אנשנושים!!!!

הרמוני

New member
אנשנושים!!!!

התגעגעתם אלי? תודו! תודו! יש לי סיפור משעשע בשבילכם: יש סדרה חדשה באמריקה שנקראת "עקרות בית מיואשות", היא מספרת על 4 נשים שחיות באותו רחוב ולכל אחת יש בעיות משלה: אחת גרושה עם ילדה ומיואשת מזה שאין לה חבר אחת נשואה אבל בעלה אף-פעם לא בבית והיא תקועה עם 4 ילדים קטנים. אחת מושלמת מדי ואף פעם לא מראה רגשות שבעלה לא עומד בזה ורוצה גירושים ואחת מנהלת רומן עם איזה בחור בן 17. עכשיו למה סיפרתי לכם את זה? כי הבחור שרוצה גירושים ולא עומד במושלמות של אשתו הוא לא אחר מאשר ידידנו משכבר הימים...סטיבן קאלפ!! כן...כן.. ואני חייבת להגיד שגם שם הוא מכוער ומעצבן אבל הוא משחק מה-זה טוב!! חוצמזה מה חדש איתכם?? מלא זמן לא יצא לי לדבר איתכם...

Dark Storm

New member
שירה !!!!!!!!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif

תפסיקי להעלם לנו!!!

Hieros Gamos

New member
את באה->הולכת, באה->הולכת

what's up girl!? חחח התגעגענו
וידעתי את זה חח... ובאותו נושא- היום פתחתי טלוויזיה על סטארוורלד בדיוק כשהיה הפרקליטים ומי היה הקטגור? right again....סטיבן קאלפ חח

הרמוני

New member
../images/Emo9.gifזו התקופה המטורפת הזאת שלפני

הגיוס... בכל אופן , זו רק אני או שאיפה שאתה מסתובב בימים אלו אתה רואה את סטיבן קאלפ.. שנייה אחת לא נשים לב והוא עוד אלול לזכות באמי או משהו...

Hieros Gamos

New member
חחח ברצינות...

היה באי.אר, הבית הלבן, הפרקליטים, ג'אג ועכשיו יש לו את הסדרה החדשה.... וואטאבר
לאן את מתגייסת בסוף?

הרמוני

New member
מתגייסת בינואר...

הולכת להיות מאבחנת פסיכוטכנית...(אל תצחקו זה תפקיד שווה!) טירונות 10 ימים, קורס 4 חודשים ובסוף אני אשרת 5 דקות באוטובוס (עם פקקים) מהבית... יהיה טוב.

Hieros Gamos

New member
שו האדה?! פסיכוטכנית?!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

sorry couldn't help it... אבל באמת נשמע אחלה חחח

vitamin P

New member
שירהההההההה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

טוב אז גם אני נעלמתי קצת לאחרונה
אבל את נעלמת יותר....
אני לפחות באיזור --- בארץ

למעלה