תודה, נהניתי.
י ירושלמית היחידה New member 2/3/04 #19 ממממממהההההההה?!?!?!?!? אני לא שמעתי על דבר כזה שסמינר אוסר לענוד עגילים (כמובן אם הם באים בבודדים בכל אוזן.... )
ממממממהההההההה?!?!?!?!? אני לא שמעתי על דבר כזה שסמינר אוסר לענוד עגילים (כמובן אם הם באים בבודדים בכל אוזן.... )
S sarav55 New member 2/3/04 #22 חנוך אני כן שמעתי על זה יש עגילים מסויימים שעל הבנות שהולכות בצניעות לא ללבוש אותם כמו חישוקים גדולים או עגילים שיותר מידי צורמים לעינים עגיל צמוד לתנוך האוזן זה פחות מושך תשומת לב. שוב עניני צניעות
חנוך אני כן שמעתי על זה יש עגילים מסויימים שעל הבנות שהולכות בצניעות לא ללבוש אותם כמו חישוקים גדולים או עגילים שיותר מידי צורמים לעינים עגיל צמוד לתנוך האוזן זה פחות מושך תשומת לב. שוב עניני צניעות
ח חנוך617 New member 2/3/04 #23 נכון מאד! אך כנראה והבנות באות לסמינר עם עגילים שקשה להגדיר אם זה מותר או אסור, אז אסרו את הכל.
א אריאלה ב. New member 2/3/04 #26 אני עובדת ב-2 סמינרים יש לי חברות שעובדות בסמינרים בירושלים ובבני ברק. מעולם לא שמעתי שאוסרים עגילים בכלל אלא רק עגילים החל מגודל מסוים. עגילים עדינים צמודים לאוזן מותרים.
אני עובדת ב-2 סמינרים יש לי חברות שעובדות בסמינרים בירושלים ובבני ברק. מעולם לא שמעתי שאוסרים עגילים בכלל אלא רק עגילים החל מגודל מסוים. עגילים עדינים צמודים לאוזן מותרים.
א אריאלה ב. New member 2/3/04 #27 אבל מה איכפת לי... לי בין כה וכה אין עגילים, עגילים עושים לי אנפקציה באוזנים - כל הסוגים.