אנשי השנה

lital1993

New member
אנשי השנה../images/Emo13.gif

אנשי השנה!!!
חח עוד מעט חוזרים ללימודים
אז בואו נראה מי היה הכי הכי!
הכי תינוקי
:
הכי הזוי
:
הכי קטן
:
הכי בוגר
:
הכי חמוד
:
הכי מצחיק
:
הכי מעצבן
:
הכי משפיע
:
הכי עוזר
:
משתמש בהכי הרבה אייקונים
:
ילד/ת השטויות
:
הכי יפה
:
הכי מזניח
:
הנעלם
:
פותח אשכולות
:
את מי פגשתם ואת מי הייתם רוצים לפגוש
ראיתם מישהו מהפורום? אם כן:
את מי?
אתם בקשר טוב?
רואה אותו/ אותה הרבה?
חברים?
מתגעגע?
ראיתם מישהו מהפורום? אם לא:
את מי הייתם רוצים לראות?
חושב/ת שהייתם יכולים להיות בקשר טוב?
מה הייתם אומרים לו/לה?
מדברים הרבה מחוץ לפורום? זהו להצביע! כל אחד שיכתו בתגובה חחח אל תשלחו אלי או משהו..

עונה ../images/Emo13.gif

הכי תינוקי : לא יודע
הכי הזוי: להב הכי קטן: לא יודע
הכי בוגר:גבי הכי חמוד:
הכי מצחיק:מממממ..ליטל הכי מעצבן:
הכי משפיע: גבי ומעיין הכי עוזר:ספיר משתמש בהכי הרבה אייקונים: מיכאל ילד/ת השטויות: להב הכי יפה:
הכי מזניח: ליטל הנעלם: אילל
פותח אשכולות: גבי/מאי/ספיר את מי פגשתם ואת מי הייתם רוצים לפגוש ראיתם מישהו מהפורום? כן אם כן: את מי? גבי,ליטל,ספיר,מעיין,מיכאל. אתם בקשר טוב? אממ..כן רואה אותו/ אותה הרבה? את ספיר הרבה חברים? ידידים מתגעגע? נפגשתי איתה אתמול
ראיתם מישהו מהפורום? כן אם לא: את מי הייתם רוצים לראות? לא יודע חושב/ת שהייתם יכולים להיות בקשר טוב? אולי מה הייתם אומרים לו/לה?
מדברים הרבה מחוץ לפורום?

l a h a v100

New member
עונה../images/Emo3.gif

הכי תינוקי : המהמהמממאממהמממממ אין כאלה פה... הכי הזוי: אור הכי קטן: לא'דע הכי בוגר: ליטל הכי חמוד:ספיר הכי מצחיק:בתאל הכי מעצבן:אני הכי משפיע: ליטל
[כמו שעכשיו היא הכריחה אותי לענות על השאלון
] הכי עוזר:נמ.. מאי
וגבי משתמש בהכי הרבה אייקונים: מעיין
|ברק| ילד/ת השטויות: מאי[סתם התחשק לי לשים אותך פה
]
פונצ'ו
הכי יפה: ליטל מעין וספיר הכי מזניח:מיטל עבדP: הנעלם:אייל
פותח אשכולות: אור
ראיתם מישהו מהפורום? אם לא: חבל את מי הייתם רוצים לראות? ליטל|ספיר|מעין|מאי|אור קיצר לאכפת לי... כולם
חושב/ת שהייתם יכולים להיות בקשר טוב?
מה הייתם אומרים לו/לה? "כוסית" או משו כזה.. מדברים הרבה מחוץ לפורום? כה.. מסן^_^ אם שכחתי מישהו אז לא נורא שיתמודד
סתם אז באמת סליחה
חח

../images/Emo11.gif

אתה לא מתבייש? סתם סתם.. אני אמרתי למה לא הייתי.. עכשיו אני כאן

Barefoott

New member
קרצייייייהההההה

הכי תינוקי : לא יודעת חח הכי הזוי: להבב הכי קטן: אממ לאיודעת הכי בוגר:גבי חח הכי חמוד: כולם הכי מצחיק:להב ורוניD: הכי מעצבן:לא יודעת הכי משפיע: לא יודעת הכי עוזר:גבי משתמש בהכי הרבה אייקונים:מיכאל חח ילד/ת השטויות: להבב הכי יפה: ליטל הכי מזניח: ליטל XD הנעלם: ליטלXD פותח אשכולות: גבי את מי פגשתם ואת מי הייתם רוצים לפגוש ראיתם מישהו מהפורום? כן אם כן: את מי?ליטל,גבי,אור..זהו לא? אתם בקשר טוב? כן רואה אותו/ אותה הרבה?כן. את גבי פחות\= חברים? גבי ואור ידידים ליטל חברהXD מתגעגע? את אור ראיתי אתמולXD לליטל וגבי כככככן ראיתם מישהו מהפורום? אם לא: את מי הייתם רוצים לראות? אמממ לא יודעת חושב/ת שהייתם יכולים להיות בקשר טוב? ^ מה הייתם אומרים לו/לה? ^ מדברים הרבה מחוץ לפורום? ^

lital1993

New member
חח אני יודעת תודה ../images/Emo3.gif ../images/Emo192.gif../images/Emo95.gif

זה בסדר את תמיד אומרת לי את זה

lital1993

New member
אפשר לקבל נעיצה? ../images/Emo3.gif חח ../images/Emo192.gif../images/Emo95.gif

ג ב ש ו ש

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

הכי תינוקי : אממ לא יודע הכי הזוי: להב
הכי קטן:לא זוכר הכי בוגר:יש פה כמה בוגרים
הכי חמוד:כולםםםם הכי מצחיק:להב ובתאל
הכי מעצבן:אין הכי משפיע: כולם משפיעים פה אחד לשני הכי עוזר:ספיר וליטלי
משתמש בהכי הרבה אייקונים: ליטל?
חח ילד/ת השטויות: להב הכי יפה:ליטל וספיר מדהימות הכי מזניח: לא הייתי קורא לזה מזניח אבל יש פה כמה שנעלמים הנעלם: לליטל יש תקופות שהיא נעלמת
דלית שלנו שהתגייסה..בתאל..מי עוד? פותח אשכולות: אני?חחח את מי פגשתם ואת מי הייתם רוצים לפגוש: ראיתם מישהו מהפורום? -בטח אם כן: את מי?-ספיר,ליטל,מיכאל,אור,דלית.. אתם בקשר טוב? -כן רואה אותו/ אותה הרבה? את ליטל וספיר הכי הרבה יחסית חברים? -בטח מתגעגע? מאודד ראיתם מישהו מהפורום? אם לא: את מי הייתם רוצים לראות? את כל מי שלא ראיתי חושב/ת שהייתם יכולים להיות בקשר טוב? - מה הייתם אומרים לו/לה? - מדברים הרבה מחוץ לפורום?-

lital1993

New member
חחח תודה נשמתי../images/Emo140.gif../images/Emo192.gif../images/Emo95.gif

איפה אתה כל היום? חח לא עונה לא כלום.. מה עבודה?

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo88.gif

איפה לא עונה מאמי? אממ היום את האמת הייתי מחוץ לעיר ברוב היום ואחכ' מסיבת גיוס של חבר. חוזר לעבודה בבוקר בעז"ה...בימים האחרונים קצת הזנחתי עקב מצב רוח רגיש במיוחד חח..

lital1993

New member
חח אם אתה צריך משהו אני פה ../images/Emo13.gif ../images/Emo192.gif../images/Emo95.gif

באייסי .. ובפלא..

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo66.gif

הכי תינוקי : לא יודעת חחח הכי הזוי: להב הכי קטן:לא יודעת הכי בוגר:גבי הכי חמוד:כולםם הכי מצחיק:להב הכי מעצבן:אין הכי משפיע: תלוי חח הכי עוזר:באמת שכולם!! משתמש בהכי הרבה אייקונים:ממ... ליטל חח ילד/ת השטויות: להב הכי יפה:לא ראיתי הכי מזניח: אין הנעלם: אייל
פותח אשכולות:גבי את מי פגשתם ואת מי הייתם רוצים לפגוש ראיתם מישהו מהפורום? לא
אם כן: כולםם את מי? אתם בקשר טוב? רואה אותו/ אותה הרבה? חברים? מתגעגע? ראיתם מישהו מהפורום? אם לא: את מי הייתם רוצים לראות? את כולםם חושב/ת שהייתם יכולים להיות בקשר טוב? מה הייתם אומרים לו/לה? מדברים הרבה מחוץ לפורום?

למעלה