אסור להעלם...

ronenw22

New member
אסור להעלם...

הנה אני מגיש לכם שיר ישן שלי, כדי שלא אמחק מתודעתכם... הנה אני נמצא לבד במערכה, סובב ומחפש אחר הנכונה, רוצה אחת אך רוצה גם את השניה, חושב ומהרהר מי המתאימה. הכל התחיל מזמן, כשהייתי דלוק על אחת סיוון, אך הייתה לי חברה ואני מרוב טיפשות לא חשבתי על ברירה. מאוחר יותר, כבר היה לה חבר ואותה לחבק כבר לא יכולתי יותר, למרות שחברה כבר לא הייתה לי, אך הוא היה קנאי משהו לא נורמלי. ואז הגיע הסילבסטר המתוח, ואני, האידיוט, הלכתי על בטוח, הצעתי לאחרת לצאת, ועל זה לא ידעתי עד כמה אתחרט. והיום, כמעט שנה עברה, ואני כל כך מצטער על מה שקרה, הלוואי שעכשיו - במערכה הנוכחית, אמצא לי את הנכונה, את האהבה האמיתית. רונן. אגב, בסוף אני וסיוון היינו חברים שנה. H-)

מקסים..

המילים זורמות ממך נכון..? אין לך צורך לחשוב על מה יבוא אחרי.. מקסים.. ד``א יצא לך לקרוא את הסיפור..?

ronenw22

New member
למה התכוונת

כשאמרת אין לך צורך לקרוא את ההמשך? עוד לא קראתי אותו, הדפסתי אותו ואני אקרא היום לפני השינה קיבלת את האי מייל שלי?

Sun Shine

New member
ללכת עם הלב...

פשוט מקסים ו...קראתי פעם משהו חמוד שאני חושבת שידבר גם אליך... ``אף אחד לא יכול לברוח מהלב שלו. לכן מוטב להקשיב למה שהוא אומר, כדי שלעולם לא תבוא מכה לא צפויה``.

Sun Shine

New member
לך אחרי תחושותיך...

את זה רק אתה יודע, ו... אם תשאל אותי...עד כמה שזכור לי יש לליבנו 4 חדרים כך שאם 3 מהם מכוונים לאותה בחורה, אתה בדרך הנכונה... בהצלחה :)

ronenw22

New member
סן שיין H-)

ומה אם כל אחד מארבעת החדרים מדבר על משהו אחר ובגדול אי אפשר למצוא משהו שכזה? תחשבי על זה... מצפה לתשובה נאותה :) רונן

Sun Shine

New member
רוננוש :)

כנראה שעדיין לא מצאת את האחת והיחידה, כאשר היא תגיע...תאמין לי שכל החדרים יופנו לאותה נסיכה, כי אם לא סימן שזו פשוט לא היא... אבל זו רק דעתי ואתה לא חייב לקבל אותה.

למעלה