אנשי הפורום

כמובן שנצפה. לכולנו כבר יש את הסרט ב DVD

ואנחנו רואים אותו מתי שאנחנו רוצים. לך מור יש אותו ?

חח חברה שלי התקשרה אליי במיוחד בשביל זה!!!

אפילו שיש לי את זה כבר בדי-וי-די איזה כיף

mike 1970

New member
אני רואה שהסרט...

של אתמול השפיעה והביא אנשים חדשים... ברוך הבא... נראה לי שככה כולם מתחילים... רואים את הסרט ומגיעים לפה... (בדיוק כמוני) למרות שמייק ברנט הוא לא סיגנון המזויקה האהוב עליי... אני שומע אותו, מעבר לקול שלו וליופי שלו כמו שהרבה פה... אני שומע אותו בעיקר כי הוא סמל עצבות... משהו שאני מאוד מזדהה איתו... בכל מקרה שבוע טוב וברוכים הבאים לכל הפורום ולחדשים...

izik79

New member
בעיניי הוא היה סמל לשלמות

פשוט היה לו את הכל ללא ספק היה יכול למשך שנים רבות להיות הזמר המוביל באירופה לפחות.

mike 1970

New member
מסכים איתך שהוא היה...

כישרוני מאוד... הוא היה יכול לפתח קרירה לא רק באירופה אלא קרירה עולמית... אבל לגבי זה שהוא סמל שלמות, לא הרבה מעריצים שלו יסכימו איתי... ויכול להיות שאפילו יבעטו אותי מהפורום הזה... אבל זמר שמתאבד זה מראה שהיה לו קשיים שהוא לא ידע להתמודד איתם... ולכן הוא רחוק להיות סמל שלמות... ובתור בנאדם (אני) שמחפש את השלמות כל הזמן... הוא לא סמל השלמות בשבילי... יש לו קול יפה, בחור נאה, הופעות מחשמלות, גם מה שמספרים עליו הוא היה גם בנאדם עם לב של זהב, אבל הוא לא הגיע למצב של שלמות... (יכול להיות שהוא כבר הרגיש שהוא הגיע למה שרצה ולא היה לו לאן להתקדם, אז הוא עצר את החיים? אולי הוא בכלל לא התאבד אלא נרצח? אולי הוא ידע מה הדרך אל השלמות, ועמד להגיע אליה?) לא יודע מה לחשוב... אבל דעתי הדלה אומרת לי שהוא לא סמל השלמות... (שללא אשמע רע, חס וחלילה, מייק ברנט, אחד הזמרים היותר אהובים עליי) -אורי-

M i k e s F a n

New member
אין אדם מושלם אורי../images/Emo9.gif

מייק היה מושלם מבחינת יופי ויכולת שירה קולית מדהימה..
אבל כולנו עם הרגליים על האדמה.

Kelin

New member
אני גם ראיתי ! ! !

ומה-זה התרגשתי
לא ידעתי שהוא ישודר בערוץ 2 עד שדיברתי איתך סיגל פיספסתי את ההתחלה
כמה הדיוידי של הסרט עולה בחנויות מישהו יודע ?

mike 1970

New member
בסביבות ה-100 שקל

לי זה עלה 100 שקל... יכול להיות אבל שמוכרים את זה ביותר זול... פשוט היה חשוב לי לקנות מקורי... וזה היחידי שהצלחתי למצוא...

יש בכל חנות מוזיקה נורמאלית!!!!!

אבל ליתר בטחון נסי בחנויות הגדולות יותר,כמו טאוואר רקורדס..אני כמעט בטוחה ששם תמצאי.. יש שם את כל סוגי המוזיקה שבעולם.

למעלה