אנשי פורום יקרים

MrJTsGirl

New member
אנשי פורום יקרים

טוב, אין לי מושג איך להתחיל את ההודעה, אבל מה שאדון איטי רשם ממש גרם לי לבחילה. אני מצטערת אם אני אשמע לכם בוטה או משהו בסגנון, מי שלא טוב לו שלא יקרא ולא יגיב, אני גם לא מחפשת תגובות, רק שתבינו. לכל אדם בעולם יש דעה משלו, היופי בעולם הוא שאנחנו שונים וחושבים אחרת. כשאתה נקלע לדיון עם אדם ששונה ממך בדעותיו הדבר האחרון שאתה צריך לעשות זה לסתום את האוזניים או לנסות לכפות עליו את דעתך. דברים כאלו גורמים רק לשנאה. תנסו להבין אנשים אחרים, באמת, אני לא מבקשת מאף אחד מכם לחשוב כמוני, אבל אני מבקשת יפה תפסיקו לכפות על אחרים את הדעה שלכם. במדינה דמוקרטית הרוב קובע, תתווכחו על זה כמה שאתם רוצים [[לא בשרשור שלי, תודה]] אבל בקיץ האחרון הרוב ניצח, ולא מעניין אותי, באמת שלא, מה היו ההשלכות, אבל קרה מה שקרה ולא שינה לאף אחד מה שעשיתם, כל הבלאגן וכל חילול ה' שעשיתם במהלך הפינוי [[ואוי למי שיקרא לזה גירוש בשרשור שלי]] ולפניו, ולאחריו. ואל תתווכחו שזה לא חילול ה', כי אני אישית נגעלתי וכל המעשה שעשיתם שם גרם לי לשנאה כל כך גדולה כלפי כל הקיצונים וכל המתנחלים למיניהם, פשוט הכפיש את שמם הטוב של הדתיים בעיניי כולם, לא רק בעיניי החילוניים. ועכשיו מה אתם עושים? במקום לנסות לקרב לבבות, לשכוח ממה שהיה [[ואת המשפט לא נשכח לא נסלח אומרים על השואה, ומצטערת אבל זה בהחלט לא שואה, ואל תנסו להשוות אפילו]] ובאמת להשתדל עם הכוח העצום שיש לנוער בימינו לאחד את עם ישראל, לגרום למדינה למצב חברתי טוב יותר-מה אתם עושים? רק הורסים? רק נהיים בוטים יותר, קיצוניים יותר, ומנסים להראות לכולם שאתם צודקים. אני לא אדון במי צודק ומי לא, כי אין פה צד צודק-כמו שאמרתי בהתחלה, לכל אדם דעה משלו, היופי הוא להבין דעות של אחרים, לאו דווקא לקבל אותם, אבל לפחות לנסות להקשיב ולא לכפות על אחרים "לא להתפלל על ראש הממשלה כי הוא רשע"-מי אמר שאתה לא רשע? "כל המלבין פני חברו ברבים כאילו שופך דמים" וזה ב-ד-י-ו-ק מה שאותה הודעה עשתה, במקום לבקש מאנשים שיתפללו לרפואתו, במקום לדבר דברים טובים על האיש הנפלא הזה, אתה רק מנסה להכפיש את אריאל שרון, ולגרום לעם ישראל לשנוא אותו. גדולי הרבנים בארץ אמרו להתפלל עליו, אז מי אתה שתגיד שאסור? מי אתה שתחליט שהוא רשע? מי אתה שתאחל למותו? אני מצטערת, אבל לא נראה לי שרשום לך "אלוהים" על המצח. וכל עוד אתה לא אלוהים, תעשה טובה ואל תתערב בחשבונות של אדון עולם. אני מבקשת שפשוט תפסיקו להעלות את הנושא הזה לדיון בפורום הזה, אם כל כך בא לכם לדבר על זה תבקשו מהנהלת תפוז אנשים לפתוח לכם פורום "ימנים קיצוניים" או פורום "מפונים" או לא יודעת מה, עם כל הכבוד לתנועת בני עקיבא בארץ, עדיין חיים בה אנשים שלא מסכימים עם דעות קיצוניות [[ואל תתחילו "אנשים עם דעות כאלו הם לא חלק מהתנועה"]] נמאס לי לראות כל יום שרשור חדש בנושא הזה, נמאס לי לקרוא כמה שנאה יש בכם, ונמאס לי לשנוא אתכם כל פעם מחדש. בפעם האחרונה שבדקתי היינו עם אחד, איפה האיחוד תנועת בני עקיבא שדוגלת בתורה ועבודה? איפה? איפה כל האידיאלים? אני רק מבקשת שבמקום לשנוא אדם גוסס ולהסיט אנשים שלא להתפלל לרפואתו, תנסו להתמקד בנושאים חשובים יותר כמו איך מאחדים את הקרע בעם, איך ממשיכים הלאה, איך מרימים את הראש בגאווה ובונים חברה מאוחדת על אף הדעות השונות. לתשומת ליבכם. ואני לא מבקשת תגובות נאצה. מי שרוצה להתעצבן שיעשה את זה במסר, ולא על גבי הפורום.

אני באמת לא רוצה להתחיל דיון אבל...

מי את שתקבעי שהגירוש מגוש קטיף זה "פינוי"?! אנשים ג-ו-ר-ש-ו מהבתים שלהם!!! אני קורא לזה גירוש כי זה מה שזה!!!! אני מבקש סליחה אם זה פגע במישהו אבל זה מה שאני חושב, הינו שאמרת לכל אחד יש דעה שונה.

MrJTsGirl

New member
תפתח על זה 100000 דיונים

לא פה. תודה. לא ביקשתי שרשור ריבים, רק שתקראו.

איזה יופי לך!

את מבקשת לא לשנוא את שרון, ומודיעה שאת שונאת א-ו-ת-י...! באמת שאין לי כוח להתווכח איתך, אבל החומר שלקחת לפני שכתבת את השירשור הזה לא עושה לך טוב במיוחד...

התבטאות מדהימה.../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

היא מבקשת לא לשנוא בכלל, היא רוצה עם מאוחד, עם שלא שונא.. היא לא אמרה ספציפית שהיא שונאת אותך, היא שונאת השרשורים עם ההתבטאויות המיותרות או הנושאים המיותרים וזה גורם לה אולי לשנוא את מי שכתב אותם, אולי כי זה חוזר שוב ושוב.. [לא יודעת, לא מדרת בשמה, מנסה להסיק..] אני מסכימה שהנושא הזה של פינוי גושקטיף מאוד מרכזי בפורום, פחות מדברים פה על דברים אחרים, על בני עקיבא ויותר על הפינוי, התוצאות שלו ושאר הדברים. אולי אפשר לשנות את זה... כי הדיבורים שהיו כאן הם לא דיבורים 'מועילים'.. הרוב כאן היו התבטאויות חריפות נגד רה"מ, נגד הממשלה <וכל המערכת ההיא> רוצים לדבר על זה? תדברו.. אבל יש עוד נושאים, אתם יודעים.. ויש גם גישות לדיבור, כמה שזה נשמע מוזר, אבל יש עוד גישות מלבד הקיצוניות. ואהוד, אתה אישית לדעתי קצת הגזמת.. כולנו יודעים שלינוי לו לקחה שו חומר לפני שהיא כתבה מה שהיא כתבה, אז המשפט הזה שלך היה פשוט מיותר, סתם כתבת... פשוט ס-ת-ם. לא מבינה למה אתה הולך פה הרבה בגישה של אנטי כל הזמן.. לדעתי כדאי שתלמד קצת הליכות דיבור, באמת.... שיהיה יומטוב.

MrJTsGirl

New member
מה לא מובן ב

אני לא מבקשת תגובות נאצה. מי שרוצה להתעצבן שיעשה את זה במסר, ולא על גבי הפורום. יומטוב

טוף, כשאגיע בהזדמנות הביתה,

אם תהי מחוברת נדבר! (ובקשר לקטע עם החומר, משום מה אני מקשר את זה יותר מדי בזמן האחרון כמעט לכל נושא! סורי...).

Cat the Tiger

New member
ילדים קטנים

מצדיק אותך בכל מילה. ואל תתחילו לריב בגלל התגובה הזו.

MrJTsGirl

New member
ויש גם פורומים מתאימים להתבטא בהם

עם כל הכבוד פורום בני עקיבא זה לא פורום התסכול של המפונים ושונאי שרון למיניהם. זאת הייתה המטרה העקרית של מה שרשמתי. ושוב, טענות אחרות למסר תודה.

שרוך

New member
אז ככה...

בס"ד שלום לכולם לינוי תאמת מה שכתבת ממש ריגש אותי אבל אני לא בהכל אני מסכים איתך... יש דעה להביע דברים אבל מי שאת שתקבעי על מה מדברים פה ואם אנשים מרגישים צורך להביע זעם על הגירוש זכותם... נכון שיש בבני עקיבא אנשים שמאלנים אבל יצא לי להיות לפני כחודש בשבת עם 500 נוער בני גילי היה לנו שו"ת עם הרב מוטי אלון כל השאלות היו סביב הבסיס הזה אולי את חושבת היה גירוש אולי היה גירוש מוצדק אבל הפורום נועד להביע במה לכל אותם אנשים לחברים ש'ך שכן לא רוצים להתפלל על אריאל שרון או להרוג אותם זאת דעתם כמו שאת אומרת מדינה דמוקרטית מותר להביע דעה גם אם זה כואב או לא נאמרת יפה זאת זכותם את רוצה לקרוא תהדועה סבבי אף אחד לא חייב אותך לקרוא כל הודעה ואם את רואה לפי הכותרת שזה משהו שיעצבן אותי או לא יודע מה אז אל תכנסי מה הבעיה? ובאמת אנשים אולי דווקא בפורום הזה נזכה ונצליח עם כל המחלוקות ביננו להשאר עם אחד... שרוך

MrJTsGirl

New member
יונתן...

תקרא פה מה הגבתי... כמו שאמרתי, יש דעות שונות ואני בהחלט מקבלת את זה, אבל פורום בני עקיבא לדעתי לא אמור להיות המקום לעשות את זה. טחנו יותר מידי את הנושא, וכל פעם מעלים אותו מחדש. אני כבר לא רוצה להכנס לפה יותר כי אני יודעת שאני אראה כאלו הודעות, ובאמת חבל כי הכרתי המון אנשים טובים דרך הפורום ואני מוצאת אותו מקום מצויין לעשיה ולעזרה בעיקר למדריכים חדשים, אני באמת שלא רוצה להפסיק לבוא לפה [[אני לא מאיימת או משהו, שלא תבינו לא נכון]] פשוט שנמאס לי להרגיש שכל פעם שאני נכנסת אני מוצאת שרשורי נאצה לראש הממשלה ותסכולים על הפינוי. פה זה לא המקום. פה המקום לדיונים שונים ומגוונים ולא לדיבורי סרק. לזה אפשר למצוא פורומים אחרים. ובאמת תודה על התגובה. אתה דוגמא טובה לאנשים שיודעים להקשיב [[מה שהרבה לא, כמה שנשמע עצוב]]

שרוך

New member
אז ככה..

בס"ד לינוי נשמה א' אני שמח שאת חושבת שאני יודע להקשיב וב' אם כל הכבוד שבעינך זה שרשור סרק שרשור של המפונים אבל כולנו מפונים את מגדירה את עצמך פעילה בבני עקיבא נכון? אז איך זה שלא מפריעה לך שהרסו שם 12( אם אני לא טועה) סניפים את קולטת מה זה 12 סניפים כמה חניכים זה אומר שאין להם סניף שבמקום לעשות קיר בסניף הם עשו תקיר של השבט שלהם בבית מלון בשבת ארגון זה בסדר ולא ניכנס לזה... ונכון חבל שתעזבי אבל בשביל זה יש תכותרת את חושבת שבזמן שאני מקציב לפורום יש לי זמן להכנס לכל שרשור בשביל זה נועד ה כותרת ועוד משהו אחרון מה לעשות בעינך זה לא מפריע אבל כמה שזה כואב וברוך ה' אני שמח שהנוער שלנו של הציבור הדתי זה עדין מפריע לו לעומת כל העם שלא מפריע לו ההתנקות ומוכן כבר לעוד כאלה וזה באמת חבל אבל אם את לא חושבת זה לגיטימי אבל רוב החבר'ה ש'ך בתנועה כן מרגישים וחושבים ככה ואין מה לעשות כמו שנאמר בדמוקרטיה הרוב קובע... שרוך

MrJTsGirl

New member
כשרשום בכותרת

"אריאל שרון" אני לא יכולה להסיק מזה שאני אגלה דברי שנאה והסטה כנגד ראש הממשלה. ואני עדיין חושבת שזה לא המקום לדיבורים [[או קיי לא דיברוי סרק, דיונים חשובים ומעמיקים]] על הפינוי. עבר קרוב לחצי שנה. צאו מזה. חלאס. די נמאסתם. כמו שאמרתי תפתחו פורום "מפונים" ותדונו על זה שם. לבנ"ע יש דברים חשבוים יותר לדון בהם. טחנתם את השכל.

RESTO

New member
איזה יופי!!! ../images/Emo13.gif זה הולך לי!!!

אני עובד על האהבת ישראל שלי ולכן אני לא מגיב בשרשור הזה (ויש לי הרבה) אז אני קורא מהצד
חוצמזה שזה לא ישנה את הדעה של אפאחד אז עזבו את זה...

חחחחחחחחחחח ש"פ../images/Emo8.gif

גם לי ת'אמת יש המון מה להגיב אבל אני חושבת שוויכוחים לא יובילו לכלום, ואני מדברת בתור אחת שרכשה מיומנות לנושא הזה..

MrJTsGirl

New member
המטרה שלי לא הייתה שתגיבו או

שתפתחו פה דיון ריבים. רק שתקראו, תפנימו, ותגובות נאצה למסר.

למעלה