אנשי קשר

boomboom3

New member
אנשי קשר

היי יש לי אייפוד טאץ ואני לא מבין למה כאשר אני נכנס למייל שלי דרך הקיצור, המייל לא זוכר את אנשי הקשר שלי אבל אם אני נכנס לאתר של גימייל או יאהוו את הוא זוכר אותם ומשלים אותי שאני מתחיל את האות הראשונה.. יש דרך ליבא את רשימת הכתובות גם לקיצור...או שזה פשוט ככה???

רענן 25

New member
לא בטוח, אבל....

גם אצלי זה ככה. המסקנה שלי היתה שהסינכרון לתכנת הדואר ולתוכנת אנשי הקשר מתבצע עם אאוטלוק במחשב. ואילו באתרי המייל עצמם, יאהו, גימייל ואחרים, קיימות רשימות אנשי קשר משלהן. אולי רצוי ליבא את אנשי הקשר שלהם לתוך האאוטלוק ואז לסנכרן את כל החבילה לתוך הטאץ. כאמור, אני לא בטוה בכלל. אולי כל מה כתבתי זה שטויות.

LinkTree

New member
נכון מאוד מה שכתבת

תוכנת המייל באייפון יכולה להביא כתובות מתוך ספר הכתובות של האייפון / אייפוד טאצ. כאשר אתה באתר של גימייל האתר מביא את הכתובות מהאתר של גימייל ולא מתוך הטלפון / אייפוד עצמו

boomboom3

New member
שאלה

יש דרך לייבא את הכתובות האלו לאיפוד או שזה לא ניתן לשינוי??

רענן 25

New member
אפשר

אבל המשמעות היא קודם לייבא את הכתובות מיאהו וכו אל המחשב שלך. תקרא שם את ההוראות ותעשה אקספורט של אנשי הקשר משם אל האאוטלוק אצלך במחשב. ואז, אם הכל עבר בשלום, תסנכרן את האיפוד דרך אייטיונס בסינכרון דו צדדי או חד צדדי מהמחשב לאיפוד, על פי בחירתך. זה אמור לעבוד.

boomboom3

New member
הוראות???

איבדתי אותך איזה הוראות לקרוא??? אם אפשר קצת יותר פירוט בנוגע להעברת הכתובות תודה

למעלה