אסוציאציות

קפה תה משובח , מסעדות טובות

שבטיות , כיבוד אורחים, צניעות רופאים מעולים (אלו שיצא לי להכיר, לפגוש) אוכל טוב , אבל נכון יש גם הרבה דברים רעים אצל הערבים,,,, יש גם המון דברים רעים שיכלתי לציין עליהם

אם לא בכוח אז במוח

נראלי שניסינו את הדרך הזאת אז כנראה שאם לא בכוח אז בעוד יותר כוח! נכון שאסור להכליל אבל כשיש שתי מחנות מסתכלים על הרוב.

hagzi

New member
ממש ניסינו במוח...|ריח|

מי בדיוק? כל פעם בוחרים ממשלה אחרת של אהבלים... ואגב מה שאתה רואה זה ממש לא הרוב, וזה כמו לומר שאצלנו כ"ח הם הרוב... החמאס פשוט עושים הרבה יותר רעש. משפט שאמרו לי פעם- מי שחי במדינה דמוקרטית כל חייו אף אפעם לא יידע איך זה לחיות בדיקטטורה... אז תפסיקו לצאת בהצהרות ותסתכלו קצת ימינה שמאלה!

אז תגידי בבקשה

למה לא קם איזה ערבי ועושה איזה מעשה אה? למה כל הערבים שנמצאים בכנסת לא עושים מעשה גם הם? פעם אחת לא אני ולא את שמענו על משו שהם עשו לטובת המדינה או לטובת דו קיום וכל הבולשיט הזה.. המניאקים האלה רוצים את כל המדינה ואל תגידו לי אבל הם רוצים את גבולות 67' כי זה גם נחשב כל המדינה. עשו את הסכם אסלו יצא מזה משו טוב? נתנו את כל גוש קטיף! בשביל מה?! בשביל פאקינג הודנה מזוינת שהם אפילו לא קיימו? ואף אחד לא צידד בממשלה אפחד לא אמר שמישו מהם טוב.. כולם חמורים שמלקקים לבוש את התחת ודואגים שצ'ק של החשבון יצאו כמה עשרות אלפים טובים כמובן בלי להזכיר את הקומבינות המפוארות. אז חומד בבקשה אל תזיינו לי את השכל על ימינה ועל שמאלה ועל דיקטטורה או מדינה דמוקרטית יש מציאות! צריך להיות ריאלים. אחים שלך נהרגים בשביל שתחיי פה,תעריכי את זה.

hagzi

New member
תחליט על מי אתה מדבר../images/Emo29.gif

ערבים ישראלים ופלסטינאים זה לא אותו הדבר... בכנסת יושבים ערבים ישראלים, הם לא חלק מהעם הפלסטיני! אל תקלל כי אתה מוריד את הדיון הזה לרמה אפסית, ואל תדבר אליי בזלזול כי אחרת אני לא אמצא סיבה לענות לך בהגיון, ועכשיו לתאכלס- גוש קטיף לא שייך למדינת ישראל, סתכל מסביבך יש פה עוד אנשים חוץ ממך, וגם להם מגיע לשבת פה לא פחות ממך. למה אף אחד לא קם? כי הם דיקטטורה, אבל שוב- אתה בחיים לא תבין את זה! ותתפלא אבו מאזן כל הזמן מנסה לעשות כל דבר אפשרי בשביל דו קיום, אבל כמו שאנחנו אינטרסנטיים ככה גם אבו מאזן, וכן מהסכם אוסלו יצאו מספיק דברים טובים, ויכלו לצאת יותר אם איזה קיצוני אחד (או אפילו יותר- כי בוא נדבר דוגרי כל הימין הקיצוני עמד מאחורי הרצח הזה, וגם ביב וגם שרון שדיברו נגד רבין בהפגנה בכיכר ציון) לא היה מחליט לקחת את החוק לידיים סביר להניח שהמצב היום היה הרבה יותר טוב! ובקשר לזה שהם מפרים הסכמים- אלה הקיצוניים שגם הם מחליטים לקחת את הידיים לחוק. אין לך מושג איזה גיהינום החמאס עושה להם שם, ואם ראית חדשות בשבוע האחרון יכולת לראות מה החמאס עשה ביום הזיכרון לעראפת. ומה לעזאזל הקשר בין גוש קטיף לאוסלו?! קודם תדע על מה אתה מדבר ואל תזרוק סתם מילים לאוויר, וגם אין קשר במקרה הזה לארה"ב. אני מקוה שלמדת כמה דברים היום... אל תקרא לי חומד, כי אני לא החמודה שלך, אל תדבר אלי כמו אל ילדה קטנה כמו שאני לא מדברת אליך כמו הדיוט (למרות שאתה מתנהג כמו אחד כזה כשאתה זורק מילים לאוויר שלא קשורות אחד לשני), ותשים לב שאני מאוד מציאותית, אני פשוט לא אגואיסטית כמו הרבה אנשים אחרים במדינה הזו, ולא ביקשתי מאף אח שלי (ויש לי רק אחד כזה שיחיה) להיהרג בשבילי, ואלה שנהרגים לא נהרגים בשביל שאני אחיה פה, אלא בגלל הגחמות המטופשות של הממשלה שלנו... אז לא אני לא מעריכה את זה שהם לא קמים ועושים משהו בנוגע לזה שהם הופכים את עצמם לבשר תותחים! *כל החלק האחרון ממש לא קשור לדיון ואני לא מבינה איך הצלחת להכניס אותו.*

יודעת מה..

סבבה מגיעה לך התנצלות דיברתי קצת לא יפה.. אבל שמעי אין מה לעשות אני ימני ולכן בחיים אני לא יסכים איתך גם אם תהיי הכי הגיונית שבעולם מבחינתי אנחנו צריכים לשבת פה ולא אף אחד אחר נקודה! דבר שני את אפחד זה לא מעניין מה את או אני מבקשים זה עובדה שהם נהרגים בשביל שאנחנו נחיה פה כמו שצריך, יש כאלה שהם נהרגים סתם וחבל אבל מה לעשות בזכות חלק שלא נהרגו סתם אני גר איפה שאני גר ועוד הרבה אחרים. דבר שלישי אני הכנסתי את אוסלו ואת גוש קטיף ביחד כי שני אלה היו אמורים להיות בשביל שלום ולא יצא מהם כלום. וגם אם יש מוסלמים ישראלים אי אפשר לסמוך עליהם אתה לא יודע מי באמת רוצה פה דו קיום או מי באמת עוזר להם להכניס מחבלים/נשק ושאר הדברים. זהו יום טוב.

hagzi

New member
בוא באמת נסכם על זה../images/Emo29.gif

שאנחנו לא מסכימים, דוגרי התפיסת עולם שלי שונה משלך, ואין לי כוח להתחיל להתווכח עליה, אני החלטתי להפסיק להצדיק את עצמי ולהגן על עצמי (אני הבנתי את עצמי, אבל לא חשוב...) HAVE A NICE DAY

למעלה