נטע מי ששואל למה, תמיד כשדיברתי עם נטע, היא שמה בכל סוף משפט סימן קריאה (). בברכה, אבירן..
א אבירן171 New member 4/12/07 #21 נטע ../images/Emo3.gif מי ששואל למה, תמיד כשדיברתי עם נטע, היא שמה בכל סוף משפט סימן קריאה ( ). בברכה, אבירן..
נטע ../images/Emo3.gif מי ששואל למה, תמיד כשדיברתי עם נטע, היא שמה בכל סוף משפט סימן קריאה ( ). בברכה, אבירן..
א אבירן171 New member 5/12/07 #23 יום ההולדת ../images/Emo3.gif שו ט"ו בשבט? אהה חחחח נטיעה!!! חזק! ומי ששואל למה יום הולדת, אז כי זה התאריך העברי של היום הולדת שלי בברכה, אבירן..
יום ההולדת ../images/Emo3.gif שו ט"ו בשבט? אהה חחחח נטיעה!!! חזק! ומי ששואל למה יום הולדת, אז כי זה התאריך העברי של היום הולדת שלי בברכה, אבירן..
א אבירן171 New member 5/12/07 #25 מפגש פורום ../images/Emo6.gif צפוי.. חגגת שם יום הולדת שלך או של מישהו\י אחר. בברכה, אבירן..
א אבירן171 New member 6/12/07 #27 מנהדסים רוסיים בלי לפגוע במשהו, אבל רק מהנדס רוסי יעצוב בניין בצורת עיגול.... בברכה, אבירן..
Y YaEl 15 New member 7/12/07 #37 הפכים. זה כמו שאם תשאל אותי מה שחור מזכיר לי, אני אגיד לבן דוגמא מפגרת. אבל הבנת. אני מקווה
א אבירן171 New member 7/12/07 #38 כן כן, הבנתי את הנקודה גם כשהילדה הכי סתומה בעולם מסבירה, עדיין אפשר להבין :=P בברכה, אבירן..