה שלי?סיפור טוב עושה לי כאב בטן..במובן החיובי של המילה.....

magy

New member
הוא........הלך בשדות (שמיר)

אני, נסעתי בשדות..... לא אותו דבר.......

שקדי

New member
שדות שבעמק............/images/Emo39.gif

שדות שבעמק קדמוני הלילה בריח הזבל ניחוח חציר הלילה לעמק אני אזמרה כי אושר באתני וחסד השיר רצה גורלי כי אשובה אליך מעמק המוות מערש השכול מכל חסדים לי אושרתי ביגע לגמוע מימיך פיתך לאכול אוספני אליך אסוף כשבולת שבולת לגורן בחג הקציר הלילה לעמק אני אזמרה כי אושר באתני וחסד השיר שבת שלום לכל הנוסטלגים באשר הם בשדות העמק הרחבים או במשרדי השפלה ומרחבי חיפה ובנותיה

שקדי

New member
ואם שבת......אז קבלת שבת........

ואיך ידעו החברים שיש קבלת שבת......ומה אחריה???? אז הנה מודעה.....לדעתי מלפני כחמישים שנה המסדירה את עניני השבת

magy

New member
ממש אינטליגנטים.....גרשווין.......

אגב השם "אלתרמן" כתוב דווקא שַם נכון , במודעה...... אַלטֶערמַאן.......כך צריך להיות כתוב ביידיש....... ....איש מבוגר..... שבת שלום לכם......באשר אתם......

שקדוש לפני שבועיים בצענו את השיר

הזה בארבע קולות המקהלה שלי ושלחתי לך אותו באורט כהקדשה אישית ואפילו לא התייחסת לזה... שתהיה לך שבת שלום עם הרבה שירים בלב

למעלה