אסון קרה!

אסון קרה!

אני מפזז לי בנחת את "חי מיום ליום" ופתאום הרגשתי חשק לשמוע את "האור מציון" אני לוקח את הקופסא פותח ומה אני רואה? שריטה עמוקה יותר משיש במוח של אבשלום קור! ב´מת! ניסיתי לשמוע את הדיסק ונאדה! הוא לא קורא אותו! והנה שאלתי: איפה עוד מוכרים את הדיסק? אתם מבינים ת´מאכלים הם מרימים ת´מסיבה, אנשים אחד על השני בתוך הרחבה, אז תרימו ת´ידיים אל השמיים, תנו לו ת´מרור תנו לו גמבה!

EmGee

New member
וואוו איזו הקרבה, קונה שו את הדיסק

או מליין או פראייר עכשיו ברצינות מוכרים את האור מציון בכל חנויות טאואר רקורדס

GreeCheeMan

New member
רבותי, אסון

מקטעי ידיעות שהצטברו על שולחננו, מתגלה אט אט התמונה, והתמונה, קשה. הם שוב כאן, זורעים הרס וחורבן, מחללים ערכים, מובזים לעקרונות, משתוללים אצלכם ברחובות. לפני שהשידורים יתקעו אני מבקש מכל האזרחים, לרדת מיד למקלטים, לאטום דלתות וחלונות, ובשום אופן, אני חוזר, בשום פנים ואופן, לא לפתוח את קופסאות הדיסקים. יצורים קטנים ונבזים אלו אשר שורטים היפ הופ עברי, מקורי, וקדוש זה, יכולים לעשות הכל. אטמו את כל הדיסקים בנייר אורז שימו אותם מתחת לאסלה של השירותים ותורידו את המים. רק כך תוכלו להציל את נפשותיהם האומללות!

אני אקנה עוד אלף עותקים בשביל הפרסי

עכשיו גריצ´י, יכול להיות וזה באמת אותם טפילים קטנים ומזיקים אשר אוכלים דיסקים תוצרת איי.בי.סי.די מיוזיק(MADE IN ISRAEL) אבל מה שאתה לא יודע זה שסדאם חוסיין בעצמו שלח אותם במקום הטילים הכימיים! עכשיו ברצינות! יכול להיות והדיסק נשבר באחת מפולות הדיסקים שקורות בחדרי מדי יום.

ליב Liv

New member
אוי ואבוי אסון קרה גם לי!!!

קרוניק 2001 של דרה שלי שרוט לגמרי.. איזה דיכאון! שומעים עד שיר מספר 6.. עד ל21 לא שומעים כלום שומעים לפחות את באנג באנג ולקראת הסוף כלום

Mad-DawG

New member
3 אוי ואבוי כרגע

בעבר הרחוק הייתה לי קלטת (כן כן) של הלוניז, זאת נקרעה וקניתי ת´דיסק. הפוג´יז!!!!!! נשבר!!!!!!!! כמובן שקניתי חדש קרוניק 2001, כמה ימים אחרי שהגיע אלי, נקלח בשבי ומאז לא ראיתי אותו.

kodman

New member
שניכם הרווחתם

גם ככה אחרי שמיעה וחצי של 2001 הוא נמאס, אז אצלי אחרי שמיעה וחצי הוא במגרה ומאז הוא לא יצא משם - אז אם לך אין אותו ולה הוא נשרט - אתם לא תשמעו אותו וזה כבר טוב מאוד. רק תשמרו שהקרוניק המקורי לא ישרט או משהו ואתם מסודרים

MחושגZ

New member
אתה מדבר על האור מציון???

אם כן אז יש לי שני עותקים מקוריים ממנו... אם אתה רוצה אני אמכור לך אחד בזול.... או תמורת משהו אחר... פנה אליי באייסיקיו 118398337

da^Lord

New member
מה זה עותק מקורי?

אגב זה קרה כשנתתי את הדיסק של סאב לידידה שלי ואז קניתי אותו שוב לעצמי. ועכשיו בדיסק דווקא הפרד ומשול שרוט וקופץ. יש לי את הדיסק של "דלינקוויד האביטס" שקניתי ממש לא מזמן , ובגלל הנסיעות שהוא נגרר איתי הוא נשרט לגמרי, אבל זה דיסק שאני לא אקנה שוב.

למעלה