אסוציאציות! מוּסך
J jenngirl New member 9/12/03 #3 בנזין ../images/Emo5.gif../images/Emo82.gif אני פתחתי שרשור אסוציאציות!
J jenngirl New member 9/12/03 #6 שיר../images/Emo82.gif יו איזה קטע!! עכשיו שמתי במדיה פלייר את השיר שגבסו ביצע בכוכב נולד ובדיוק נכנסתי לפורום וראיתי ת'אסוציאציה!
שיר../images/Emo82.gif יו איזה קטע!! עכשיו שמתי במדיה פלייר את השיר שגבסו ביצע בכוכב נולד ובדיוק נכנסתי לפורום וראיתי ת'אסוציאציה!
מ מורי לנצח New member 9/12/03 #7 שיר הרוחחחחחח על המים..../images/Emo187.gif זה מה שאני שומעת עכשיו.. ואגב שי גבסו השיר החדש שלו מעמם!!!
שיר הרוחחחחחח על המים..../images/Emo187.gif זה מה שאני שומעת עכשיו.. ואגב שי גבסו השיר החדש שלו מעמם!!!
D Drorrrrrr New member 9/12/03 #8 גלי ../images/Emo99.gif שיר נחמד מינוס לא יותר מזה אם תספרי יום ועוד יום יום ועוד יומיים ותזכרי שאני שםםםםםם מקשט את הרחובות
גלי ../images/Emo99.gif שיר נחמד מינוס לא יותר מזה אם תספרי יום ועוד יום יום ועוד יומיים ותזכרי שאני שםםםםםם מקשט את הרחובות
מ מורי לנצח New member 9/12/03 #9 ירמי קפלן ../images/Emo99.gif ../images/Emo187.gif בואי גליייי בואי גלי לי..
L la bella dama New member 9/12/03 #13 פלאפון..אל תהיו בטוחים שאתם... רוצים לדעת למה... זה בגלל שכמעט כל בוקר ידיד שלי מתקשר אלי לפלא להעיר אותי...
פלאפון..אל תהיו בטוחים שאתם... רוצים לדעת למה... זה בגלל שכמעט כל בוקר ידיד שלי מתקשר אלי לפלא להעיר אותי...
מ מורי לנצח New member 10/12/03 #19 עברי לידר .../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ולמה רק נטע ואני משחקות????????