אנשנושיםםם חזרתי!!!!!!!!!!!!!!!!

אנשנושיםםם חזרתי!!!!!!!!!!!!!!!!

אחרי שבוע וחצי בלי אינטרנט כי עברתי מהוט ליס: חזרתי!!!!!! זה היה פשוט סיוט להיות בלי אינטרנט כמעט מתתי משעמום טוטאלי!!! טופ אז מה חדש?! תעדכנו אותי בהכלללל כי נראה לי שבזמן הזה שלא הייתי היו מלא חדשות והפסדתי מלאא דבריםם חחח...

נויוש131

New member
שנינו'שששש בובעע שיליייי

געגעתייי =]] איזהה כיייףףףף שחזררתת =]] ישש מלא מלא חדשוותת.. א. רבלדה באים לארץץ לצלםם חלק מהסרטט שלהםם.. ב. נינל מעשננתת
ג. ממו ודולסהה נפרדדווו
ממ.. אם יש עוד מש'ו אזז דברווו.. ואם טעיתי במש'ו תקנו אותיי =]] ושנינו'שש כיף שחזררתתת =]]

נויהההה יפיופה שלי!!

גמני געגעתי למרות שאני רואה אותך כל יום בבצפר חעחעח!!! דייייייייייייייייייייי הם באים לארץ!!!!!? איזה כיףףףף!!! סוף סוףף אני יראה את פון פון ודולסהה ואת אנהיושש וכריסושש...

LimoR L

New member
מאמי כל מה שאמרת זה רק שמועות..

ושנינושש וולקאם באק נשמה

נויוש131

New member
לא נכוןן!

על ממו ודולסהה אולי זה לא נכוןן.. אבל שרבלדה באים לארץ הייתה על זה כתבהה.. ושנינל מעשנתת הייתה תמונהה..!

sapir1000

New member
מהההההה

נינל מעשנת? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תראי תתמונה

LimoR L

New member
=>

על ממו ודולס אי אפשר לדעת.. על רבלדה=>לא מאמינה למה שכתוב בעיתון..וגם אמרו את זה מיליוןןןן פעמים והם לא באו.. גם למורדים היה תשמועות האלה שהם יבואו לצלם פה והם לא באו. נינל=>לאכפת לי ממנה חחחח

rotemsror

New member
ברוכה השבה!

בעזרת ה' רבלדה באים לארץ ודולסה וממו לא נפרדו פשוט אמרו פה שהוא עובר לאירופה משהו כזה!

rotemsror

New member
בעזרת ה' רבלדה באים לא יודעת

אם הם בטוח יבואו אבל נקווה מאוד שכן!

osh360

New member
מתוקה

מה קורה?שמחה שחזר לך האינטרנט ומה שנוי אמרה רק בקשר לזה ש...:נינל מעשנת יש הוכחות. ואולי ממו נוסע לאנשהו אז הוא ודולסה-מריה כניראה שייפרדו..!סוף סוף פונצ'ו אבל מיסכנה דולסה-מריה! יש תמונות חדשות! ואולי הם יבואו..אולי!!

למעלה