אנשי המעליות...

amitoosh

New member
אנשי המעליות...

אתם מכירים אותי, אני תמיד כותב על אנשים וסוגים מהם, אז הנושא החד פעמי להיום הוא: האנשים במעליות, שנתקעים איתך, מה הם אומרים? מה אתם חושבים, או לפחות אצלי כילד, הנה פרוט עליהם, חראגיל :) אבל הפעם אתן לכם חלק משפטים שהם אומרים וחלק איך הם מתנהגים שתבינו בול על מה אני מדבר, אז יאלה: 1. האישה הפטפטנית- `` מה שלומך? איזה כיתה אתה? או גדול, אתה מהבי``ס ההוא? או אתה מכיר את שמוליק מהבי``ס ההוא? וכו`... 2. האיש המפחיד - הוא נראה מפחיד, מדבר בקול גברי, ואתה מדבר איתו אפילו לא בצורת טלפתיה, שקט במעלית. קצת מביך... 3. האישה או האיש עם העגלה של התינוק - אתה צריך להתכווץ, להתקמט, לחלק את עצמך, רק כדי שהוא ייכנס לחצי מהמעלית, זה מעצבן!. 4.הילד הקטן - הזה שמסתכל עליי בצורה מעצבנת אני מנסה לדבר איתו וכל מה שהוא עושה זה פוער את הפה ומסתכל עליי בצורה של אוטיסט!. לא נורא, חמוד... 5. הילד בכיתה ט`, אני מנסה להתייחס לילדים יותר קטנים ממני יפה, אבל הוא ככה - `` `` (אם לא הבנתם את הרמז אז זה כלום, שוויצר!, אז גדול ממני בשלוש שנים, SO WHAT?. 6. האנשים שנזכרים בך - ``או, אתה ההוא, שלומד עם ניסים, שרקד עם סימה, ושכב עם רימה?, ששכנה של חמי? והלאה... 7. האמא של החברה שלך - לפחות אצלי זה קרה וככה זה הולך:`` או, אז אתם כבר..? אתם יודעים, נו? ואיך אתה מתייחס להיא? אתה תשמור עליה הא?`` חה חה חה, SHUT UP! 8. ואחרון חביב העולה החדש - מסכן אבל בכל זאת זה קצת מציק, :``את חושב שחביה``ס היא נחמדה? הבת שלי, איתחו בכיתה..`` וזהו בינתיים, מה אתם חושבים? מעמית בן 11 וחצי, ותענו לי מהר!

ענק!!!

עמיתוש, אתה ענק! נשפכתי מצחוק כשקראתי את זה... אתה ממש 10! ועוד לחשוב על העובדה שאתה כותב כאלה דברים בגיל 11 וחצי... בראבו! ביי עדי התל-אביבית

sharon91

New member
לדעתי,

רוב התחאורים כתבת מתאימים לאנשים שעוצרים לך לטרמפ, או נמצאים אתך באותו טרמפ.. ולא דווקא למעליות.. כשאני נמצאת במעליות משום מה תמיד יש שתיקה, דווקא לא מביכה, במיוחד לאור העובדה ש``נסיעה`` במעלית לוקחת עשר שניות לכל היותר.. אלא אם המעלית נתקעת, אבל זה כבר סיפור אחר..

sea

New member
עמיתוש, עליתי עלייך!!

עמית, אני לא יודעת בדיוק מה אתה מנסה לעשות, בכך שאתה חותם מתחת להודעות שלך ``עמית בן 11 וחצי`` והרי זה ברור שאתה לא. יכול להיות שאתה מנסה להרים את רף הציפיות מילדים בני 11 וחצי, אצל אחים גדולים ומתוסכלים. ואולי {וכאן מגיע ניתוח פסיכולוגי לא מעמיק במיוחד} אתה חושש שההודעות שלך יקראו ביתר תשומת לב אם אנחנו (להל``ן- קהל הקוראים שלך) ננטה לחשוב שמדובר בזעטוט שנון ומקורי במיוחד.ולכן אתה סבור שאם תכתוב את גילך האמיתי, אנחנו לא נמצא בהודעות שלך שום דבר יוצא דופן. בכל אופן- היה נחמד לחשוב לכמה רגעים שנמצא אי שם ילד בן 11 וחצי שתחומי העניין שלו אינם נעים בין פיקאצ`ו לבריטני שפריץ. יום נעים. SEA

amitoosh

New member
אסור לי להיות ילד יוצא דופן?.

רואה זה בדיוק מה שדיברתי על ילדי ט` והלאה, את מנסה להתנשאות עליי? תאמיני או לא כפי שכתבתי אני בן 11 וחצי, וכן אני רוא פוקימון, וכן אני שומע בריטני ספירס, וכהוכחה אני אגיד לך את הדיסק הקודם שלה : OOPS I DID IT AGAIN, זה לא אומר שאני ילד דפוק, ולא אינטלקטואלי, מה כאלה דברים גורמים לך להראות מפגר? עובדה שאני בן 11 ותשעה חודשים, בכיתה ו`, ואני יותר מתוחכם ממך, ואם כבר פסיכולוגיה, בבקשה תפרשי מזה....

amitoosh

New member
אני כ``כ מעוצבן, שאני פשוט חייב להגיד לך שאני דפוקה, כי היית רואה אותי ואנ י קטן לגילי לא היית מאמינה כי אני נראה בן 10, דפוקה, אבךה, מפגרת, מתנשאת, ח

למעלה