אנת'וני, כן? ניסיון לטרייסינג של אנת'וני. זה אחד הנסיונות הראשונים שלי בפלאש, אז לא לכעוס.
D dafnaleh New member 18/12/04 #1 אנת'וני, כן? ניסיון לטרייסינג של אנת'וני. זה אחד הנסיונות הראשונים שלי בפלאש, אז לא לכעוס.
D DAN1EL New member 18/12/04 #2 חח זה ממש מגניב../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif
D DAN1EL New member 18/12/04 #3 חח זה ממש מגניב../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif
L lollapalooza New member 18/12/04 #4 הו, מגניב../images/Emo70.gif אולי תעלי את זה לגלריה של הציורים (יש אחת כזאת, נכון אני לא הוזה )
D dafnaleh New member 18/12/04 #6 אנשים זוטרים כמותי, שאינם מנהלים יכולים להעלות תמונות לגלריות?! מדהים! איפה הגלריות, אגב.
ג גברת פלפלת האחת New member 19/12/04 #9 ברור שכן איך נגיעו כל התמונות של ג'ו והג'ון בהופעה חיה לגלריות אם לא אני...חחחחח נסיתי להגיב אתמול אבל לא הלך אז: זה יפה תעשי עוד
ברור שכן איך נגיעו כל התמונות של ג'ו והג'ון בהופעה חיה לגלריות אם לא אני...חחחחח נסיתי להגיב אתמול אבל לא הלך אז: זה יפה תעשי עוד
D dafnaleh New member 19/12/04 #10 הדס- לאיזו קטגוריה זה מתאים? הרי זו לא קריקטורה. אולי תפתחי קטגוריה חדשה של ציורי חברי הפורום? כי ראיתי שיש כמה ציורים מוצלחים למדי של חברי הפורום שם, וגם הם לא קריקטורות. אלא אם כן גם מותר לנו לפתוח קטגוריות? ( )
הדס- לאיזו קטגוריה זה מתאים? הרי זו לא קריקטורה. אולי תפתחי קטגוריה חדשה של ציורי חברי הפורום? כי ראיתי שיש כמה ציורים מוצלחים למדי של חברי הפורום שם, וגם הם לא קריקטורות. אלא אם כן גם מותר לנו לפתוח קטגוריות? ( )
L lollapalooza New member 19/12/04 #11 אהה בואי לא ניסחף. קטגוריות את כבר לא יכולה לפתוח. ציורי חברי הפורום, אמרת קיבלת.
L lollapalooza New member 19/12/04 #12 וכמובן שזה לא לינקק http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/galleries.asp?id=896&galleryId=11070
B BloodSugarCrazy New member 19/12/04 #15 אפשר להוסיף ציורים עצמאית? כי יש לי פרץ נרקיסיסטיות שמדגדג לי בקצה האצבעות.
M m1989 New member 19/12/04 #7 איזה יופי! כל הכבוד! כל פעם שאני מנסה לצייר את פרושי יוצא לי משהו מפחיד ולא מובן, יותר דומה לאיזו חיה שעוד לא גילו....
איזה יופי! כל הכבוד! כל פעם שאני מנסה לצייר את פרושי יוצא לי משהו מפחיד ולא מובן, יותר דומה לאיזו חיה שעוד לא גילו....