אדום
Y Yoko Nakajima New member 9/8/07 #33 ריקוד ../images/Emo99.gif היא הייתה בסרט ההוא honey =] גרר איך אני אוהבת סרטים על ריקוד ^^
א אבירן171 New member 9/8/07 #34 קפואירה.. איך אני מת על האומנות לחימה הזאת! Capoeira a jogo pra chikado natha de sou salvdor.. בוא נראה מי מתרגם לי את זה לעברית.. גם אני מת על הסרט הזה ועל השחקנית הזאת (גרר יאמי.. ) בברכה, אבירן..
קפואירה.. איך אני מת על האומנות לחימה הזאת! Capoeira a jogo pra chikado natha de sou salvdor.. בוא נראה מי מתרגם לי את זה לעברית.. גם אני מת על הסרט הזה ועל השחקנית הזאת (גרר יאמי.. ) בברכה, אבירן..
א אבירן171 New member 10/8/07 #37 לא רק גברים! גם נשים, ילדים ומבוגרים מתאמנים זה למה זה נקרא "אומנות החופש".. בכל מקרה, נגיד ואמרת גברים, שוביניזם.. בברכה, אבירן..
לא רק גברים! גם נשים, ילדים ומבוגרים מתאמנים זה למה זה נקרא "אומנות החופש".. בכל מקרה, נגיד ואמרת גברים, שוביניזם.. בברכה, אבירן..
א אבירן171 New member 12/8/07 #51 אם היא משלמת אני יורה.. אהה, ומרב מיכאלי... מקבל את כל סוגי אמצעי התשלום אז, איך את משלמת? בברכה, אבירן..
אם היא משלמת אני יורה.. אהה, ומרב מיכאלי... מקבל את כל סוגי אמצעי התשלום אז, איך את משלמת? בברכה, אבירן..
א אבירן171 New member 12/8/07 #54 אני לא רוצה להיות מואשם ברצח.. יקירתי, זה חוק פשוט.. לרוצח שכיר משלמים על עבודתו וככה כולם יוצאים שמחים......... *מצקצק לך* (למרות שאין לי מושג קלוש מה זה אומר..) בברכה, אבירן..
אני לא רוצה להיות מואשם ברצח.. יקירתי, זה חוק פשוט.. לרוצח שכיר משלמים על עבודתו וככה כולם יוצאים שמחים......... *מצקצק לך* (למרות שאין לי מושג קלוש מה זה אומר..) בברכה, אבירן..