אנשימ..

אנשימ..

בואי נעצום עינים ונישן, כי זו הדרך היחידה שלנו לברוח מככאן, שום דבר טוב לא מחכה לנו בחוץ, שוב אנשים יפגעו בנו,ויחפשו תירוץ, כמו שני פרחים,בעולם של קברים, כל יום נלחמים,על התקווה,על החיים. ומישהו שתל אותנו,אבל שכח לחזור להשקות אנשים לא מבינים.גם לפרחים יש דמעות. נשארנו לבד.בלי מים.בלי אהבה. עד שהתיבשנו שנינו,ונשרנו על האדמה. והכל נראה אבוד,אבל התנחמנו בעובדה, שנשארנו יחד,עד השניה האחרונה. אז בואי נעצום עינים ונישן, כי מחר אולי יבוא שוב הגנן, בשמיים שוב תופיע הקשת בענן, ולא נפחד להיות שוב, לבד לעולם. שיר שמצאתי מזמנ בפורומ הרשמי..כתב אותו מישהו בשמ ליאור צרפתי. זה השיר הכי יפה שראיתי בכל החיימ שלי..בעע..כל פעם שאני רואה אותו יש צמרמורת..בלעע ועכשיו אני בוכה וכותבת לכמ אותו..מקווה שהוא יעודד אותכמ כמו שאותי הוא מעודד הרבה..למשל עכשיו. וזהו.. מוקדש לולה אהובתי באהבה ענקית והמונ המונ תודה -
- מקווה שאפ פעם לא יהיה לך רע.. אני אוהבת אותך !1
ואתמ יכולימ להתעלמ הפעם מהחתימה שלי..

Im Lost In Hell

New member
נעלולית שלי..../images/Emo42.gif

אחות שלי מתוקה..
ילדונת תודה שהקשת לי שיר..
אני גם אוהבת אותך המון המון המון
אני מקווה שגם לך לא יהיה רע אף פעם..
קבלי חיבוק ענק
ואלפי נשיקות..
אממ.. בלילות קרים ובלילות עצובים מביטה אני אל ה -
חושבת על העצבות שלי אבל תמיד הוא נראה מאושר.. ומיד אני מחייכת כמוהו..
אני מקווה שתדעי רק ימים של שמחה ואושר
ולא תדעי צער..
ולמרות שאין לך יומהולדת קבלי זר..
וכמה פרחים:
ואפילו 2 בלונים..
אוהבת אותך ילדה שלי..
מכל ה-
לירז-לולה-קיפי

זיגוטה

New member
אוי בובות!

רוני השיר הזה באמת מדהים!!! ומה שאני מאחלת לשתיכם ולכל הפורום! ! ! שאף פעם לא יהיה לכם רע! ! ! ! ! ! ! ! הלוואי וכל אחד היה קם בבוקר עם
ולהסתכל על ה-
ול-
את עצמכם ואת כולם! ! ! תאהבו-
(בלה בלהב הל אוקיתר חיות!) והכיהכ הכי הכיהכי חושב תזכרו ש-אני (
)
(אוהבת) אותכם הכי בעולםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זיגוטה

New member
ושכחתי להזכיר-

תמיד אני םה בשבילכם אם תרצו לדבר או לשפוך את הלב או לזיין למישהו את השכל תמיד םה להקשיבלכם!

VengaGirl

New member
אהובה..

השיר פשוט מקסים.. אממ..אין לי מה להגיד.. ואני לא טובה בלכתוב.. אז הנה משהו בשבילך.. דברים קטנים, דברים פשוטים וקצת הפתעות באמצע הדרך זמנים חולפים ומשתנים אתמול אתה היית מלך לאן הלכו הציפיות ואיך נשארת בלי תשובה עוד לא הספקת לעשות כלום לא נשאר והייתה לך סיבה הכל תלוי בך חבר היה חזק אל תישבר אל תתן לעצבות בך לפגוע היה חזק ותתגבר קשה לראות אך לפעמים גלגל נשבר באמצע הסיפור ואין כח לסוסים את עגלתך למשוך להם מותר לוותר, לך אסור הכל תלוי בך חבר היה חזק אל תישבר אל תתן לעצבות בך לפגוע היה חזק ותתגבר המסקנה חבר אסוף את כל הכח קל יותר לדבר כשהפחד משתחרר למרות הכל אתה מבין שזו הדרך היה חזק חבר, היה חזק ותתגבר. הכל תלוי בך חבר היה חזק אל תישבר אל תתן לעצבות בך לפגוע היה חזק ותתגבר אממ...זה אומר הכל.. מתה עלייך בובה!!

אופ אלמוג ://

תודה.. בעע אופ אני לא יכולה לכתוב לכמ נורמלי.. רק תודה ענקית.. אני אוהבת אותכ המונ המונ ://
ותודה..

למעלה