אסון קטן....

• פותח הנושא arman
  • פורסם בתאריך

arman

New member
אסון קטן....

אתמול הייתי אמור לקבל את עונות 5,6,7 ב DVD של SG1. דודה שלי קנתה לי אותם בארה"ב והביאה לי אותן איתה שהיא באה לביקור. אתמול בבוקר היא עצרה לטיול קטן ביפו וגנבו לה את המזוודה...עם ה DVD שלי..... וכיוון שאני די בטוח שלגנבים הקטנים אין הערכה רבה ל SG1... אני די מניח שהעונות היקרוות מפז (תרתי משמע...אמאזון האלו..) מסתובבות כרגע באיזשהו פח ביפו.....

Chakotay

New member
יו פאק

ביאסת אותי אפילו! איזה זין...אני יושב פה מבואס למרות שזה לא קשור אליי אפילו חחחח

DNile

New member
אנשים פשוט לא קולטים...

לא נכנסים ליפו עם חפצי ערך.

Tollan

New member
לך תדע...

אולי בעקבות התקרית המצערת יתחילו הקרנות סטארגייט בנמל ביפו. בכל מקרה, משתתף בצערך... אגב, ראוי לציון - אני חושב שזאת הפעם הראשונה שמישהו בפורום כתב על "דודה" שלו, ואשכרה התכוון לדודה שלו.

arman

New member
מה דעתך לארגן איזה מרתון SG

של העונות האחרונות ?? (זה היה התכנון שלי.....).

nzkiwi

New member
הייתי מנדב את הכוכב שלי, רק ש...

אומה לא מרשה...! חוץ מזה אזור השער בשיפוצים - לא להתקרב!
->
->

subatoi

New member
אוי, קיווי, כולך רוח

ותירוצים.
מי שואל את אומה בכלל? מה כבר היא תעשה לך? פחדן!!!
(שפן=פחדן, רק שאין בלי כובע)

קם טו דה לייט סקובי... ../images/Emo121.gif

|כאפה לפנים| |עוד אחת לכיוון השני| "מי שואל את אומה?" מה?!... היה פה פעם סקר "באיזה מקום תעדיף למצוא את עצמך לבד ב24 שעות הבאות?", לאיזו אפשרות הצבעת? אני יכולה לסדר לך 24 שנים... תזיע על זה קצת, בן אנוש...

subatoi

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ורק עכשיו שמתי לב לחתימה! איזה יופי
|מתעשת| אההה.. אהההמממ... כן, אומה. סליחה אומה. אעשה מה שתגידי, אומה. וישא"ק, כמובן, אומה.

Crichton

New member
נצל"ש - מה המשמעות של זה ?

If you knew the candlelight was fire, then the meal was cooked a long ago

Echelon

New member
אותה משמעות כמו של זה

How deep is the river if you can't see the bottom?

subatoi

New member
יש גם את

אם עץ נופל ביער ואף אחד לא נמצא שם כדי לשמוע, הוא עדיין עושה רעש? (בטוח יש ניסוח יותר חלק וזורם)

Lu Tze

New member
אתה צריך להיזהר עם בקשות כאלה

כשמסתובב בפורום בנאדם עם ניק של פילוסוף סיני. *אי אפשר לחצות את אותו נהר פעמיים שכן הנהר הוא לא אותו נהר והאדם הוא לא אותו אדם. *אדם שישמע את הצליל של כף יד אחת מוחאת הגיע להארה. *אם המחשבה הפנימית לא תהיה מוסחת, הפעולה החיצונית לא תהיה שגוייה. (הקטע העצוב הוא שאני גם יכול להסביר את הרוב)

Lu Tze

New member
לעזאזל, אני והפה הגדול שלי.

המשפט הראשון הוא דווקא מהפילוסופיה היוונית (נראה לי של אריסטו). הפואנטה היא שבנאדם משתנה משניה לשניה כמו נהר. מים זורמים לאורך הנהר ולכן התוכן שלו כל הזמן משתנה, כך גם בנאדם משתנה משניה לשניה מכיוון שהוא חושב ורואה דברים חדשים. המשפט השני מדגים עיקרון בתורת הזן. לפי הזן אין משמעות לקיום או אי הקיום מכיוון ששניהם הם בעצם צד של אותו מטבע והמטרה של הזן היא להבין את זה. לכן מי ששומע משהו שלא משמיע קול הגיע להארה רוחנית. הדוגמא הזאת נבחרה (לדעתי לפחות) מכיוון שהתורות המזרחיות גם שמות דגש על איזון ומבחינה סימבולית מחיאת כף יד דורשת איזון של שתי ידיים, רק שבמקרה זה, יד אחת לא קיימת. השלישי מציין השקפה טיבטית לפיה ניתן למצוא הארה רק מתוך האדם ולא מתוך העולם החיצוני מכיוון שכל אדם מכיל בתוכו אלמנט אלוהי (למשל, ברכה שכיחה בקרב הטיבטים היא תנועה שמשמעה היא "האל שבי מכיר את האל שבך"). כל עוד מגיעים להחלטה מתוך התבוננות פנימית, היא חייבת להיות ההחלטה הכי נכונה שניתן להגיע אליה בנסיבות האלה. אני לא מכיר אתרים שעוסקים ספציפית באימרות, אבל אני מניח שעם חיפוש נכון אפשר למצוא כמה.

deathcaster

New member
אני מאשר את משפטך האחרון

חיפוש קצר בכל מנוע חיפוש יניב הרבה אתרי ציטטות .

למעלה