אנשנושים!!

SpyKid

New member
או קיי...

למרות שלדעתי הוא רק מוכיח דברים ברורים במילא.

vk3

New member
לא הכול כזה ברור...

והרבה דברים לוטים בערפל. האתר הזה בהחלט היה קיצוני מדיי ומאוד אנטי... דבר שאף אחד מאיתנו לא היה רוצה להרגיש על עורו

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifתהיה בריא!!!!!!!

וחאני מצטערת על הצפותי המרובות!!!
אתה צודק!!!! אבל אני לא גזענית ולא מכלילה אפחד!!!! אני אמרתי בדיוק למה התכוונתי ולא הייתה לי שום יד לגזענות!!!!!
ואני אשתדל להציף פחות!!! ו.... אני אדאג שיהיה שרשור
מיוחד

vk3

New member
חחחחחחחחחח חמודה... ../images/Emo140.gif

דווקא אלייך אין לי תלונה על " הצפותייך". אם את " מציפה" אז זה קורה בתוך שירשור ולא על ידיי הודעות חדשות בפורום. ולרוב את כותבת לעניין ולא הודעות סתמיות ( למרות שגם זה קורה
). אמממ... אחת ההודעות שמחקתי הייתה שלך, עקב הכללה מיותרת
אני מבין שרובכם לא מתכוונים לכך כאשר אתם מכלילים או במקרה קיצוני נוהגים בגזענות, אבל זיכרו שאנחנו לא נמצאים פנים מול פנים וכול מה שנשאר מאיתנו אלו מילים... מילים שמשקלן רב יותר בהרבה ממילים או דעות שאנו אומרים בחיינו היומיומיים. כאן כול מילה שקולה, כול מילה חשובה והכול נלקח ברצינות כפולה. לכן מתפקידכם לשקול את דבריכם לפני פירסומם, לבדוק בקריאה נוספת שאכן תוכן הודעתכם לא יפגע באדם או חברה כול שהיא כמו שאם אתם הייתם במקומו וקוראים את מכתבכם ובכלל... למדו להיות יותר סבלניים, מתונים ודעו לתת לכול אדם ו/ או חברה את הכבוד הראוי לה, למרות תפוחיה הרקובים...

Chevelle

New member
אז אני צריכה לבקש סליחה הרבה ....

הרבה מאוד מאוד.....=) סורי...הרבה פעמים...=)

Vrock

New member
זה בצחוק....מן הסתם.

אני חושב שהיא דווקא מאגניבה.....גזענות זה קל. לצערי אנשים רבים לוקים בה, אפילו אבא שלי. זה קל להגיד "ערבסקיה מורדה!" כשעוקפים אותך בצורה מסוכנת....כמובן שלא כל הערבים לא יודעים לנהוג....טוב נו אבל הרבה ערבים נוהגים בצורה מסוכנת-אבל כמו שאני אומר גם לא חסרים אשכים(ASHKIM-אשכנזים, לא מה שאתם חושבים) שנוהגים כמו מטורפים. אז הפעם הבאה צריך לזכור שגזענות היא לא מוצדקת, גם אם המנטליות של וב המרוקאים היא נגד רוסים זו לא אשמתם וזה לא בגנים.

vk3

New member
ב'מת ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif להההההה ../images/Emo3.gif

מסכים איתך בהחלט
ההורים של רובנו לוקים בה בצורה נואשת למדיי... צריך איך שהוא להעביר להם שיעור בפורום

Chevelle

New member
הו! אני כ"כ נרגשת...=) נצל"ש

LOL....צילמתי את עצמי בפלאפון...זה כזה קורע...

למעלה