אנשי המעליות...
אתם מכירים אותי, אני תמיד כותב על אנשים וסוגים מהם, אז הנושא החד פעמי להיום הוא: האנשים במעליות, שנתקעים איתך, מה הם אומרים? מה אתם חושבים, או לפחות אצלי כילד, הנה פרוט עליהם, חראגיל
אבל הפעם אתן לכם חלק משפטים שהם אומרים וחלק איך הם מתנהגים שתבינו בול על מה אני מדבר, אז יאלה: 1. האישה הפטפטנית- `` מה שלומך? איזה כיתה אתה? או גדול, אתה מהבי``ס ההוא? או אתה מכיר את שמוליק מהבי``ס ההוא? וכו`... 2. האיש המפחיד - הוא נראה מפחיד, מדבר בקול גברי, ואתה מדבר איתו אפילו לא בצורת טלפתיה, שקט במעלית. קצת מביך... 3. האישה או האיש עם העגלה של התינוק - אתה צריך להתכווץ, להתקמט, לחלק את עצמך, רק כדי שהוא ייכנס לחצי מהמעלית, זה מעצבן!. 4.הילד הקטן - הזה שמסתכל עליי בצורה מעצבנת אני מנסה לדבר איתו וכל מה שהוא עושה זה פוער את הפה ומסתכל עליי בצורה של אוטיסט!. לא נורא, חמוד... 5. הילד בכיתה ט`, אני מנסה להתייחס לילדים יותר קטנים ממני יפה, אבל הוא ככה - `` `` (אם לא הבנתם את הרמז אז זה כלום, שוויצר!, אז גדול ממני בשלוש שנים, SO WHAT?. 6. האנשים שנזכרים בך - ``או, אתה ההוא, שלומד עם ניסים, שרקד עם סימה, ושכב עם רימה?, ששכנה של חמי? והלאה... 7. האמא של החברה שלך - לפחות אצלי זה קרה וככה זה הולך:`` או, אז אתם כבר..? אתם יודעים, נו? ואיך אתה מתייחס להיא? אתה תשמור עליה הא?`` חה חה חה, SHUT UP! 8. ואחרון חביב העולה החדש - מסכן אבל בכל זאת זה קצת מציק, :``את חושב שחביה``ס היא נחמדה? הבת שלי, איתחו בכיתה..`` וזהו בינתיים, מה אתם חושבים? מעמית בן 11 וחצי, ותענו לי מהר!
אתם מכירים אותי, אני תמיד כותב על אנשים וסוגים מהם, אז הנושא החד פעמי להיום הוא: האנשים במעליות, שנתקעים איתך, מה הם אומרים? מה אתם חושבים, או לפחות אצלי כילד, הנה פרוט עליהם, חראגיל