אנ"צ-כן או לא!!!

ilan1leg

New member
אנ"צ-כן או לא!!!

תגידו !!! למה צריך את אנ"צ? סליחה על הבורות אבל למה צריך אותם? בכל אופן במתכונת הנוכחית. את "הלוחם"ניתן להשיג לבד, עזרה לא ממש,אז למה?ולמה אנו שותקים? הנציגים מאד נחמדים וכ"ו,וזהוא בעצם. לא יודע ,כל העירבוב בין אנ"צ למשהב"ט לא בריא ורחוק מלקדם ענינים.

עָנת

New member
א.נ.צ../images/Emo70.gif

מצטטת לך מתוך אתר אירגון נכי צה"ל
במשך שנות קיומו חרט ארגון נכי צה"ל על דיגלו מספר מטרות מרכזיות המנחות את אנשיו בכל פועלם: א. שיפור והרחבת מיגוון אפשרויות הטיפול הרפואי לחברי הארגון. ב. יצירת קשר ומגע ישיר בין חברי הארגון וחיזוק רוח התרבות והעזרה ההדדית. ג. שמירת זכויות ציבור הנכים בישראל, שיפורן והרחבתן. ד. ייצוג חברי הארגון בפני מוסדות וגופים ציבוריים שונים בתביעות. ה. עידוד החברים לחיי עבודה ויצירה שיקלו על שילובם כאזרחים בחברה. ו. העשרת עולם התרבותי רוחני של חברי הארגון. ז. טיפוח משפחת הנכה. ח. ייזום פעילות פנאי, ספורט, תרבות וחברה. ט. קידום מצבם הכלכלי של חברי הארגון.
חוץ מיזה
לפני כשנה עזורא(
איפה נעלמת עזורא
)פתח שירשור דומה

ilan1leg

New member
ענת-את לא מאמינה בזה באמת ?

ענת בוקר טוב.
אירגון נמדד במתן תמיכה או פיתרון במצבים שאינם בשיגרה או ברמת קושי גבוה יותר מהרגיל ביום יום. במלחמה (ואני בכוונה אומר מלחמה)מול השיקום הם מגלים חידלון ואוזלת יד!!! ביום יום מול מצבים פשוטים יחסית הכל נחמד , אבל מה קורה כשישנה בעיה מול משרד מסויים?שיש להיות אסרטיבים,ומאד. רווחה וכ"ו זה נחמד ואין לבטל זאת אבל צריך גם "תכלס". ותאמיני לי ענת כל מה שהשגתי מול משהב"ט (והמון-בזכויותי בלבד כמובן)היה לבד . ותאמיני לי היו מצבים שקופפתי אותם,והכל לבד לבד. אז תגידי למה צריך את אנ"צ ? שנותן תשובות כמו:לא מסוגלים לא יכולים ובעיקר לא בתחילת המשפט,שלבסוף נלחמתי וזה נהיה כן.אז נו?

odyssey

New member
כל מה שהשגת הושג בזכות אנ"צ

לולא היה אנ"צ מרבית החוקים לא היו קיימים ומלחמתך להשיג לא הייתה קיימת, כי לא היה לך מה להשיג. כופפת אותם? הרי יכולת לעשות זאת רק בגלל החוקים והתקנות שאנ"צ דואג להשיגם! ובקיצור - אם אין אני לי, מי לי, ושאני לעצמי, מי אני! אז תפנים

למעלה