אנשנושיםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vegan girl

New member
אנשנושיםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אוהההה I MISSED YOU SOOO MUCH!!!! למי שמבולבל זאת תמר (veds girl) השתדרגתי..... תקאמת בטח דפוש ונדי ידעות שאני משוטטות פה לתומי.... חשבתי לבוא למפגשורום... אבל בגלל (או בזכות) ש"סוש אהובתי ששמה את התמונה של הנעדרים (שישר גרמה לי לעשות אווווווו) החלטתי שאני מתגעגעת יותר מדי. ישר קפצו לי כל הדברים הנחמדים שעשינו ביחד וכמה שאני אוהבת ומתגעגע לכולכם...... מתה עליכם!!!!!! אז.... בתנאי באימוש שלי תסכים להקפיץ אותי לתל-אביב אני שם..... אוהבת ומתגעגעת תמר שירוש... עשית לי את היום!!!!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifתמרע שלי יפעעע../images/Emo24.gif את באה. ברור שאת באה. זו בכלל לא שאלה. את יודעת למה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif כי את באה. גם יש לך דברים להביא לי *רמז* את באה...

vegan girl

New member
אני באה... וכבר יש לי את מה שאני

צריכה להביא *רמז8 חחחח LOL

Tinkerblack

New member
תמרוההההההההההההההההההה

אתמול אני לתומי משוטטת לי בפורום הארי פוטר הסרט אין לי מושג אפילו ת'אמת למה כי אני ראיתי רק את הסרט הראשון והשני והוא היה יפה אבל אני לא מעריצה ופתאום הודעה של מי אניר ואה שם, שמביאה איזה לינק מגניב שהיא מצאה לה בשיטוטיה באינטרנט? אותך ישר אמרתי תמר ואז רציתי לכתוב לך שם הודעה אבל בגלל סיבות שונותש לא נפרט כאן(אני אסביר לך פנים אל מול פנים למה אבליש סיבה מאוד עקרונית) אז לא כתבתי שם תמורההההההההה תחזרי לפורום השבט או שאני מסשפת לך את הגרון....(או איך שלא כותבים את זה) בכל מקרה אני שמחה שאת חוזרת ומגיעה למפגש וכן כן כן (לעולם בעקבות השמש) אמא שלך כן תוכל להביאך לתל אביב הרחוקה מקסימום קו אוטובוס יוכל להביא אותך- אל תדאגי הם לא מתפוצצים
אז תביאי את עצמך למפגש מובן
את נעדרת אהה וגם נהדרת אז אניר וצה לראות אותך שם, מתה עליך תעשי לי שלישייה

slallum

New member
בוקר טוף =]

אז את בטוח באה למפגשיישן? ייפי היי =]

למעלה