אסוף או פרוע

Tali1912

New member
אסוף או פרוע

בואו נפשפש לכם קצת בשיער האם אתם משקיעים בשיער כמו בבורסה
?
נשים,נערות ספר צמרת או ספר שלוקח מחירים מצחיקים < 50 70 ש'>. עושות צבע/ פן לבד או אצל הספר שלכם? השכנה / חברה עושה לי פן, צבע. מסיכות שיער אמפולות מיוחדות, שמפו קונדישנר מהספר האישי שלכם או כשאתם עורכים קניות מרוכזות לוקחים מהמדף שמפו/קונדישנר? החלקה יפנית או תוספות לשיער ,צמה סינית, צמות כל הראש+חרוזים ? אביזרי שיער, סיכות קליפסים קוקיות, קשתות, קונים ארבע בעשר או משקיעים בסיכה לראש לפי צו האופנה או סיכת בוטיק כזאת.
גברים קוצים,תספורת מארינס, ראסטות, קרחת, שיער ארוך, שער קצר עם look שרמנטי. מורח ג'ל או וקס וזהו מעביר מברשת מסרק כשצריך הולכים לספר כשצריך. כל שלשה שבועות מתייצב כמו שעון אצל הספר שלי. יש מכונת גילוח בבית. יא חבל"ז אני הולך ומתקרח אני גבר מה אני צריך ת'שטויות האלה. אני גם צובע ת'שיער. הולך לספר לסדר שפם- זקן
הבנות שלי אוספות את השיער עם גומיות מושקעות, גומיות פשוטות. סיכות תיק תק. קונה לילדוד'ס שלי שמפו ילדים. הבן שלי הולך עם כובע cool , בנדה. הבן שלי הולך כמו יהושוע הפרוע הבת/בנות שלי עומדות שעות ליד הראי לעשות תסרוקות. מספרת את הילדים לבד בבית. גוזרת פוני מגדלת להם שיער עד הכתפיים. חייבת שהילדים יצאו מהבית עם תסרוקת מסודרת. לילדים שלי יש ספר ילדים והם אוהבים ללכת למספרה המעוצבת במיוחד בשבילם. שומרת את התלתל הראשון שגזרתי לילד/ה על כינים שמעתם? אבל לא אצלי בבית או פעם בשבוע אני בודקת ומחפשת את נחמה בראש של הילדים.

childling

New member
ייאי...

שיער, שיער! 1. הספר שלי לוקח 50 ש"ח לפן (אני עושה אצלו לאירועים מיוחדים, ובדרך כלל מפנפנת את עצמי בבית) ומשהו כמו 150 ש"ח לקצוות. זה גזל בעיניי אבל אני סומכת עליו ומפחדת ללכת למישהו אחר אז שיהיה... גם ככה אני בקושי מסתפרת פעם בשלושה חודשים. 2. לא צובעת, לא נוגעת באמצעים כימיים. לאחרונה התחלתי להשתמש בשמן מרוקאי פעם בכמה ימים, הריח נפלא והשיער רך כמשי. שמפו וקונדישינר? בכלבו חצי חינם
- הד אנד שולדרס והרבל אסנס לסירוגין. 3. יש לי סיכה אחת לשיער, יפייפיה שהשקעתי בה ואני מאוהבת בה לגמרי. היא גם חזקה מספיק כדי לתפוס את כל השיער וזו תכונה שאני לא מוצאת באף סיכה מהסופר-פארם... חוצמזה? גומיות רגילות, כמה קשתות מסרט סאטן, וזייהו. רוב הזמן השיער פזור.

Fun Fair

New member
../images/Emo6.gif עונה:

נשים,נערות
ספר צמרת או ספר שלוקח מחירים מצחיקים < 50 70 ש'>. לפני 8 שנים בערך הפסקתי ללכת לספרים פלצניים שגובים בהתאם לגובה האגו שלהם ומאז אני הולכת לספר לא רחוק מהבית, שגובה מחירים מעולים (גוונים לכל הראש+תספורת+פן 200-250 ש"ח, תלוי כמה גוונים אני מבקשת), נטול פוזה ועושה עבודה מ-ד-ה-י-מ-ה! לפני חודשיים עשיתי הסבה משטני+גוונים לחום, אז המחיר ירד פלאים (אני עושה לעצמי שטיפה בבית)
עושות צבע/ פן לבד או אצל הספר שלכם? כשהייתי עם גוונים- רק אצל חנן (הספר). עכשיו אני עושה שטיפה לבד בבית. פנים- אני לא עושה (רק לאירועים מיוחדים ואם כבר- אצל הספר).
מסיכות שיער אמפולות מיוחדות, שמפו קונדישנר מהספר האישי שלכם או כשאתם עורכים קניות מרוכזות לוקחים מהמדף שמפו/קונדישנר? מסיכת שיער ביתית (שמן נבט חיטה+שמן זית+דבש) שמפו מרכך- נטורל פורמולה/ קרליין 10/ הרבל אסנס.
החלקה יפנית או תוספות לשיער ,צמה סינית, צמות כל הראש+חרוזים ? כלום
אביזרי שיער, סיכות קליפסים קוקיות, קשתות, קונים ארבע בעשר או משקיעים בסיכה לראש לפי צו האופנה או סיכת בוטיק כזאת. אני מתה על סיכות וקוקיות!!!! אבל לא משקיעה בהן יותר מדי...בחנויות כמו ביוטי קייר וחנויות בדרום ת"א (של 10 בשקל
) אני פשוט מתחרעת ללא הגבלה...
גברים (עונה לגבי הזוגי)
קוצים,תספורת מארינס, ראסטות, קרחת, שיער ארוך, שער קצר עם look שרמנטי. קוצים "ארוכים"
מורח ג'ל או וקס וזהו מורח ג'ל של וולה פורם
מעביר מברשת מסרק כשצריך תמיד
הולכים לספר כשצריך. פעם בחודש וקצת (כשאני מכריחה
) הבעיה היא שאמא שלו אוהבת קוצים קצרים ואני אוהבת כשהם ארוכים, אז אני "מושכת" קצת זמן עד שהאורך מעצבן אותי...

גאוי7

New member
טיפים לשיער

אני חוסכת לדירה ואבזור אז : מסתפרת לבד + בית ספר לספרות, כבר שנתיים אז למדתי נגיד פחות או יותר את השיטה. אפילו גוונים לבד ! אפילו על מוצרי שיער טיפה חוסכת. טיפ של ברק לשיער : על שיער חפוף אם הוא יבש : טיפה של שמן תינוקות מעט מאד מחומם טוב בין כפות הידיים = ברק נפלא.

למעלה