אסוציאציות!

ורדונה2

New member
אבירן הטייס

נו, אני עדיין חושבת בפינת הראש שאתה מליין

אבירן171

New member
גדול!!! עלאק פינגוויון!! והאמ.. גן חיות

איך ידעתי שדווקא את תעלי על זה!! מה שאני רציתי לכתוב
בברכה, אבירן..

ורדונה2

New member
אריה

תאכלס סרט טוב! פאק, איך שהסנאי הקטן והאומלל הזה הרס אותי!!! "Oh, tonight we die" *מתייפח*

אבירן171

New member
מלך האריות

סרט ענק! לא סתם סרט! אני רוצה לקנות אותו לאוסף ה-DVD שאין לי מקורי! והכי הרג אותי זה - > I like to move it move it בברכה, אבירן..

Ro¥aL

New member
ירח

והמבין יבין, למרות שאפחד לא יבין, כמו השרשור הקודם של זה) ולגבי מדגסקר, אתם מכירים את הגרסה הכורדית? מכל הניסיות המפגרים של ילדים ישראלים מפגרים, לעשות לסרטי דיסני גירסה ישראלית, זה דווקא די מוצלח מזה הצחיק אותי... http://uk.youtube.com/watch?v=C6ZML7fpMFg והקטע שהכי בכיתי מצחוק- שהקריבו את הסנאי והוא התחיל למלמל כזה לרחמים והושיט ידיים להיפופוטמית לויודע למה, בכיתי מזה מצחוק... ואיזה מגניב שדייויד שווימר (או איך שלא מבטאים את השם משפחה שלו, יעני רוס), עושה את הג'ירף.. טוב, חפרתי

Ro¥aL

New member
רותם אבוהב (../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif)

פעם אחרונה שראיתי גיא פינס היא הייתה שם ואני מת עליה.. הקומיקאית\שחקנית האהובה עליי וירח זה ככה: ירח = סהר (חבר הכי טוב שלי) = בחור שהיה לו פעם שיער ארוך ונפוח מאוד כמו של אריה = מופסה (ככה הייתי קורא לו, יעני מופסהר) = סימבה (הבן של מופסה) יש?

אבירן171

New member
WTF!? החבר'ה הטובים

הסידרה שפירסמה את רותם. ובקשר לירח, Get a fucking life. בברכה, אבירן..

Ro¥aL

New member
רותם אבוהב התפרסמה מהפרסומת שלה

לערוץ ישן שקוראים לו טלטקסט (על מידע) אימבסיל
(קרדיט ל: אבירן) ולגבי הירח - מה הקשר get a life?

למעלה