אנשנושים!!

Vrock

New member
כמו הויקינגים הגותים..

לבושים בשחור ואהבים דברים אפלים ומפחידים...

FiShA

New member
shallom! ../images/Emo82.gif ../images/Emo19.gif ../images/Emo23.gif

אני פה לכמה דקות סורי שאני לא נמצאת פה אין לי זמן הכול צפוף וזה אני מאוד אוהבת את כולכם
ואני מקווה שלא שחכתם אותי למרות שזה כך כנרא
מתגעגעת=]
שלכם אמילי

FiShA

New member
וסוף שבוע נחמד וקל=]

אני עכשיו עברתי מגמה ויש לי מבחן ביום ראשון.. אני צריכה ללמוד את חומר של שני חודשים באסה

M a r U s k A

New member
אנשים!

וזה מכוון לכום פה בפורום תפסיקו לקחת קשה, תמיד יהיו אנשים שלא יאהבו אותכם בגלל סיבה מסויימת
לדעתי כל אחד צריך להפך להתגאות בעובדה שהוא שונה, אני שונה ואני גאה
אם מישהו יורד עליי וקורא לי מחוננת או רוסייה או ואט אבר... אני פשוט מרימה את הראש שלי ומסתכלת על הבן אדם במבט כל כך משפיל, שאומר בכל הכוח אתה פשוט לא לרמה שלי שאני אתייחס למילים שלך, שלא לדבר על להגיב עליהן שהבן אדם המסכן (בגלל טישפותו
) סותם את הפה באותו הרגע! בקיצר פשוט תתבגרו...

דרך אגב- נסטיה שלי...на

פשפשתי עשיו בפורום חרא פוסטר בשביל לבדות כמה עוד תגובות התווספו להודעה שלך... יענו התמונה.... (דרך אגב... מומלחץ לכולם לפשפש שם... יש שם תמוה של רופרט וכל שחקני הארי פוטר בסטייל גותים.... חה חה חה
) והתברר לי שפשר ההודעה הזאת באה משם....
נסטיה.... שתביע את דעתה אבל כך שלא תפגע בנו.... -זה מה שחשבתי באמצע קריאת ההודעה.... אבל כאשר היגעתי לסופה התברר לי שהיא פשוט גזענית חסרת תרבות שלא חושבת על עצמה אם היו אומרים לה משהו כזה רק על יהודים או משהו שקרוב לה וחשוב לה... היא בטח לא יודעת how it realy feels to be left outsite alone..."
חבל שיש אנשים כלכך גזענים... אבל אני בטוחה שזה לא היה מוצא חן בעיניה אם היו אומרים לה דבר כזה...
וחוצמזה... כמו שראית.... רוב הפורום שם תמך בך והיה לצידך... ואני חושבת שהם נייאחאלי עליה מספיק...
ועוד עם העזרה שלי.... בכלל...

Angel lips

New member
קודם כל מה את לוקחת ללב מה שאמרו

לך? ובמיוחד פרחות?!?!?!? את מייחסת לה חשיבות! אני מבינה אדם קרוב היה אומר לך היית מתייחסת מה אכפת לך?! על כל צעקה כזו את תעלבי תפגעי?! קודם כל אם בחרת להיות כזו תיהיה שלמה אם עצמך, ולהיות שלמה עם עצמך זה לא להתייחס לאנשים שזורקים לך הערות בקשר למה שאת, כאילו לא להפגע מה יש מה אכפת לך מה היא אמרה, אבל בהחלט את יכולה לענות לה ולפתח איתה שיחה ולהסביר לה שהיא דוחה! את יודעת כמה מדברים אליי רוסיה רוסיות זונות יא רוסים מסריחים... אני מסריחה?! אני מסבירה להם יפה מאוד שאני לא בלי להפגע מה יש :)

למעלה