אנשי הפורום-2!

אנשי הפורום-2!

אני עושה את התחרות הזאת מידיי פעם...וכל פעם היא משתנה... השאלון כתוב בלשון זכר...אבקש להתייחס אליו גם בלשון נקבה... מי לפי דעתכם(ונא לא להגיד את עצמכם!) הכי אוהב את אדם: הכי אוהב את אושרי: הכי אוהב את ערן: הכי אוהב את אביחי: הכי אוהב את שרון: ההכי הכי שלנו(ולא לקחת ללב!): הכי משוגע: הכי מחורפן: הכי דפוק (מהמובן הטוב): הכי חמוד: הכי ביישן: הכי צנוע: הכי כישרוני: הכי במפגשים(מי לא מפספס מפגשי מעריצים): הכי קרציה: הכי מצחיק: בעל היציאות הכי דפוקות ומצחיקות: הכי הרבה כותב הודעות: פותח הכי הרבה שרשורים: הכי אחראי(כזה שאכפת לו מהפורום): הכי יפה: הכי שתלטן: הכי מתוק: הכי מפתיע: הכי מאוכזב מהקדם: הכי חדש: חשים מנהלים(מהמובן הטוב): דואג הכי הרבה שישרשרו: דואג להביא חדשות: פותח שרשורי אוף טופיק: מתנהג כמו מנהל: את/עם מי? הכי הייתם רוצים לראות (מאנשי הפורום): הכי אתם רוצים לדבר בפון: הכי הייתם רוצים להכיר: הכי הייתם רוצים להעיף: מי? הצמד הכי מצוגע בפורום: הילד הכי טיפש: הילד הכי מטרידן: הכי מציק: חוסר חמצן: מי הכי הרבה שמים לב לחיסורו בפורום?! לטיעון ושיפור: לשפר?! לפרגן?! אם עניתם עד פה אז כל הכבוד!

אני עושהה...

מי לפי דעתכם(ונא לא להגיד את עצמכם!) הכי אוהב את אדם:(טוב נו, כתבתי לא להגיד את עצמי)סנדרה, אורין, נטלי הכי אוהב את אושרי:בר&בר הכי אוהב את ערן: קרניתו'ש הכי אוהב את אביחי:שרינהה הכי אוהב את שרון:אוראל..חח ההכי הכי שלנו(ולא לקחת ללב!): הכי משוגע:--לא יודעת-- הכי מחורפן:--לא יודעת-- הכי דפוק (מהמובן הטוב):--לא יודעת-- הכי חמוד:אדווש=]סנדרו'ש=]כרמל=]ניצן=]שרינה=]טל=]ברבי=] ועוד הרבה הכי ביישן:נראה לי אושרי סיסו...חח הכי צנוע:--לא יודעת-- הכי כישרוני:אורין ואופק...=] הכי במפגשים(מי לא מפספס מפגשי מעריצים):מהפורום שלנו?!נראה לי אופק..חח הכי קרציה:מעריצות הדיימונד'ז שבאות לקלל! הכי מצחיק:--נטלי--אדווש--שירנה--ברעע--ברבי-- בעל היציאות הכי דפוקות ומצחיקות:ברו'שיתת שליי...מתגעגעתתת הכי הרבה כותב הודעות:--לא יודעת-- פותח הכי הרבה שרשורים:כל החדשים בפורומים למיניהם הכי אחראי(כזה שאכפת לו מהפורום):אני[?!] הכי יפה:אופקק הכי שתלטן:--לא יודעת-- הכי מתוק:כולכם! הכי מפתיע:--לא יודעת-- הכי מאוכזב מהקדם:ברבי וברו'ש הכי חדש:דניאל=] חשים מנהלים(מהמובן הטוב): דואג הכי הרבה שישרשרו: ברח לי השם! דואג להביא חדשות:המנהל השלישי..חח לא יודעת ת'שם... פותח שרשורי אוף טופיק:אף אחד! מתנהג כמו מנהל:אני[?!]חח את/עם מי? הכי הייתם רוצים לראות (מאנשי הפורום):ברו'ש&ברבי&נטליקה&אדווה&שרינה& הילה הכי אתם רוצים לדבר בפון: חח עם מי שאני רוצה אני מדברת... הכי הייתם רוצים להכיר:את כולכם! הכי הייתם רוצים להעיף:את המטרידים! מי? הצמד הכי מצוגע בפורום:--לא יודעת-- הילד הכי טיפש:--לא יודעת-- הילד הכי מטרידן:המציפים והמקללים! הכי מציק:כנ"ל חוסר חמצן: מי הכי הרבה שמים לב לחיסורו בפורום?! ברו'ששששש ופה אני רוצה להדליק
לזכר הקופות היפות והטובות שבר הייתה מצחיקה תפורום, דואגת לסדר, מתחרפנת, ובקיצור מדהימה! לטיעון ושיפור: לשפר?!חוסר סדר לפרגן?!כל הכבוד למנהלות שלנו שמשחקות אותה!

0rin

New member
חח חמודה ../images/Emo9.gif

אני פשוט לא מכירה כל כך טוב את הבנות כדי לענות על הפורום הזה
למשל את..טלנובלה בדם..איך קוראים לך
(סוריי על החוסר ידעע..
) את מי את הכי הכי אוהבת

בר יוסף

New member
עונה

אני עונה אבל תדעו מראש שאני לא מכירה פה אתם כולם ואני לא יענה על הכל הכי אוהב את אדם: מממ שירה הכי אוהב את אושרי: לירוי הכי אוהב את ערן: לא יודעת.. הכי אוהב את אביחי: נוי הכי אוהב את שרון: טולי ושירן חברה שלי ההכי הכי שלנו(ולא לקחת ללב!): הכי משוגע: חחחחחחחחחחח טלושש הכי מחורפן: כנלל טלושש הכי דפוק (מהמובן הטוב): ממממ אין הכי חמוד: יש הרבה הכי ביישן: אנערף הכי צנוע: לא יודעת הכי כישרוני: דנדוש סגל הכי במפגשים: שירה חחחחח הכי קרציה: אין הכי מצחיק: אורטל בעל היציאות הכי דפוקות ומצחיקות: אורטל וטלוש הכי הרבה כותב הודעות: לא 'דעת פותח הכי הרבה שרשורים: רק המציפים הכי אחראי(כזה שאכפת לו מהפורום): המנהלות הכי יפה: כולם הכי שתלטן: אין הכי מתוק: ספיר הכי מפתיע: לא ידועת הכי מאוכזב מהקדם: כמעט כולם הכי חדש: ענבר לא? חשים מנהלים(מהמובן הטוב): אין לי מושג דואג הכי הרבה שישרשרו: כמעט כולם דואג להביא חדשות: לא יודעת פותח שרשורי אוף טופיק: שזה? מתנהג כמו מנהל: לא יודעת את/עם מי? הכי הייתם רוצים לראות (מאנשי הפורום): אורטל ספיר שירה וטלוש דנדוש הכי אתם רוצים לדבר בפון: ספיר הכי הייתם רוצים להכיר: כולם הכי הייתם רוצים להעיף: מציפות מי? הצמד הכי מצוגע בפורום: הבנות בצא'ט חחחח הילד הכי טיפש:איו הילד הכי מטרידן:אין הכי מציק:אין חוסר חמצן:אע? מי הכי הרבה שמים לב לחיסורו בפורום?! אורטל למה העפתם אותו סעמק לטיעון ושיפור: לשפר?! הכל טוב לפרגן?! לבוויזזזזזזז

עונה ../images/Emo13.gif

מי לפי דעתכם הכי אוהב את אדם:אורנית הכי אוהב את אושרי:נממ בר הכי אוהב את ערן:גליה הכי אוהב את אביחי:שרין הכי אוהב את שרון: ההכי הכי שלנו(ולא לקחת ללב!): הכי משוגע:כולם!! הכי מחורפן:הגיים בויז חחח הכי דפוק (מהמובן הטוב):נמממ הכי חמוד:כולם הכי ביישן:לאדעת הכי צנוע:אפחד פה חחח הכי כישרוני:אופק הכי במפגשים(מי לא מפספס מפגשי מעריצים):נראה לי גם אופק הכי קרציה:אלה שבאים מפורומים אחרים לקלל!!! הכי מצחיק:כולם בעל היציאות הכי דפוקות ומצחיקות:נמממממ הכי הרבה כותב הודעות:אורנית חחחחח פותח הכי הרבה שרשורים:חדשים הכי אחראי(כזה שאכפת לו מהפורום):אופק ורעות הכי יפה:כולם הכי שתלטן:לאדעת הכי מתוק:כולם פה מתוקים מווואההה הכי מפתיע:אושרי שהוא פתאום כתב בפורום חחח הכי מאוכזב מהקדם:אני
וכולםםם הכי חדש:דניאל חשים מנהלים:לאדעתת דואג הכי הרבה שישרשרו:נממ דואג להביא חדשות:אור לגוסי פותח שרשורי אוף טופיק:לאדעת מתנהג כמו מנהל:המנהלים את/עם מי? הכי הייתם רוצים לראות (מאנשי הפורום):כולם ראיתי כולה 2 הכי אתם רוצים לדבר בפון:כולם חחח הכי הייתם רוצים להכיר:כולם הכי הייתם רוצים להעיף:כולם חח סתם את המתחזים המעצבנייםם האלההההההה מי? הצמד הכי מצוגע בפורום:לאדעת הילד הכי טיפש:לאדעת הילד הכי מטרידן:נו נממ ברח השם הכי מציק:..... חוסר חמצן: מי הכי הרבה שמים לב לחיסורו בפורום?!האמת שבאמת מרגישים בחיסורה של בר
לטיעון ושיפור: לשפר?!נממממממ לפרגן?!לכולכםםםםםם

../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif יואו כמה

זמן לא הייתי פה היתגעגתי לכולכןן מדהימות שליי אני נסעתי לירושלים ביום רביעי בבוקר בגלל זה היתגעדתי המונים!!

../images/Emo192.gif עווונה איזה כיף חחח ../images/Emo192.gif

מי לפי דעתכם(ונא לא להגיד את עצמכם!) הכי אוהב את אדם:אורנית,סנדרה ואורין הכי אוהב את אושרי:ברוש מור לי הכי אוהב את ערן:ליטלללל הכי אוהב את אביחי:[אסור לכתוב את עצמי אז..]נוי! הכי אוהב את שרון:טולללללללייי ההכי הכי שלנו(ולא לקחת ללב!): הכי משוגע:אורניתת חחחחח הכי מחורפן:ברר הכי דפוק (מהמובן הטוב): סנדרהה חחחח הכי חמוד: כווולללללללללםםם! הכי ביישן:אממ לודעת ! הכי צנוע:חחח גם לודעתתת! הכי כישרוני:אורנית אורין אורי מלללללאאא! הכי במפגשים(מי לא מפספס מפגשי מעריצים):היה לנו בנתיים רק 1 הכי קרציה:אפחד! הכי מצחיק:כולםםםםםםם בעל היציאות הכי דפוקות ומצחיקות:אורניתת חחחחחחחחח הכי הרבה כותב הודעות:מלא בנות! פותח הכי הרבה שרשורים:חחח מלא בנות! הכי אחראי(כזה שאכפת לו מהפורום):גם מלא בנות! הכי יפה:כולןןןןןןןןן הכי שתלטן:אין דבר כזה! הכי מתוק:כולןןןןן מזה השאלות האלה?! הכי מפתיע:טווווליי חחחחחחח הכי מאוכזב מהקדם:הרבה בנות! הכי חדש:מירני... חשים מנהלים(מהמובן הטוב):אורניתת חחח דואג הכי הרבה שישרשרו:הרבה בנות! דואג להביא חדשות:לודעתת פותח שרשורי אוף טופיק:לוודעתת מתנהג כמו מנהל:הרבהה! את/עם מי? הכי הייתם רוצים לראות (מאנשי הפורום):טולי,אורנית,ליטל,סנדרה,אורין,בר,מלאא בנותת! הכי אתם רוצים לדבר בפון:עים כולןן!יאאלה בואו נתקשרר חחחחח הכי הייתם רוצים להכיר:אני מכירה כבר הרבה בנות וזה מספיק ליי חחחחחח הכי הייתם רוצים להעיף:את הקרציות! מי? הצמד הכי מצוגע בפורום:אורנית&סנדרה הילד הכי טיפש: :-\ הילד הכי מטרידן: המכוערים שנכנסים מפורומים אחרים! הכי מציק:כתוב למעלה חחחחח חוסר חמצן: מי הכי הרבה שמים לב לחיסורו בפורום?! ב=ר=ו=ש!דייי תחזריייייייי לטיעון ושיפור: לשפר?!לחסום את מי שמקלל! לפרגן?!למנהלות אתן 0=1!!!!!!!!!

טוולי

New member
עונהההההההההה =)

מי לפי דעתכם(ונא לא להגיד את עצמכם!) הכי אוהב את אדם: ברוש כפרעליה הכי אוהב את אושרי: אורטלוש הכי אוהב את ערן:לירויוש הכי אוהב את אביחי:שרינוששש כםפרעליהה הכי אוהב את שרון: ממ ני
כפרעליו בעלי... מממ אבל אסור לרשום תצמי אזז דורינושש כפרעליהה הילדה היאפהה שלי
ההכי הכי שלנו(ולא לקחת ללב!): הכי משוגע: ברוששששששששששש הכי מחורפן:כנ"ל ברוששששש הכי דפוק (מהמובן הטוב): ממ לא ד'עת הכי חמוד: אורטלוששששששששש הכי ביישן: לא ד'עת הכי צנוע:לא ד'עת הכי כישרוני:דנדוש ואורנית הכי במפגשים(מי לא מפספס מפגשי מעריצים): מממ סאפפפ הכי קרציה: לא ד'עת הכי מצחיק:אורטלוששששששששש בעל היציאות הכי דפוקות ומצחיקות:ברוששששששש הכי הרבה כותב הודעות: אני?! :0 חחחח פותח הכי הרבה שרשורים: הכי אחראי(כזה שאכפת לו מהפורום): הכי יפה: כולם
הכי שתלטן: לא ד'עת הכי מתוק: שרינוששש הכי מפתיע:סאפפפפ הכי מאוכזב מהקדם:לא ד'עת הכי חדש:ענבר?!.. חשים מנהלים(מהמובן הטוב): דואג הכי הרבה שישרשרו: כולם דואג להביא חדשות:כולם פותח שרשורי אוף טופיק: מה זה?! :0 מתנהג כמו מנהל: ממ כולם
את/עם מי? הכי הייתם רוצים לראות (מאנשי הפורום): ברוששש אורטלוששש סאפפפפ שרינוששש נממ בקיצצ חח את כולם
הכי אתם רוצים לדבר בפון: כולם הכי הייתם רוצים להכיר: כולם הכי הייתם רוצים להעיף: אתתתתתתתת כלל הפקאצותתתתת הפוסטמותתת האלההההההההההההה שמציפות לנו את הפורום
מי? הצמד הכי מצוגע בפורום: אני וברושש כפרעלינו
הילד הכי טיפש: לא מכירה אחד כזה כאן
הילד הכי מטרידן: לא ד'עתתתתתתתתתתת הכי מציק:חחח איזה שאלותתתתתתתתת לא יודעת
חוסר חמצן: מי הכי הרבה שמים לב לחיסורו בפורום?! נממממ סנדרהה וצופיתתתתתתתתתתת איפהה נעלמתם לי?!... לטיעון ושיפור: לשפר?! כלוםם הכל טובב
לפרגן?! לבויזזז שלנוו

למעלה