אסור להחמיץ !!!!!!!!!!

אסור להחמיץ !!!!!!!!!!

2 יצירות קולנועיות מופלאות ומיוחדות הערב בטלויזיה ,שאודותיהם דיברנו כאן בפורום מספר פעמים. קזבלנקה אחד מהסרטים הגדולים של כל הזמנים רומנטיקה בהתגלמותה ותנאים של חיבה (גק ניקולוסון כאסטרונאט). נוסע לפנות בוקר לנופש קצר ומקווה שמהנה נפגש בסוף השבוע. הנסחף

magy

New member
איפה? איפה?

באיזה שעה ובאיזה ערוץ? תן פרטים!!! נסיעה טובה לכם. תכייפו.....

B T1

New member
קזבלנקה--

בערוץ1 בשעה23.00 הסרט הרומנטי הגדול של כל הזמנים.

טרה10

New member
גמני לויודע..איפה קזבלנקה..רק ש..

זה מזכיר לי מה שחשבתי עד שהחלו משדרי המסך הקטן.. כרגע השארתי תחנת רדיו נדמה לי של ראשון עם שירים מסולסלים כשלפעמים מתגנב איזה מיקי גבריאלוב. אז ככה: 1. האייל גולן הזה..עם ה´תחזרי´ שהס´טרולוגים אומרים שאם לא ..העולם מתהפך.. ובכלל, מתחיל לעצבן אותי..! 2. להשוות אותו ושכמותו לשלום חנוך למשל..זה פשוט בושה לזמר העברי..! וחוץ מחיים חפר אף אחד לא פותח את הפה..! .....ובקשר ליום המחורבן הזה..שנגמר-אז ככה. לסיכום.! מהרהורי הערב.. הרי ´השואה´ כבר לימדה אותנו שמיש..אומר... באמת מתכוון ולא לזלזל באף אחד. רק שמיום הכיפורים ההוא- לא הפקנו לקח.. עברו 29 שנה..ולא למדנו- שמנצלים את זה..ויבוא יום שנלמד שאסור ממש אסור- להשבית את כל אמצעי התקשורת..מזל שיש אינטרנט..ואולי זה מין אות כזה.. בגלל ששוב כרגיל מישהו חושב עלינו..דוקא למטה..ולהוריד לנו את הראש עוד יותר. ומעניין באמת- מה מתכננים גאוני הדור לעשות לנטוכח גל הפיגועים הבא..!? זהו--בתיאבון..! עכשיו נותנים את מיכה שטרית..נטשה זה נטשה..וארקדי גם..! אז שמישהו יתחיל פה לעשות סדר..!

magy

New member
מאד מקווה שראית בחינוכית

את אלבויים מראיין את הרב הצבאי , פירון..... הנושא היה "הרע הקיים באדם" הרצאה מאלפת בנושא דת, תכונות האנשים, שואה, פילוסופיה, בכל הדתות. בלעתי כל מילה.....שם. התחילו עם קין והבל, הרצח הראשון ללא סיבה נראית לעין פרט לקנאה. והלכו הלאה. הגיעו עד איוב. עד היום מנסים להבין מניין נובע הרע בליבות האנשים. מה סיבותיו ואם הוא בצלם אלוה, האם גם אלוהים רשע. אולי זה בלופ וישדרו שוב. אצלי זה 45 , יענו.. 23 נדמה לי.

טרה10

New member
אם מותר לי לצטט את אשתי..

מי שחובש כיפה הוא חשוד.! [ואני הסברתי את דעתי..שאם חמשים שנה ויותר- הוא לא בא..אז הוא כנראה לא יהיה בחיי הקצרים- ולכן לגבי הוא איננו.!]

טרה10

New member
PLAY IT AGAIN

קזבלנקה אז ככה- אינגריד ברגמן והמפרי בוגרט.. הסרט ´קזה..היה לאחד מסרטי הפילם הנואר-[בשחור לבן] דוקא אמריקאי בניגוד לז´אנר הזה שהוא צרפתי..וכולל פרשת ריגול ואפוף חשדות סביב בית הקפה של המפרי..שהיה אז אחד מחשובי השחקנים! אינגריד בסרט נשואה לפול הנרייד. התקופה מלחמת העולם השניה..וזה גם היה אחד מההקשרים שריתק את הקהל. לאחר מכן בשנות החמשים- הגברת ברגמן שהיתה נשואה לשוודי בשם לינדסטרום, והיתה להם כבר בת.. התאהבה בזמן הסרטת אחד מהסרטים הבאים שלה- סטרומבולי- שצולם באיטליה בבמאי הריאליסטן האיטלקי הנודע רוברטו רוסליני-שביים את גונבי האופניים[?] ורומא עיר פרזות..! ועוד סרטים..רבים. בלי בושה..החל רומן שהוליד את איזבלה רוסליני. שגם היא שחקנית. אינגריד ברגמן היתה גרסא מודרנית של גרטה גארבו ´האלהית´.משנות השלושים ונחשבה לאחת השחקניות והכוכבות..הגדולות. לכן אל יקל הדבר בעיניכם..שכן איטליה הקתולית..לא מרשה גירושים. אינגריד ברגמן השתתפה בהמון סרטים. שרק גלישה רצינית תעלה את כולם. הסרט עצמו שווה צפיה..וכאמור הוא אחד מהסרטים שהביא את אמנות הקולנוע למקום שבו היא נמצאת.! עוד סרט שניתן לראות אותה בימים אלה הוא ´הרולס רויס הצהוב´ שהיה אחד מסרטיה האחרונים.

הלו נסחף רגע רגע.../images/Emo4.gif

השארת לנו חידה על נשיאי, ארה"ב של אמריקה. מה הפרס לפותר נכונה ? אני רוצה סוף-שבוע באקאפולקה. לאכול פולקה

למעלה