~אנשי השנה 2005~

אביחי 33

New member
חשוב לי לציין משהו../images/Emo13.gif

היום בטקס אנשי השנה, מאיה הראתה לי ולכל חבר המעריצים שלה שיש מצב שהאופי שלה השתנה. שיש משהו בתוכה שכן נוגע ללב הילדים והמעריצים שלה. אולי נשוותי בקסמה
אולי זה קאמבק חדש לטקס לשנה הבאה
תנו לנו אתה בדיון

אנשי השנה!

מאיה היתה פשוט מהממת ולכל מי שאוהב את שירי גם מדהימה כיף לילדה היא קיבלה את רק אותך רוצה!!! וחתימה והיא שרה איתה והלכה איתה לטלויזיה המכנס של מאיוש הלבן מדהים והחולצה והשמלה יאאאאאאא מדהים!!

מאיהה הייתה חבל על הזמן!! איזה יפה

היא הייתה כשהיא היתה עם הילדה הזאת אהבתי את מה שהיא עשתה בשיערר!! ואותההה בכלל כפרעליה איזה טובהה היא!!!! ושירי כל הכבוד להה ממש מדהימה!

כן גם אני אהבתי את מה שהיא עשתה!!

איזה חמודה..! והיא הייתה פשוט מדהימה במה שהיא עשתה בשיער!! ובטקס עצמו היא הייתה מדהימה השמלה פשוט מדהימה והשיער שלהה ממש ארוך!!! והיא הייתה פשוט מושלמתתתתת!!!!

באמת יש מצב שהאופי שלה השתנה...

אבל אני חושבת שמאיה תמיד היתה מדהימה למעריצים שלה ולכולם וצריך להתחשב בזה שלפעמים עייפים או מוטרדים ואין תמיד כוח לכולם ואביחי...אם נשוותה בקסמיה...זה טוב !
חח מהבחינה שאתה תהנה המון ! ד"א... ברוכים הבאים לפורום (זאת פעם ראשונה שאתה כותב פה לא? חח) ברוכים הבאים! אני נויוש
תהנה

לפי דעתי אתה נשוות בקסמיהה תכנס רגע

כולם נשווים בקסמיהה..אי אפשר שלא היא כזאת חמה למעריצים ואני אומרת לך את זה באופן אישי כי אני חוויתי איתה חוויות רבותת
ואפילו הייתי איתה יום שלם.. היא פשוט מדהימה ומרגישים שהיא עושה את זה מהלב..לפחות כך היא נתנה לי להרגישש.. ולפי דעתי היא לא עושה דברים כדי שהיא תהיה יותר מפורסמת או משהו.. זה בא לה מהלב..כי היא די אוהבת את זה..לפעמים אין לה זמן ולא כח וצריך להבין אותהה.. אבל היא פשוט נשמה טובה..ואין עליה בעולם! היא החיים שלי..

ד י ק ו ש

New member
~אנשי השנה 2005~

אני אתחיל ב-וווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאוווווווווווווווו ענקי!! ובהמון המון המון המון המון מזל טוב לשירי מימון המדהימהההההההההה והמושלמת!! שפשוט הגיע לההה וששיחקה אותה!! דיווה אמיתית!!!!! היא שרה את השיר "כמה פעמים" מהדיסק החדש המדהים שלה!!! וכבשה בצורה מטורפת זה שיר שאני ממש אוהבת המדיסק שלה שכבר הספקתי לחרוש עליו ימים ולילות חחח וללמוד הכל בעל פה ואפילו להתמכר!!!! בקיצור הומן המון מזל טוב לשירי המקסימה!!! באמת ריגשה ולמי שמשיג א תהשיר "כמה פעמים" שהיא שרה אתמול בלייבבב אז שיגיד לי דחוףףףףף חח!! ועכשיו .. הרי לא סתם שמתי את ההודעה הזאת כרגילה הריי מאיה איכשהו חייתב גם להיכנס להודעה!!! אזזז האמת שציפיתי שמאיה תשיר משווו !!! קצת התאכזבתי!!! אבל אהבתי את איך שהיא נראתהה ממש פצצה!!! !ורזונת!!! היא גם שירה טיפה עם הילדה שם ברקעע היו ניצוצות חח !! בקיצורר שרשרו לפה כל מהש קשור לאירוע.. תמונות והכל... ;) לילה טוב לכולם!!

אביבוש7

New member
שירי פשוט מדהימהה!!

רק רציתי להגידדד שאין בנאדםםםם יותר מדהיםםם משירייי מימוןןן!! אוהבתותהה בטירוףףף... כל כך יפה, כל כך מדהימה, כל כך מרגשת ומה לאא...פשוט מקסימה!! אתמול היא שיחקה אותה ובגדול!! כמו שהיא יודעת! ומאיה היתה מקסימונת!!:) והנה לכם תמונה מהאירוע! מושייי אוהבתותךך מאמי שלי!!!:)

לא ראיתי....

חברה שלי התארסה אתמוללל:)... בכל מקרה אני כבר אשיג מהאימיול חח ואז נראה את כל השלמות שאתם אומרים כאן ....

אביבוש7

New member
שלמות זאת לא מילההה!

בעצם אין מילה שיכולה לתאר עד כמה שירי היתה מושלמתת!! חחח יא דוייסית קטנה!

17al

New member
תאמת זה לא הפתיע אותי

היא זמרת גדולה וזה הגיע לה

אווווווווווווווווווווווווווווףףףףףף

לא ראיתי איזה באסההההההההההההההההההההההההההההההה מאיפה אני יכולה להשיג את זה??????

למעלה