אנשנושים!!

Chevelle

New member
אנשנושים!!

ככה... העליבו אותי עכשיו! טוב, לא ממש אותי... איזה פריחה אחת אמרה שאני גותית מגעילה ודוחה, קיצר ירדה חזק על אנשים גותיים! ואחרי זה הוסיפה שכל הרוסים כאלה... עכשיו, אני מבינה שאני לא לובשת וורוד כמוה, אבל דוחה?! למה אנשים כל כך שונאים גותים? זה לא כאילו שאני ממש אחת מאלה, שיש להם עגילים כמעט בכול מקום, והם מנסים לחתוך לעצמם ת'וורידים אחת לשבוע, אבל זה עדיין פוגע! כי מי אם לא אני אתחבר לקטע שלהם, כשיש לי תחרא הזה של הדיכאון?! אוף! חוצמזה כשהיא ירדה על רוסים...אררר...כמה שרציתי להניח את ידי "הגותיות" על צוורה ה"פריחי" זה כל כך מעצבן! פשוט מעלה לי את הפיוז! אני מודה שהיא לא חייבת לאהוב גותיים, אבל את דעתה היא יכולה לשמור לעצמה... תקנו אותי אם אני טועה... אולי זאת אני שיש לה בעיה או משו...=\

Vrock

New member
חבל. גותים הם מאגניבים...

אין לך בעייה. זה לא שהרגזת אותה בדעות שהן לא לגיטימיות או בדיבור כנגדה. וה=גזענות שלה הייתה ממש, אבל *ממש*, לא במקום. אם הייתי מדבר איתה הייתי כנראה רושם לה "פושלה נחוי" וזהו! אבל אני הייתי טועה. אין לנו שום סיבה לבזבז כעס על אנשים טיפשים, אלא אם הם גורמים לנו נזק בטיפשותם. כמו שאבא שלי אומר "דוראקאם זקון ניה פיסאן". אבל תסתכלי על הפקצ"ע הזאת-את לא חושבת שהיא נענשה מספיק? (+= ברצינות, אל תקחי ללב מה שאנשים חושבים עלייך, אם את לא אשמה בדעות השליליות שלהם. ותני למטומטמת הזאת להגיד מה שבא לה. אני חושב שאת תהיי בסדר...

the freaky girl

New member
אממ..

אני שומעת דברים כאלו כמעט כל יום.. :/ וככה זה הפקאצות האלה.. הורוד חימצן להן את המוח.. רק חבל שהרבה אנשים מסרבים להכיר בשונה.. :(

../images/Emo24.gifחהההה! נסטיושקה ,מותק

בשביל זה יש לנו פה את הפורום... חוצמזה מי זאת הייתה????
וזה אומר שאני גותית כי אני מנסה לחתוך לעצמי תוורידים אחד לשבועיים??????????(
) נסטיה.... אני יודעת גם יודעת איך לאמלל פקצות כאלה עד עמקי נשמתם...
או ש... 1 תמשכי לה תשערות...
2. תורידי לה כפ]ה מצלצלת חזק.. אבל לא על רטט
או ש 3פשוט תגידי שאת גאה במה שאת ושכנראה היא לא גאה בעצמה ... והיא פשוט לא מצאה את הדרך להראות את הגאווה שלה כלפייך...
או ש... 4 תסתובבי אליה עם התחת ופשוא שימי עליה צפצןף ענק! (זה יוכל אותה מבפנים אבל היא לא תוכל לעשות לך כלום...
(מומלץ ביותר!
) ונסטיה.... לך אין שום בעיה!!!!!!!!! היא זאת שיש לה בעיה!!!!!!!! היא לא יכולה להתכחש לזה שהיא שאנת שחור.... אבל את יכולה לדבר עם אנשים שלובשים וורוד כמו אל שווים בלי אפליות... וזה אומר שאת בנדם טוב... ויש לך לב טוב.... אז ברור שהיא זאת עם הבעיות ולא את!!!!
היא שאנת אנשים בלי להכיר אותם! ומי מכיר אותך טוב כמוני שאנחנו מכירות אחת תשניה כבר 7או8 שנים... את פשוט בנדם עם לב טוב שלא אוהב לפגוע באנשים... אז פשוט אל תיתני לעצמך להיות פגיעה מידיי... אחרי הכל... את עקרב! תהיי גאה! (ואני תאומים!!!!
) את יודעת שיש לך את הפורום ובמיוחד אותי..
אז... פשוט אל תקחי את זה יותר מידי ללב!!!! דברים כאלה באיחם מאנשים עם לב לא טוב...ויכולים לפגוע מאוד באנשים עם לב טוב...(רמזון...) ונסטיה... לב טוב ניתן לאנשים טובים ומיוחדים! אז בקשה... אל תשכחי שאת בנדם עם לב טוב... והחברה זקוקה מאוד לאנשים כאלה... ומה אני אעשה בלעדייך? (חברתי הטובה ביותר שמכירה אותי יותר טוב מכל בנדם אחר?) אז... פשוט אל תקחי את זה אי
או קיי? מילים יכולות לעשות נזק הרבה יותר קשה ממעשים פיזיים... (פשוט אל תקחי ל
!) חוצמזה.... יש ביום ראשון מבחן במקרא.... תתכונני!!!!!!!(בתיה בתיה באמבטיה .. בום בום בום... היא אוכלת כל דבר.. בום בום בום בום...
) וגם.... יש לי מלא מה לספר לך.... אני כבר מחקה לראות אותך!!!!!!!
וסליחה על האורך... את פשוט חשובה לי מאוד ואני לא אתן לאפחד לפגוע בך!

Chevelle

New member
לאאאאאא......!!!

על מה המבחן???? ברח לי ממנו!! FUCK!!! שיט...על מה זה? את יכולה להביא לי את הנושאים????? גיי...אני כל כך נרגשת....פשוט *מזילה דמעה* נוגע ללב! =))

vk3

New member
מספר תגובות נמחקו משירשור זה ../images/Emo70.gif

לא אתן יד לגזענות והכללות בפורום שלנו... ואתם כול הזמן שוכחים את זה
כשזה לא נוגע בנו תמיד שוכחים ומרשים להשמיץ את האחר, אבל כשחסה וחליל מכלילים את הרוסים, אתם יוצאים עליהם בקלשונים
ואנשים... עברתם את גבול ה
בפורום
מעתה והלאה שירשורים חדשים שייפתחו ללא כול הקשר פשוט יימחקו... למדו לשרשר קצת, נמאס לי
וגם שאתם לא מרוצים מהניצלושים שאני עושה. כשיש לכם מכתב לא קשור לכתוב עשו נצל"ש ( ניצול שירשור), לאן שהכי מתאים לכם
ומצטער על השתתפותי הדלה בפורום. אני חולה.

the freaky girl

New member
קירושה..

זה בסיידר, הם חדשים.. :] אתה לא היית איתם ביד קשה כמו איתנמו הותיקים.. אתה מתרשל בעבודךתך כמנהל!
סתם, סתם.. אני גם מרגישה חולה.. :(

vk3

New member
דווקא הוותיקים נוהגים בזילזול...

ומרשים לעצמם לפתוח הודעות חדשות על שמאל ועל ימין

SpyKid

New member
תרגיש טוב../images/Emo24.gif

ומצטערת אם בהודעה שלי היתה גזענות - אני אישית לא שמתי לב...

vk3

New member
האתר שהבאת אליו קישור...

הוא אתר מסית נגד הדת
וזה כמו שבפורום דתיים היו מביאים אתר מסית נגד החילונים... בואו נכבד איש את רעהו חברים
או כמו שאמר ליאופולד: "Rebyata, davayte jit drujno ".

למעלה