עט
J just adiki New member 23/1/07 #23 זאת האסוציציה שלך?../images/Emo3.gif ../images/Emo26.gifממשיכה. עט עפרון ואני יודעת שאמרו את ז
J just adiki New member 25/1/07 #26 שירי מימון../images/Emo3.gif ואורון כנס../images/Emo26.gif רק עכשיו שמתי לב... למה לעזאזל ספי ריבלין מזכיר לך את מפעל הפיס??!?!?! יוו הרגת אותי מצחוק
שירי מימון../images/Emo3.gif ואורון כנס../images/Emo26.gif רק עכשיו שמתי לב... למה לעזאזל ספי ריבלין מזכיר לך את מפעל הפיס??!?!?! יוו הרגת אותי מצחוק
J just adiki New member 25/1/07 #28 |נעל|ליני אורון כתב למעלה אסוציציה מספי ריבלין מפעל הפיס.. זה שעשע אותי..
א אורון V1 New member 25/1/07 #32 אירוויזיון + תגובה לא התכוונתי להצחיק, אם כי שמח שגם זה יצא, אבל ספי ריבלין שיחק את צ'ארלי צ'אפלין בפרסומת למפעל הפיס בעבר אז ככה שזה עלה בראש
אירוויזיון + תגובה לא התכוונתי להצחיק, אם כי שמח שגם זה יצא, אבל ספי ריבלין שיחק את צ'ארלי צ'אפלין בפרסומת למפעל הפיס בעבר אז ככה שזה עלה בראש
S sapiri5 New member 26/1/07 #33 אירוויזיון>>עדי../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo98.gif
J just adiki New member 27/1/07 #34 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif עדי-->אני../images/Emo9.gif.