אנשי קשר ב-SGS

אנשי קשר ב-SGS

כן, אני יודע, הנושא נטחן לא מעט, אך עד כה לא הצלחתי למצוא אפליקציה שתעשה את העבודה כמו שצריך ובחינם. לא מבקש יותר מידי - יכולת לעבור על אנשי הקשר ב-SIM ובטלפון, למחוק מה שלא רצוי ולהעביר מה שצריך ממקום למקום. ניסיתי עם שתי אפליקציות - contact2sim ו-contact remover. בפועל - איטי, מסובך, לא נוח ועשה לי גם בלגן לא נורמלי. לא אכפת לי גם לעבוד על מחשב ולסדר את העניין, אך עד כה מעולם לא ראיתי צורך להתחבר למחשב, כך שאין לי אפילו דרייבר או תוכנה יעודית. עיצות?

orliraz

New member
מה לגבי סינכרון מול גוגל

ואז לעבוד על אנשי הקשר דרך הג'ימייל?

האמת שלא ניסיתי

וגם אין לי מושג איך עושים את זה... והאם זה יענה על האופציה לעשות סדר גם ב-SIM ובטלפון? באופן כללי. אין משהו דוגמאת PC SUITE כדי לעשות סדר במכשיר מול המחשב?

orliraz

New member
תשובות

זה לא יעשה סדר בסים אבל כן יעשה סדר בטלפון. בעתיד כל טלפון "חכם" תוכל לסנכרן מול גוגל ללא תלות בסים שלך ובהגבלות שלו. תוכל גם לקחת נוקיה ישן ולסנכרן אותו דרך PC-Suite עם אנשי הקשר של ג'ימייל. אחרי שייצאת את אנשי-הקשר מג'יימייל ל OUTLOOK. אישית ממליץ לנסות לעבוד מול גוגל. בעיקר כשיש לך אנדרואיד וזה הופך את כל חווית השימוש להגיונית ונוחה יותר.

פשוט לסנכרן את המכשיר מול ג'ימייל?

ואז איפה אני יכול לראות את כל אנשי הקשר שלי ולעבוד עם זה? כי אתמול עשיתי סנכרון לאנשי קשר ולדעתי גם זה עשה לי לא מעט בלאגן - פשוט נמחקו לי אנשים מאנשי הקשר של הג'ימייל כתוצאה מכך ואני לא ממש רואה את אנשי הקשר של הטלפון בג'ימייל. מה פספסתי?

guy244

New member
למה סים ?

סים יכול להתקלקל הוא שומר פחות מידע וכו .. שמור הכל על הGMAIL יותר טוב ותמיד אפשר לסנכרן ולעדכן גם בSGS וגם על המחשב

למעלה