אנשי פורום יקרים...

אנשי פורום יקרים...

מורידים לי ת'אינטרנט זמנית
כך שאנ'לא יכנס לפה יותר.. [רק כשיצא לי בבצפר או אצל חברים..] אזזזז באמת יהיה קשה...
ומאוד תיהיו לי חסרים וזה באמת אחלה פורום אני ישתדל לא להעלם לגמרי =] (בואו כווווווווווולם לאומן יהיה שווה
) אוהבת אותכם הכי בעולם S.T
ומזל טוב מראש לסלוצקי על היומולדת,|בלווווונים| וגם מזל טופ מראש לדגים שכמובן יזכו בכל פירסי עמ"י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טיפקסית

New member
אס אחותי תשמרי על עצמך

אני אוהבת אותך המוווון וכבר דיברנו על זה ואת יודעת עד כמה. יהיה לי קשה בלי לדבר איתך. לפני שמנתקים אותך סופית תיכנסי פעם אחרונה לאייס וניפרד רשמית אני אוווווהבת אותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתך

:(

אני לא חושב שהיא תכנס לאיסיקיו, האינטרנט שלה מנותק אבל אני יגיב בשמה ויגיד לה כל מה שהולך בפורום הזה! יהיה טובבבב :(

parnar

New member
אוי באסה

אני מקווה שזמנית זה חודש או משהו כזה ולא שנה :s

Shani276

New member
ביי מותק..

תעמדי מאחורי המילים שלך הא..ותכנסי לכתוב מידי פעם,מתי שיתאפשר לך.

MC ST

New member
כל מי שאוהב את אסתוש הכלה שיכנס

אם לא שמתם לב עדין אני משתמש בכינוי השני של מי שאתם מכירים כאסתםש הכלה אז הכינוי השני שלה זה MC ST בקיצור אתם לא יודעם כמה היא עצובה שניתקו לה את הינרנט והיא לא יכולה להיות עוד בפורום של הדגים אבל ... היא הבטיחה שהיא תבוא לבקר אותכם אם אתם שואלים את עצמכם מי אני אני ילד מהשכבה שלה אני איתה בקשר כל הזמן אז תציפו לה חופשי הודעות אני יעביר לה הכל אני באמת ידאג לעדכן אותה. אז אל תשכחו אותה היא אוהבת אותכם ואני ואתם אוהבים אותה בחזרה אז אסתי שאת רואה את ההודעה הזאת תדעי שכולם פה מתגעגעים אליך ומחכים שיחזירו לך את האינטרט

mtny

New member
הממממ.. זה לא קצת מוגזם?

הילדה לא מתה, רק ניתקו אותה מהאינטרנט!..דחילק זה מפחיד!

למעלה