אנשששים!! שימו

glori

New member
אנשששים!! שימו ../images/Emo23.gif

מה המצב?? מזל יוצא לי שישבת להיכנס ורציתי להגיד לכם שעסק שחור היה מצחיק סוף הדרך השבוע!! לא הפסקתי לצחוק מכל השטויות שהיו! היה מטורף!!!!! איזה מטורפים קוואמי ולירון..ושל קוד הפריסטייל היה דיי בסדר לא משהו שאני יגיד פיצוץ אבל בכל זאת לא יכולתי להפסיק לצחוק..מצחיק מצחיק:)) הכי מצחיק זה שלירון יורד עליו!!! הוא חייב לעשות את זה לעיתים יותר קרובות..זה מצחיק סוף :)) איך אבל לא התרגשת לעשות פריסטייל באמת שעוד לירון ככה? בכל מקרה תמשיכו ככה..רק חבל שהשירים חלשים! חוץ מהמיקס לאמינם..מ-זה יפה!!! מאיפה אני מורידה אותו?!?!!? ועוד שאלה..אמרו לי שיש איזה 4-5 ראפרים מחוץ לארץ שהם ישראלים אבל הם בארץ והם שרים באנגלית וקצת בעברית..איפה אני יכולה לשמוע אותם?? תגידו מי הם ותנו המלצות! יש להם דיסקים..?

ק ר ח

New member
שמתי../images/Emo23.gifוידעתי

וחיכיתי שמישהו יגיד משהו כבר כי פשוט ידעתי שזה יקרה למרות כל ההשמצות שהיו פה וב"סצנה" ידעתי ש"עסק שחור"(אגב,הסבה העיקרית ביותר שאני נכנסתי ל"משחק" של ה"סצנה")היא לא תכנית רדיו כל כך גרועה(ולדעתי בכלל להפך גמור מ"גרועה") לירון תאני הוא איש יקר. אייל פרידמן הוא איש יקר. וסוף סוף שהם ביחד הם הרבה יותר יקרים בשתי מילים: עסק יקר ושחור!! בקשר למה שאמרת,נראה לי שהראפרים שאת מדברת עליהם הם: שי360 סניקרס ואני לא יודע אם שכחתי מישהו אבל שתי אלה הם מקבוצת ה"תאקט"(אותה קבוצה שהמציא סאבלימינל המפורסם)!

DJ JuVi

New member
אני איתך קרח!!!!!

התכנית מדהימה ומעולה בדיוק כמו שהיא וככה היא הייתה לאורך כל הדרך!!!! ויש עוד שני ראפרים: רוי (a.k.a רויאל) אילן בבילון

kodman

New member
מה את אומרת!

בקשר לפריסטייל - אני בעצמי לא זוכר בדיוק מה שרתי ואני לא ממש הקשבתי לעצמי
אבל ברצינות זה היה 100% מאולתר, לא היה עליי שום דפים, לא שרתי בתים משירים אחרים שלי, לא הכנתי כלום, אפילו אינסטרומנטל לא הבאתי איתי - קוואמי זרק איזה אינסטרומנטל והתחלתי לאלתר. בקשר לראפרים, לפי ידיעתי יש את: רוי, שי, סניקאז, אילן באבילון. אולי יש עוד זה מה שאני זוכר, ואין לי את הדיסקים שלהם (סניקאז לא נראה לי יצא עדיין)
kodman

פריסטייל ?

הדיסק של סניקרז עוד לא יצא, אבל בקרוב... ועוד משהו, אני לא מאמינה שהפריסטייל הומצא על המקום ! פשוט לא מאמינה ! אני בשוק

kodman

New member
הא? למה?

הוא היה כל כך גאוני?
אני לא מאמין שבכלל עשיתי את זה..
מסקנה - יותר אני לא עושה פריסטיילים (הכוונה לאלתר
) kodman

kodman

New member
תגובה

לא יודע היא רשמה ישראלים אז לא חשבתי עליהם, אולי היא התכוונה אליהם - אבל בטח אם היא הייתה מתכוונת אליהם היא הייתה רושמת "כושים כוסונים שבאו לארץ"

למעלה