אסוף או פרוע
בואו נפשפש לכם קצת בשיער האם אתם משקיעים בשיער כמו בבורסה
?
נשים,נערות ספר צמרת או ספר שלוקח מחירים מצחיקים < 50 70 ש'>. עושות צבע/ פן לבד או אצל הספר שלכם? השכנה / חברה עושה לי פן, צבע. מסיכות שיער אמפולות מיוחדות, שמפו קונדישנר מהספר האישי שלכם או כשאתם עורכים קניות מרוכזות לוקחים מהמדף שמפו/קונדישנר? החלקה יפנית או תוספות לשיער ,צמה סינית, צמות כל הראש+חרוזים ? אביזרי שיער, סיכות קליפסים קוקיות, קשתות, קונים ארבע בעשר או משקיעים בסיכה לראש לפי צו האופנה או סיכת בוטיק כזאת.
גברים קוצים,תספורת מארינס, ראסטות, קרחת, שיער ארוך, שער קצר עם look שרמנטי. מורח ג'ל או וקס וזהו מעביר מברשת מסרק כשצריך הולכים לספר כשצריך. כל שלשה שבועות מתייצב כמו שעון אצל הספר שלי. יש מכונת גילוח בבית. יא חבל"ז אני הולך ומתקרח אני גבר מה אני צריך ת'שטויות האלה. אני גם צובע ת'שיער. הולך לספר לסדר שפם- זקן
הבנות שלי אוספות את השיער עם גומיות מושקעות, גומיות פשוטות. סיכות תיק תק. קונה לילדוד'ס שלי שמפו ילדים. הבן שלי הולך עם כובע cool , בנדה. הבן שלי הולך כמו יהושוע הפרוע הבת/בנות שלי עומדות שעות ליד הראי לעשות תסרוקות. מספרת את הילדים לבד בבית. גוזרת פוני מגדלת להם שיער עד הכתפיים. חייבת שהילדים יצאו מהבית עם תסרוקת מסודרת. לילדים שלי יש ספר ילדים והם אוהבים ללכת למספרה המעוצבת במיוחד בשבילם. שומרת את התלתל הראשון שגזרתי לילד/ה על כינים שמעתם? אבל לא אצלי בבית או פעם בשבוע אני בודקת ומחפשת את נחמה בראש של הילדים.
בואו נפשפש לכם קצת בשיער האם אתם משקיעים בשיער כמו בבורסה