אנשי אמנה אבדו

מסתקרן

New member
אנשי אמנה אבדו

בבני ברק הלך היום לעולמו הר' משה שמחה שיינברגר ז"ל. בן שמונים שנה היה. המנוח היה אוד מוצל מאש, אשר שרד בגפו את ימי האימים במחנות המוות ונותר ירא ושלם. בהיותו קצין בכיר בצה"ל ('נבלם' בדרגת תת אלוף עקב היותו שותו"מ) היה ממונה על אגף חשאי במיוחד, היה איש סוד מובהק, ואת סודותיו נטל עמו אלי קבר. הסיפורים אשר אצר בקרבו בתוקף היותו איש קשר בין צה"ל לגדולי ישראל יכולים היו להכיל שרשורים אין ספור במקום זה, אך פיו נותר חתום. הלוייתו יוצאת בשעה 6 מביתו ברח' דניאל 9 ב"ב. הציבור החרדי בכלל, ובני הישיבות בפרט, חייבים הרבה הכרת תודה לאדם צנוע ונחבא זה. יהי זכרו ברוך.

מסתקרן

New member
יצא לי לפגוש אותו פעם

כשהיה מאושפז בבית חולים, ושם ערכתי עמו היכרות ושמעתי ממנו כמה סיפורים מרתקים, אבל גם אני אשתדל לשמור על זכות השתיקה בנושא, למרות שאם הדברים היו חסויים הוא לא היה מספר לי אותם. אולי עוד יהיה לי הזדמנות לשחרר מזה טיפין טיפין. זה באמת מרתק.

../images/Emo16.gifברוך דיין האמת

(ח) בִּלַּע הַמָּוֶת לָנֶצַח וּמָחָה ה' דִּמְעָה מֵעַל כָּל פָּנִים

משה שמחה שיינברגר ז"ל

הלויה עבר בבית המדרש חוג חתם סופר ושם היספדהו כ"ק מרן רבינו שליט"א, והגאון רבי שמואל אליעזר שטרן שליט"א - ראש הישיבה. הרבנים שליט"א דיברו על הקשר שלו לכ"ק מרן רבינו זצוק"ל בכל השנים. אגב, הוא ז"ל היה כחבר העמותה של הישיבה.

למעלה