אסוציאציות *ים *בריכה *חום *קור *מזגן *גלידה *בריכה *אבטיח *מנגו
C cohenet91 New member 2/7/06 #2 ווי אסו'. קול ../images/Emo98.gif *ים- חוף *בריכה- סקציה *חום- קור *קור- מזגן *מזגן- קרח *גלידה- קרח *אבטיח- גדול *מנגו- אמא
ווי אסו'. קול ../images/Emo98.gif *ים- חוף *בריכה- סקציה *חום- קור *קור- מזגן *מזגן- קרח *גלידה- קרח *אבטיח- גדול *מנגו- אמא
מ מ א מ י2 New member 2/7/06 #3 ../images/Emo12.gif יו,כולם על אסוציאציות ../images/Emo219.gif איף. *ים-שקיעה *בריכה-מלון *חום-קור *קור-חום *מזגן-אלקטרה *גלידה-תותלימון *אבטיח-מלון *מנגו-בננה
../images/Emo12.gif יו,כולם על אסוציאציות ../images/Emo219.gif איף. *ים-שקיעה *בריכה-מלון *חום-קור *קור-חום *מזגן-אלקטרה *גלידה-תותלימון *אבטיח-מלון *מנגו-בננה
ש שם משתמשת בדוק New member 2/7/06 #4 אני ../images/Emo107.gif ים-חוף, חול בריכה-משקפת של ים חום-לשון קור-מוח מזגן-מפה גלידה-רמת אביב בריכה-היה כבר! אבטיח-ספוג מנגו-כתום
אני ../images/Emo107.gif ים-חוף, חול בריכה-משקפת של ים חום-לשון קור-מוח מזגן-מפה גלידה-רמת אביב בריכה-היה כבר! אבטיח-ספוג מנגו-כתום
F FRIENDSforever New member 4/7/06 #5 עונהה *ים-חברות *בריכה-בעעעע *חום-דביק *קור-סוודר *מזגן-שמיכה *גלידה-איכס *בריכה-שאלו..^^ *אבטיח-ים *מנגו-טעיםם
עונהה *ים-חברות *בריכה-בעעעע *חום-דביק *קור-סוודר *מזגן-שמיכה *גלידה-איכס *בריכה-שאלו..^^ *אבטיח-ים *מנגו-טעיםם
D D o o S h a New member 5/7/06 #6 עונה../images/Emo3.gif ים- מדוזות *בריכה- כלור *חום- זיעה *קור- חורף *מזגן- כיף *גלידה- קר בשיניים *בריכה- היה כבר *אבטיח- מיץץץ *מנגו- בננה ומלון
עונה../images/Emo3.gif ים- מדוזות *בריכה- כלור *חום- זיעה *קור- חורף *מזגן- כיף *גלידה- קר בשיניים *בריכה- היה כבר *אבטיח- מיץץץ *מנגו- בננה ומלון
ל ליאת לאב דון New member 5/7/06 #7 עונה ים - מים בריכה - ילדים קטנים בבריכה חום - שמש קור - חורף מזגן - קפוא גלידה - ארטיק..? בריכה - כבר אמרת אבטיח - האייקון של האבטיח מתפוז מנגו - כתום
עונה ים - מים בריכה - ילדים קטנים בבריכה חום - שמש קור - חורף מזגן - קפוא גלידה - ארטיק..? בריכה - כבר אמרת אבטיח - האייקון של האבטיח מתפוז מנגו - כתום
M My self and i New member 6/7/06 #8 פופולרי בהחלט../images/Emo110.gif *ים גלים. *בריכה מלון. *חום שמש. *קור מעיל. *מזגן מקרר. *גלידה וניל. *אבטיח גרעינים. *מנגו בננה ומלון, דבש וקינמון.
פופולרי בהחלט../images/Emo110.gif *ים גלים. *בריכה מלון. *חום שמש. *קור מעיל. *מזגן מקרר. *גלידה וניל. *אבטיח גרעינים. *מנגו בננה ומלון, דבש וקינמון.
O orush המאמי New member 7/7/06 #9 ../images/Emo176.gif ים- חוף בריכה- כלור חום- קיץ קור- חורף מזגן- מים גלידה- קניון בריכה- חזרה?! אבטיח- אימוץ [נו, הוא המאומץ שלי] מנגו- בגדים
../images/Emo176.gif ים- חוף בריכה- כלור חום- קיץ קור- חורף מזגן- מים גלידה- קניון בריכה- חזרה?! אבטיח- אימוץ [נו, הוא המאומץ שלי] מנגו- בגדים