אנשי הפורום-2!

עונהההההההההההה../images/Emo9.gif

מי לפי דעתכם(ונא לא להגיד את עצמכם!) הכי אוהב את אדם:ברושש יוסף כמובןןןןן הכי אוהב את אושרי:אסור לכתוב תעצמי אז.... אורטלוששש [חכי חכי ניתחשבן אחר כך] גם לירויוש אהובתייייייי הכי אוהב את ערן:קרןןןןןן הכי אוהב את אביחי:נויקי אישתי המושלמת ונויוש חיימשלי הכי אוהב את שרון: אלא מי לא טולייי אמימ הכי מושלמת בעולם ההכי הכי שלנו(ולא לקחת ללב!): הכי משוגע:בררררוששששש [רק שתדעי את תהייה הכי הרבה כתובה פה] הכי מחורפן:^ הכי דפוק (מהמובן הטוב):חחחחח הכי חמוד:אמ... נויקייייייי הכי ביישן:=/ הכי צנוע:אע הכי כישרוני:אורניתושש לירויושש דנדושש ברוש וכו'... הכי במפגשים(מי לא מפספס מפגשי מעריצים): הכי קרציה:=[ הכי מצחיק:אורטלושישי בעל היציאות הכי דפוקות ומצחיקות:אורטלללל הכי הרבה כותב הודעות:אמממ... נוי חחחח פותח הכי הרבה שרשורים:החדשדושים הכי אחראי(כזה שאכפת לו מהפורום):אורניתת הכי יפה:נס נסוש טוליייי ברושש שוגיתתת סאפוששש הכי שתלטן:=/ הכי מתוק:סאפושששש הכי מפתיע:ברררר עם היצאות שלה לאדם הכי מאוכזב מהקדם:אמממ המוןן הכי חדש: =/ חשים מנהלים(מהמובן הטוב): דואג הכי הרבה שישרשרו:כולםם דואג להביא חדשות:כולםם פותח שרשורי אוף טופיק:כולםם מתנהג כמו מנהל: כולםם את/עם מי? הכי הייתם רוצים לראות (מאנשי הפורום): אמממ... אורטל טולי סאפפ הכי אתם רוצים לדבר בפון:ספיררר חחחח לשמוע את קולה היפה הכי הייתם רוצים להכיר:=[ הכי הייתם רוצים להעיף:תקנאים הדפוקים ועוד מישהו ואת זה רק נויקי יודעת חעחעחעחע מי? הצמד הכי מצוגע בפורום:בר ונויקי הילד הכי טיפש:=/ הילד הכי מטרידן:=/ הכי מציק: =/ חוסר חמצן: מי הכי הרבה שמים לב לחיסורו בפורום?!=/ לטיעון ושיפור: לשפר?! לפרגן?! אם עניתם עד פה אז כל הכבוד!

טוולי

New member
חחח כפרעליךך... נצל"ש...

תראו מה אורי הכינה לי כפרעליה
איזה יאפהה יצאאאאאאאאאאא

אורניתתתתתתת!

סלחי לי אבל זה דבר מפגר אף אחד בפורום לא מכיר אותי טוב חוץ מירדן וורד ואין דבר כזה מי הכי אוהבת! אני חושבת שאני הכי אוהבת את ביחו'ש למרות שאני לא ממש מפגינה בזה אבל אף אחת לא יודעת כמה אני אוהבת אותו.. רק הילדים שרואים אותי כל יום בבצפר ורואים שאני כל היום שומעת אותו שר ומסתכלת בתמונות שלו!

אבל דנדו'ש זה לפי דעה...לפי מה שחוש

בים ולפי מה שמכירים.. זה לא פרס האוסקר...חח זה לא משנה אם כותבים אותך או לא.. זה סתם בישביל הכיף, בישביל לראות מי מכיר את מי

עונהה הכי חשוב שנוי ואורטל יקראו!

מי לפי דעתכם(ונא לא להגיד את עצמכם!) הכי אוהב את אדם:בר הכי אוהב את אושרי:אני ואורטל אני לא יכולה לא לכתוב על עצמי הכי אוהב את ערן:קרן הכי אוהב את אביחי:נויקי שלי הכי אוהב את שרון:לא יודעת ההכי הכי שלנו(ולא לקחת ללב!): הכי משוגע:נויו'ש אבל בצורה טובה הכי מחורפן:נויו'ש הכי דפוק (מהמובן הטוב):נויו'ש(הכול נוי היא הכי מצחיקה ואני הכי אוהבת אותה) הכי חמוד:אורטלי הכי ביישן:אני!סתם לא הכי צנוע:לא יודעת הכי כישרוני:אושרי חמי! הכי במפגשים(מי לא מפספס מפגשי מעריצים): הכי קרציה:כולם הכי מצחיק:לא יודעת בעל היציאות הכי דפוקות ומצחיקות:נוייייי!!!!!!זה ברור ולן(נוי מבינה אותי) הכי הרבה כותב הודעות:לא יודעת פותח הכי הרבה שרשורים:לא יודעת הכי אחראי(כזה שאכפת לו מהפורום):לא יודעת! הכי יפה:אני חחחח סתם לא אורטלו'ש הכי יפה!היא מהממת הכי שתלטן:לא יודעת הכי מתוק:ספירו'ש הכי מפתיע:ברו'ש הכי מאוכזב מהקדם:אני הכי חדש:לא יודעת חשים מנהלים(מהמובן הטוב):לא יודעת דואג הכי הרבה שישרשרו:לא יודעת דואג להביא חדשות:כולם בקטנה פותח שרשורי אוף טופיק:לא יודעת מתנהג כמו מנהל:לא יודעת את/עם מי? הכי הייתם רוצים לראות (מאנשי הפורום):את נויו'ש אורטלו'ש את ברו'ש את חן ואת ספיר'ש הכי אתם רוצים לדבר בפון:עם אבא שלי לא דברתי איתו מזמן!(הוא לא גר פה הוא בחו"ל) הכי הייתם רוצים להכיר:לא יודעת הכי הייתם רוצים להעיף:את המציקים מי? הצמד הכי מצוגע בפורום:לא יודעת הילד הכי טיפש:לא יודעת הילד הכי מטרידן:לא יודעת הכי מציק:אפאחד חוסר חמצן: מי הכי הרבה שמים לב לחיסורו בפורום?!נוי כי שאין את נוי אין צחוקים לטיעון ושיפור: לשפר?! לפרגן?!

למעלה