אסון המסוקים

robroi

New member
אסון המסוקים

מדהים כמה שזה עצוב. עשור עבר והאיזכורים לאסון כמעט ואינם נראים או נשמעים. אני זוכר ממש את הרגע שבו גיליתי מה קרה - את אילנה דיין בטלויזיה. נראה כאילו רובנו שכחנו - טוב נו יש מבחנים, מי זוכר מה קרה לפני 10 שנים... http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=noshem

לזכרם באיחור של יום

"הצבי ישראל על במותיך חלל איך נפלו גבורים" שמואל ב' א' יט' "איך נפלו גבורים ויאבדו כלי מלחמה" שמואל ב' א' כז' אבקסיס שי, סגן, 22 - מכמורת אדלר איתי, סמל, 19 - רעננה אזולאי אמיל, סמ"ר, 20 - אשקלון אייזן גיל, סגן, 21 - נס ציונה אלהייב בשיר חוסיין, רס"ר, 30 - בית זרזיר אלהייב כמאל, רס"ר, 26 - בית זרזיר אלתר אבנר, סמ"ר, 20 - אשדות יעקב איחוד אלפר עידן, סמ"ר, 20 - בת ים אפנר אברהם, סמ"ר, 21 - קרית טבעון ארזי שגיא, רס"ל, 22 - כפר יונה ארמן רן, סמ"ר, 20 - רעננה בבאין אלון, סגן, 21 - גבעת זאב ביבס פול, רס"ר, 26 - אשדוד בללטי רפי, סמ"ר, 20 - מגדל העמק בן חיים ניר, סמ"ר, 20 - קיבוץ יפעת בן-שם קובי, סגן, 20 - רמת השרון ברקוביץ שגיא, סגן, 21 - אלפי מנשה גולדברג תומר, סמל, 19 - מושב דישון גוטליב מיכה, סמ"ר, 20 - רמת אביב גולן אביב, סמ"ר, 23 - בית יוסף גונן אביב, סמ"ר, 20 - פתח תקווה גידרון אבישי, סמל, 19 - קרית מוצקין גלזר תמיר, רס"ל, 24 - חולון דהן אסף, סמ"ר, 19 - ירושלים הופמן אלג'נדר, סמל, 19 - משגב-עם זהבי דני, סמל, 19 - חיפה חושני ישראל, רס"ן, 34 - תל אביב חלפון רונן, רס"ן, 35 - טבריה כהן דותן, סגן, 21 - חדרה כהן ירמי, רס"ן, 23 - ראש העין כיתאן תום, סמ"ר, 20 - נווה שלום כץ מיכאל, סמ"ר, 20 - מצפה נטופה לוי אבישי, סרן, 27 - תל אביב לוי שילה, סמ"ר, 21 - קרני שומרון לישינסקי נדב, סמ"ר 20 - שדה אברהם לניר דביר, סגן, 21 - מולדת לנציצקי אילן, סמ"ר, 20 - חיפה מועלם משה, סא"ל, 31 - באר שבע מולטו גדעון, סמל, 21 - לוד מושל גלעד, סמ"ר, 20 - תל אביב מייזלס גל, רס"ל, 24 - קרית אתא מיכאלוב ולדיסלב, סמל, 22 - תל אביב מינקר עידן, סמל, 20 - קיבוץ ניר יצחק מישיקיר גלעד, סמ"ר, 20 - ירושלים מלניק ודים, סרן, 34 - צפת מלמד יעקב, סמל, 20 - פתח תקווה ממן איתן,רס"מ, 26 - באר שבע סבן משה, סמל, 19 - הוד השרון סיבוני אסף, סמ"ר, 20 - קיבוץ ניר עם עדן ישיש, רס"ן, 44 - רמת השרון עמדי יהונתן, סמל, 21 - מעלה אדומים עציוני נועם, סמל, 20 - מגדים פוזנר גדעון, סמ"ר, 22 - תל אביב פיזואתי שלמה, רב"ט, 19 - טבריה פלדמן מנחם, סמל, 20 - חיפה פסחוב ויטלי, סמל, 19 - עכו פרנס הרן, סמ"ר, 20 - הרצליה פרץ ערן חי, סגן, 21 - דגניה א' צופיוף ירון, סמל, 20 - תל אביב קזאמל פאדי, סמל, 19 - בית ג'אן קידר תומר, סמל, 21 - קיבוץ נגבה קסוס שחר, סמ"ר, 20 - אלפי מנשה רדינסקי ויטאלי, סרן, 33 - אור עקיבא רוטנברג אסף , סמ"ר, 20 - תל אביב רוזנברג שחר, סמל, 19 - נס ציונה שובל צפריר, סמ"ר, 22 - קיבוץ ברעם שטרק ארז, סגן, 21 - קרית אתא שי איתמר, סמ"ר, 20 - ירושלים שליט עומר, סמ"ר, 19 - ירושלים שלפוברסקי יפתח, סמל, 20 - הוד הרון שרוני צפריר, רס"ל, 22 - נתניה שריבמן ניר, סגן, 20 - כפר סבא שרעבי גיל, סמ"ר, 20 - רחובות לזכר חללי אסון המסוקים בצפון (4.2.97) יהי זכרם ברוך|

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gifאני זוכרת...

כמה שלקחתי את זה קשה אז... זו היתה טרגדיה איומה...אני לא יודעת למה.. אבל זה כל כך כאב לי.. עד היום אני זוכרת את חלק מהשמות של הילדים היפים שהיו צריכים להיות היום גברים צעירים... כל כך כואב... איזה עולם אכזר

זוכרים..../images/Emo195.gif../images/Emo16.gif

אז לפני 10 שנים.. 73 פרחים שניקטפו בדמי ימיהם,נקטפו טרם יצאו לעולם הגדול.. אני זוכרת את זה כאילו זה היה אתמול. מה גם שבן דודי תיפקד על תקן חובש קרבי באיזור..טרגדיה שלא תישכח. יהי זיכרם ברוך.

האמת היא שכל שנה אני זוכר אותם...

את התאריך הזה. לא יכול לשכוח אותו,הוא יותר חשוב לי מאשר יום הירצחו של רבין ואותו אני אזכור עוד שנים רבות קדימה... ילדים שנקטפו בעודם תינוקות של החיים. עד היום אני זוכר שמות,זוכר מראות מהחדשות וגם מראות מהשטח בימים שאחרי...בכל פעם שאני עובר ליד רחוב או מקום שמזכיר את שאר יישוב,אני נזכר בהם,בכל שנה אני זוכר אותם בתאריך הזה. לא יכול לשכוח,אי אפשר לשכוח. 73 פרחים שאינם עוד.

למעלה