אנשנושים...

../images/Emo26.gifאיתי../images/Emo36.gif

אתה כזה מתוק.... אתה הילד הכי מתוק בכל העולם כולו!!!
חולה, שרופה, מתה עלייך! עם מישהי תגנוב אותך ממני אני ימות ואני יהיה בדיכי כל החיים שלי!!!! איתי-אני אוהבת אותך!!!

יו...אנשנושים...אתם ממש יבשים...

תכתבו משהו... מה? אין כאן אף אחד? אין פלא שהפורום מת... אף אחד לר ניכנס לפה כבר מלא זמן... טוף, אני חושבת שאני עוזבת... מה שנישאר לי לומר זה ביי!!!

אנשנושים...../images/Emo3.gif

כל כך התלהבנו מזה שאנחנו רוצים לשבור ת'שיא של השירשור הכי ארוך... רק חבל שלא כולם משתפים פעולה.. תכתבו סתם משהו, אפילו בעיה...פשוט תיכתבו משהו!!! בואו נתחיל את זה מהתחלה!! טוב
תתחילו להגיב להודעה הזאת וניראה מא יצא... פורום חברויות הוא הכי טוב!!! לא נוותר ונתחיל לשרשר!!! ילא אנשנושים-לעבודה!!!

אנשים, לפני שאני עוזבת...

רק שתדעו שהפורום הזה כתוב בדף הראשי כאחד הפורומים הכי מומלצים... אז רק שתדעו כמה ילדים יכולים להיכנס ולהצתרף לפה... רק שניראה לי...אנשים ניכנסים לפה ורואים שהכל יבש... אז הם מעדיפים ללכת לפורום אחר! זהו, אמרתי מה שיש לי להגיד, אז ביי לכולם והמשך דרך צלחה! אני עוזבת את הפורום!!!

אז ההודעה הזאת מוקדשת לאיתי...

אני חולה עלייך!!!
מתה עלייך!!!
אתה הבנאדם הכי חמוד שפגשתי!!!
זוכרים שאמרתי שאני בדיכי?
הוא ישר שאל אותי מה קרה!
איזה מתוק!!!
אתה הכי חמוד שיש!!!
אין עוד כמוך!
אתה הסוג האחרון...חחחחח....
רק דיברתי עם איתי הנשמה שלי וכבר יצאתי מהדיכי!
אני אולי עדיין בדיכי...אבל הרבה פחות...
הכל בזכותך! מתוק שלי!
ושאף אחת לא תנסה לגנוב לי אותו!
שמעתן? (בצחוק...
)

../images/Emo152.gifתודה...../images/Emo149.gif

אנשנושים... עוד מעט פורים!!! בישביל שיהיה לנו מה לכתוב בינתיים בשירשור שהולך ליהיות הכי ארוך (ואני מקווה שתשתפו פעולה...) תכתבו למה אתם מיתחפשים?.. אני מתחפשת ל...רגע, קשה להסביר את זה...יש תמונה של המורדים בדיסק שלהם ששם הם מחופשים לכאלה שטנים... אז אני וחברות שלי לקחנו את התמונה משם והתחלנו לחפש בגדים תואמים... אנחנו לא ממש מוצאות
אז קצת שינינו את התחפושת...אוף....

Dragon Death

New member
למה בשרשור חדש?

יש לנו כבר שרשור שאנחנו מנסים לשבור שיא. יש בו כבר 200 הודעות. אז עדיף שנמשיך אותו במקום לעשות חדש. (השרשור נמצא בעמוד השני.)

SYCHO

New member
מה היא כבר יכולה לעשות?

אבל זה דיי מצחיק כי אין לאנשים פה בעיותשצריך לפתור והבעיות הן אלו שעושות תפורום מעניין אז צריך לשמוח מזה לא?בכל אופן בקשר לפורם היום התחפשנו(יום ו') והתחפשתי להיפית או יותר נכון סיקסטיז' גירל..או צוענייה או סתם אחת עם בגדים יפים כי לא הלך לי כ"כ...אבל היו תחפושות יפות....

nobodys girl

New member
אני אישית

הייתי בשמחה מפילה עליכם את הבעיות שלי אבל.. זה כזה.. אדרת מדי לבוא עם כל הפיכס ולפתוח על כל פיפס הודעה

למעלה