אנשששששששששששים!

Angel Girl1

New member
אנשששששששששששים!

וואי! שנים לא היתי כאן! טוב... אז קודם כל... מזל טוב למנהלת החדשששששששששששה!=) שיהיה לך בהצלחה!=) ועכשיו... לנושא החמור! אוקי... ביום שבת... לא ראיתי הכי גאים... אמרו לי שהפרק מתבטל בגלל ראש השנה! ואז פתאום! אמרו לי שכן היה! אמאאאאאא!=/ היה, או לא?

ayaliar

Well-known member
גם אני

לא הייתי פה שנים וחזרתי וראיתי שהמון דברים השתנו! אז מזל טוב לקרוליין על ניהול הפורום (לא שאני ממש מבינה מה זה אומר...) והאם נכונה הזוועה? האם אכן היה פרק? לפי מה שראיתי בלוח המשדרים באותו יום לא היה מתוכנן פרק. בבקשה תגידו לי שלא היה
בהצלחה לשרימפי ובהצלחה לקרוליין ובהצלחה לי (אני מתחילה ללמוד השנה)

Angel Girl1

New member
אממ... בקשר לחתימה:

למה ג´סטין?! מה המותק עשה? אממ... אני בעד להאשים את טד וזהו!=) ואגב... ווווואי תודה! אני כבר התחלתי להיבהל!

maayan15

New member
כי לטד ממילא אין חיים...

הוא נראה עוד יותר גרוע מג´סטין, אף אחד לא רוצה אותו ובכלל...מה הוא עשה למישהו? לעומת זאת ג´סטין הרס את בריאן (כלומר,עד כמה שאפשר להרוס אליל כמו בריאן), הוא קוץ בתחת, הוא מעצבן וחבל שכריס הובס לא הרג אותו (היה חוסך לי הרבה כאב ראש....)... טוב..אולי הקטע האחרון לא נכון (אך ורק כי אני יודעת שבלי ג´סטין אין הכי גאים שיש ואם אני צריכה לסבול אותו על המסך בשביל הסידרה הזאת ובשביל בריאן...אני אסבול...אז שיחיה...)...אבל.....אני שונאת אותו!...הכל באשמתו!

למעלה