אנשי השנה

G a L104

New member
עונה:]

הכי תינוקי :לא יודעת. הכי הזוי: לא יודעת. הכי קטן:לא יודעת. הכי בוגר:גבי. הכי חמוד:כולם:] הכי מצחיק:להב D: הכי מעצבן:אין . הכי משפיע:גבי הכי עוזר:כולם:] משתמש בהכי הרבה אייקונים:אמ..ספיר. ילד/ת השטויות:^^ הכי יפה:לא ראיתי אף אחד /: הכי מזניח:מיטל. הנעלם:לא יודעת. פותח אשכולות:גבי. את מי פגשתם ואת מי הייתם רוצים לפגוש ראיתם מישהו מהפורום?^^ אם כן: את מי? אתם בקשר טוב? רואה אותו/ אותה הרבה? חברים? מתגעגע? ראיתם מישהו מהפורום?לא. אם לא: את מי הייתם רוצים לראות?את כולם. חושב/ת שהייתם יכולים להיות בקשר טוב?- מה הייתם אומרים לו/לה? - מדברים הרבה מחוץ לפורום?-

lital1993

New member
עונההההה ../images/Emo3.gif

הכי תינוקי : מממ אני [?] הכי הזוי: להב! ובתאל הכי קטן: לא יודעת הכי בוגר: גבי ואור
הכי חמוד: כולם! הכי מצחיק: בתאל להב גבי ודלית חחחח
הייתם צריכים לראות את גבי ודלית במפגש חחחח נקרעתי!! הכי מעצבן: מממ הכי משפיע: גבי הכי עוזר: גבי ומעין משתמש בהכי הרבה אייקונים: א-נ-י ילד/ת השטויות: להב הכי יפה: ספירעעע שלי הכי מזניח: אני הנעלם: אייל ואני פותח אשכולות: גבי ומאיו'ש חחח את מי פגשתם ואת מי הייתם רוצים לפגוש ראיתם מישהו מהפורום? אכן אם כן: את מי? ספיר, גבי, אור, מיכאל, דלית, עידן, מעין מממ זהו נראלי אתם בקשר טוב? אממ כן רואה אותו/ אותה הרבה? לא אני ילדה מזניחה
רר חח
חברים? כן!!! מתגעגע? מאודדדדדדדדדדד גאד לא ראיתי אותכם שנים! ראיתם מישהו מהפורום? אם לא: את מי הייתם רוצים לראות? להב חושב/ת שהייתם יכולים להיות בקשר טוב? כן מה הייתם אומרים לו/לה? שאני לא כוסית
חחחחחח מדברים הרבה מחוץ לפורום? ב-ר-ו-ר-!

ג ב ש ו ש

New member
חחח את הנשמה שלייי../images/Emo99.gif../images/Emo88.gif

וגם אני מתגעגע מאוד מאודד!!!

DiRtY BaTeLL

New member
יאללה גמני =]

הכי תינוקי : כולם "בוגרים" פה !!!!!! הכי הזוי: להב כמובןן שילשול פטיטים שלי =] הכי קטן: אממ לא יודעת הכי בוגר: אני חושבת שאני וגבי =] הכי חמוד: כולם חמודים!
הכי מצחיק: להב וליטל
הכי מעצבן: אין !
הכי משפיע: גבי ולטובה!
הכי עוזר: גבי ומעיין כמובן
משתמש בהכי הרבה אייקונים: ליטל ומעיין
ילד/ת השטויות: להב להב להב
הכי יפה:אממ עדיין לא ראיתי במציאות אבל ראיתי כמה תמונות ואני יכולה להגיד חבר'ה בר רפאלי קופה לידכם! הכי מזניח: השאלה למטה יותר מדגישה תעיניין אז אני עוברת אליה הנעלם: אממ ניראה לי שאני ככה טיפה וסליחה על זה...גם ליטלוש ואייל פותח אשכולות: גבי ולהב את מי פגשתם ואת מי הייתם רוצים לפגוש ראיתם מישהו מהפורום? אם לא: את מי הייתם רוצים לראות? את כולםםם! חושב/ת שהייתם יכולים להיות בקשר טוב? כה למה לא מה הייתם אומרים לו/לה? אממממ יש לך שקל?!? לא סתם זורמים מקסימום נגיע לכינרת מדברים הרבה מחוץ לפורום? כן ליפעמים איסי עד שאני ישתחלל ויהיה לי מסן

lital1993

New member
חחחח נשמה שלי! ../images/Emo192.gif../images/Emo95.gif

לוביוווווווווווווווווו

../images/Emo60.gifאני משתמשת בהרבה אייקונים../images/Emo35.gif../images/Emo11.gif

לא נכון
בכלל לא...
חח תודה לחמודים

יאללה גמני ../images/Emo9.gif

הכי תינוקי : לא יודעת הכי הזוי: להבבבב הכי קטן: רומוש 1? הכי בוגר: גבי הכי חמוד: כולםםם
הכי מצחיק: להב
הכי מעצבן: לא יודעת הכי משפיע: גבי
הכי עוזר: אממ גבי, מעיין, מאי, בקיצור כל מי שמבקשים ממנו.. משתמש בהכי הרבה אייקונים: אממ אני משתמשת הרבה באייקונים
ילד/ת השטויות: ליטל
הכי יפה: לא ראיתי אף אחד מהפורום חוץ ממאי :) הכי מזניח: בזמן האחרון אני.. הנעלם: אייל פותח אשכולות: גבי את מי פגשתם ואת מי הייתם רוצים לפגוש ראיתם מישהו מהפורום? לא
אם כן: את מי? אתם בקשר טוב? רואה אותו/ אותה הרבה? חברים? מתגעגע? ראיתם מישהו מהפורום? אם לא: את מי הייתם רוצים לראות? את כולם!!! חושב/ת שהייתם יכולים להיות בקשר טוב? כן
מה הייתם אומרים לו/לה? אממ לא יודעת :| מדברים הרבה מחוץ לפורום? תלוי עם מי..

למעלה