אנשיM

Mr Invisibilety

New member
אנשיM

אי הב אנ אנאונסמנט טו מייק ( א ביג 1) ולמוגבלים שביננו : יש לי הודעה חשובה...או שלא אז ככה, עקב שיפוצים (היגע הזמן) בחדרי, אני נאלץ להעיף את הכל מהחדר והאמת, 99% לזבל, אנחנו עושים צבע בעע צבעוני, ואז ביום שני באים לשים לי את המיטה והספרייה וכל הבולשיטים האלה, אז אנלא אהיה כאן הרבהההההה הרבה זמן עד יום שני...בעע אז נדבר כבר, ואני אתגעגע אליכם!!!!!!!!! בעע להתחיל להוציא את כל הספרים והחרא והזבל שיש לי במגירות....בעעעעע
אז נתראה כבר... אני יודע שאני אחסר לכם, אבל אין מה לעשות...תצטרכו להתאפק... ביומיום אני לא כזה במאדם פלצן...
אממ זייהוו אין לי מה להוסיף... אז, בהייייי
|
|

../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif נתגעגייע..

טוף נו, אחרי הכל, תקבל חדר חדש אחרי כל זה..
הגיע הזמן להגמל מהמחשב. הייתי מתה להזדמנות כזאת..
פ'כל מקריי, ווי'ל מיס יו, האני..

mE and Me

New member
ביי ביי../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

כשתחזור, תספר לנו איך יצא החדר

בהצלחה ותתחדש! ../images/Emo13.gif ../images/Emo16.gif

גם אני הייתי אמור להחליף את החדר, אבל... הממ, עדיין לא יצא.
תתחדש!
ניר

shabluly

New member
אם כבר מישהו פתח הודעה על החדר שלו.

אז גם אני אפתח... טוף, לי לא משפצים את החדר, ולא עושים צבע... אבל לאחרונה סידתרי את החדר(אתם יודעים חופש גדול) וזרקתי המון המון המון המון זבל ואז גיליתי שהמדים שלי והקירות שלי ממש ממש ריקים! אז אנשים, אם יש לכם רעיונות לכל מיני פיצ'יקס שאפשר לקנות/להכין- תזרקו אותם אליי בבקשה! ובבקשה, אל אבל אל תציעו פוסטרים כי אין לי כוונה לתלות תמונות של זמרים/נשים מפורסמים בחדר שלי... הכוונה היא לנרות, וכל מיני שטויות מהסוג הזה...

nirte

New member
בררררר... ביי! אתה לא נשמע שמח מזה.

תנסה יותר להנות מזה.
בהצלחה!

Mr Invisibilety

New member
חחחחחחח

אני שמח ביותR חיכיתי לזה מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא (להמשיך?) זמן... מחר אני מתחיל להוציא את כל הספרים אין לי כוח האמת, ומוציא את כל הזבל, אני מקווה למצוא את כל הדברים שאיבדתי ואני לא זוכר. וזהו את שאר העבודה אבא שלי יעשה.. אני עושה צבע!!! בעע זה כייף! טוב אז תודה לכולם אתם ממש חמודים! אני אתגעגע ויחסר לי האיציק והאינטרנט בכלל עד יום שני בערב. ואני ישים תמונות, אז יש לכם למה לחכות... חחח אוהב אותכם, ובמיוחד אותך מלאכית שלי (המבינה, תבין
) נשיקה גדולה ואני אתגעגע... נשתמע בטלפון... אז בה ביי לכולם!

למעלה