תחליט על מי אתה מדבר../images/Emo29.gif
ערבים ישראלים ופלסטינאים זה לא אותו הדבר... בכנסת יושבים ערבים ישראלים, הם לא חלק מהעם הפלסטיני! אל תקלל כי אתה מוריד את הדיון הזה לרמה אפסית, ואל תדבר אליי בזלזול כי אחרת אני לא אמצא סיבה לענות לך בהגיון, ועכשיו לתאכלס- גוש קטיף לא שייך למדינת ישראל, סתכל מסביבך יש פה עוד אנשים חוץ ממך, וגם להם מגיע לשבת פה לא פחות ממך. למה אף אחד לא קם? כי הם דיקטטורה, אבל שוב- אתה בחיים לא תבין את זה! ותתפלא אבו מאזן כל הזמן מנסה לעשות כל דבר אפשרי בשביל דו קיום, אבל כמו שאנחנו אינטרסנטיים ככה גם אבו מאזן, וכן מהסכם אוסלו יצאו מספיק דברים טובים, ויכלו לצאת יותר אם איזה קיצוני אחד (או אפילו יותר- כי בוא נדבר דוגרי כל הימין הקיצוני עמד מאחורי הרצח הזה, וגם ביב וגם שרון שדיברו נגד רבין בהפגנה בכיכר ציון) לא היה מחליט לקחת את החוק לידיים סביר להניח שהמצב היום היה הרבה יותר טוב! ובקשר לזה שהם מפרים הסכמים- אלה הקיצוניים שגם הם מחליטים לקחת את הידיים לחוק. אין לך מושג איזה גיהינום החמאס עושה להם שם, ואם ראית חדשות בשבוע האחרון יכולת לראות מה החמאס עשה ביום הזיכרון לעראפת. ומה לעזאזל הקשר בין גוש קטיף לאוסלו?! קודם תדע על מה אתה מדבר ואל תזרוק סתם מילים לאוויר, וגם אין קשר במקרה הזה לארה"ב. אני מקוה שלמדת כמה דברים היום... אל תקרא לי חומד, כי אני לא החמודה שלך, אל תדבר אלי כמו אל ילדה קטנה כמו שאני לא מדברת אליך כמו הדיוט (למרות שאתה מתנהג כמו אחד כזה כשאתה זורק מילים לאוויר שלא קשורות אחד לשני), ותשים לב שאני מאוד מציאותית, אני פשוט לא אגואיסטית כמו הרבה אנשים אחרים במדינה הזו, ולא ביקשתי מאף אח שלי (ויש לי רק אחד כזה שיחיה) להיהרג בשבילי, ואלה שנהרגים לא נהרגים בשביל שאני אחיה פה, אלא בגלל הגחמות המטופשות של הממשלה שלנו... אז לא אני לא מעריכה את זה שהם לא קמים ועושים משהו בנוגע לזה שהם הופכים את עצמם לבשר תותחים! *כל החלק האחרון ממש לא קשור לדיון ואני לא מבינה איך הצלחת להכניס אותו.*