אנשי הזבל

AvihayA

New member
אנשי הזבל

מה באמת עשו לכם הפחים ? עירי שמתקדמת בכיוון הנכון בתחום איכות הסביבה, משקיעה מרץ בחיסכון במשאבים בכלל ובמיחזור משאבים בפרט נתקלת לא פעם בחוסר איכפתיות המוביל לאדישות או ונדליזם שהותן אותותיו ברכוש הציבורי היקר ובכיעור האוירה שכה יחודית לרעננה. אצלי בבנין יד עלומה הזדקקה משום מה לגלגלים, אילו היתה זו סבתא המקרה בודאי היה משעשע אולם סביר להניח שמדובר באדם פחות תמים שהחליט לפרק (במקצועיות) את הגלגלים מפח מיחזור הנייר (הכחול). הגדילו לעשות ברחוב אופסטרלנד הלילה והחליטו יזמים צעירים למצוא דרך מקורית לשימוש באשפה המצטברת בפחים כחומר בעירה. ואני שואל: למה ??? גם ככה היה חם הלילה ... וחוץ מזה ... לא חראם על הפחים ???

a r t h e m i s

New member
זו תוצאה של החופש

ושל ילדים שמסתובבים בלי השגחה של מבוגרים. זה הניחוש שלי. כבר הצעתי כאן מזמן לנכס לעצמנו חוק שקיים בארה"ב ונקרא QUARANTINE שזה בעברית גסה "הסגר" ובהסבר פשוט: אין אפשרות לקטינים להסתובב ללא מבוגר החל מהשעה 22:00. נקודה. וההורים צפויים לקנסות. האזרח הישראלי המצוי מבין טוב טוב שהאחריות על ילדיו היא שלו ואך ורק שלו- ברגע שזה עולה לו ביוקר. ועד אז...קח אויר...הקיץ מתקרב ואיתו החופש הגדול. חבל"ז לנו.

הלוואי וזה יעבוד.

צריך לאתר את הילדים האלה ולפגוע בכיס של ההורים שלהם - וחזק. אין דרך אחרת לעצור את הנוער המופרע הזה.

shian

New member
בעניין ילדים שמסתובבים בלי הורים

כשהילדים נמצאים עם ההורים ורואים איך ההורים מתנהגים, לא ממש יעזור להצמיד אותם להורים... יש לי שני טינאייג'רס שכצפוי מסתובבים הרבה בלעדי ולא היו מבצעים מעשי ונדליזם בשום מצב. התשובה היא פשוט להגביר את האכיפה ואת הענישה בהתאם!

ABHMK

New member
זאת ממש לא הדרך!!

לא לתת לנערים עד גיל 18 להיסתובב אחרי 10? זה חוק שאכיפתו לא תעבוד וזה מטומטם למדיי.. הרי ילדים יוצאים לבילוי בחופשים בשעה 10.. ולמה שהם יסבלו בגלל כמה עבריינים שמבצעים את הוואנדליזם.. זו ממש השקפה פרמיטיבית ושטותית..

דווקא כך

אני בעד ענישה קולקטיבית. זה עובד בכל ארגון אפשרי, כך אלה שנפגעים שלא לצורך מתעוררים ומיישרים את הבעייתיים, או שפשוט מקיאים אותם החוצה.

זה נקרא: ונדליזם

אנחנו לא חופשיים מחוליים חברתיים, ברעננה. ------------------- ואם בזבל עסקינן, אני מקווה שהקדמת שעות האיסוף התהליך מכרסם לאחור, לאחר שכבר השגנו הסכמה משותפת עם העירייה בנושא noise pollution, היא רק בגלל החגים....

למעלה