אנשנשנים

הולי

New member
אנשנשנים../images/Emo6.gif

יאאאאאווווו שנים שלא כתבתי כאן... קודם כל, לאחר הניסיון הקודם להחייאת הפורום שלנו, הגעתי למסקנה שהוא בהחלט חי וקיים :) ועכשיו לשאלה אחרת... אני מאז ומתמיד רציתי סוסה שחורה עם פס לבן על המצח וגרביים שחורות ברגליים האחוריות... אפילו רציתי לקרוא לה סופה (מתנצלת על הקיטשיות...
) אבל אחרי שבשבועות ראיתי את הפלמינו (פלמינו כן? ככה כותבים את זה?) החלטתי שאולי אני מעדיפה אותו... אין לי מושג. אם יכולתם לבחור שיהיה לכם כל סוס שתרצו, ושהוא יראה בדיוק איך שתבחרו, מה הייתם בוחרים? שלכם, הולי הרוכבת הסקרנית
חחח.. טאז אני אוהבת לעצבן אותך :)

אני הייתי רוצה...

סוס חום/כתמתם עם כוכב לבן על המצח, שיער כתום ג´ינג´י עם קצבות בלונדינים, וגרבים לבנות בשתי רגלים קדמיות! תסיגו לי סוס כזה ואז אני כבר אמצא לו שם...

אני הייתי רוצה...

סוס שחור מבריק, עם כתם לבן במצח, ו-4 גרביים לבנות... לדעתי זה סוס מהמם!!
נועה

קטיפה

New member
אני הייתי רוצה...........

סוס אינדיאני או איך שלא קוראים לו כזה חום לבן עם כתמים..הלוואי עליי אבל אני נשבעת שעוד יהיה לי כזה..בעתיד הרחוק... שירלי.

אני הייתי רוצה...../images/Emo13.gif

סוסה בצבע בז´ עם מעויין לבן במצח והייתי קוראת לה ארגו, כמו הסוסה של זינה הנסיכה הלוחמת (אל תגידו לי שאתם לא מכירים אותה...
) או סוסה שחורה שחורה, עם מעויין לבן במצח...
והייתי קוראת לה אלטי או קליסטו או ליביה!

אני הייתי רוצה...../images/Emo13.gif

סוסה בצבע בז´ עם מעויין לבן במצח והייתי קוראת לה ארגו, כמו הסוסה של זינה הנסיכה הלוחמת (אל תגידו לי שאתם לא מכירים אותה...
) או סוסה שחורה שחורה, עם מעויין לבן במצח...
והייתי קוראת לה אלטי או קליסטו או ליביה!

taz512

New member
אני לא מתעצבן

אני הורג
לא סתם אני רק מתעלל באנשים עד למצב שהם לא חוזרים על אותה טעות
אבל בקשר להודעה. אני רוצה ויש לי בערך (פופוניטה) סוסת פלאמינו קוואטר שכשהיא עומדת בשמש זה נראה כאילו היא נוצצת. זה כל מה שאני צריך. טאז השד הרגוע

המ... המ,המ...

הייתי רוצה אפלוסה אפורה מבריקה עם נקודות לבנות ושער ארוך וכסוף. לומר את האמת.. לא אכפת לי איך יראה הסוס, העקר שהוא יהיה בעל ארבע רגלים זנב רעמה פרצוף ארוך ובטן... סוסים
-I

למעלה